“Wat een bijzondere workshop was dit! Ik heb een nieuw hart gekregen! Wat mooi dat dit met de nieuwetijdsenergie mogelijk is!”

een vrouwelijke deelneemster aan de Avondworkshop

Workshops 

 

 Transparantie in alle lagen van je Zijn - avondworkshop 28 juni 2019 19.30-22.15 uur

 We zitten vast. Vast in gewoontepatronen, vast in ons karma, vast in leugens en bedrog voor ‘iemands’ bestwil, vast door angst om helemaal je Zelf te leven. Het is alsof we in troebel water zwemmen en daardoor kan de buitenwereld ons Zelf niet zien. Dat voelt veilig. Helaas kunnen we ook daardoor ons Zelf niet zien, laat staan dat we die kunnen leven.

 Ons hart houden we naar elkaar toe dicht. We zijn al zo vaak gekwetst. Het lijkt gewoon de makkelijkste oplossing en we doen het al zo lang, dat we niet meer beter weten. Het wrange is natuurlijk dat deze gewoonte veel onzekerheid geeft in onze relaties. We weten nooit wat er in de ander om gaat en of hij wel echt meent wat ie zegt en daarom houden we ons Zelf ook maar verscholen. Maar daardoor ontstaan misverstanden en beide partijen raken gekwetst.

 Deze workshop gaat over transparantie brengen in alle lagen van je Zijn. Zowel in de aardse lagen als in de spirituele lagen. Het betekent dat je je kristallijne natuur weer mag laten zien. Dat je weer kwetsbaar mag zijn en uniek in alles wat je te brengen hebt op aarde en in je relaties. Dat je weer durft en daardoor je Ontwikkeling een grote impuls geeft.

 Je hebt om te beginnen een grote dosis Zelfliefde nodig. Als jij jezelf omhelst in alles wat je bent, dan kan een ander jou niet raken met zijn eigen bespiegelingen. Dan kun je ontspannen. Op deze avond krijgen we dus te maken met wat we nog zwart vinden van onszelf en wordt er nog karma opgeruimd op alle lagen. We ontvangen we veel aanzetten tot Zelfliefde en contact met De Bron, zodat we ons uiteindelijk helemaal kunnen openstellen in de leegte van Transparantie voor een nieuwe versie van onszelf; onze Ware Versie. Transparant als glas, kwetsbaar als porselein, zuiver als goud.

 Kom alsjeblieft allemaal naar deze workshop! Onze multidimensionele aardse ontwikkeling is van het allergrootste belang om Verlossing te bereiken. Lees voor de algemene kenmerken van deze workshopavonden hieronder verder. 

 

Vruchtbare Grond Vinden – avondworkshop 3 juli 2019 19.30 -22.15 uur

Hoe lang heb je lopen sjouwen met jezelf, met je omgeving, met de wereld? Voordat je je lasten hebt afgelegd en je karma is ingelost?  Hoe vaak ging je kijken bij je akker of de grond al vruchtbaar werd en het onkruid toch nog terug kwam? Voor jou tergend langzaam, werden lichtdeel voor lichtdeel al jouw zielendelen geaard in jouw lichaam en bracht jij deze als bemesting diep in de grond onder jouw voeten. Wat een klus hè. Maar de Aarde is je oneindig dankbaar, vergis je niet.

Het is een tijd van aanpakken. Onze (zielen-) missies staan te trappelen in hun zaadjes om te worden uitgestrooid op vruchtbare grond. Wat is er nog niet klaar, wat moet er nog voorbereid, wat kan ik doen? In de overgang naar het nieuwe dient al het oude te worden losgelaten. Gedachten over hoe het moet en of je er wel klaar voor bent zijn passé. Je mag er helemaal voor gaan. En vind je eigen unieke manier.

Deze workshop gaat over die laatste aarzelingen en beletsels en brengt je in de energie van de overgave aan de stroom van jouw missie. Een energie die je leiding gaat geven bij jouw levensproject en die je onvervaard dient te volgen. Bij en met elkaar zullen we de laatste beletsels wegblazen en zullen we in de energie de zaden gaan planten voor onze bijdrage naar het ware paradijs op aarde. Het wordt een workshop in Vreugde en Dankbaarheid voor al onze creatieve mogelijkheden.

Voel je van harte welkom!

Algemeen

 Het aantal workshopavonden is uitgebreid naar één wekelijks: om-en-om de ene week op vrijdag en de andere op woensdag. De workshops worden aangekondigd op de voorpagina van de website en op Facebook en op deze pagina. De workshops ontstaan organisch, d.w.z. dat ik zo'n twee weken tevoren een datum door krijg en de naam van de workshop. Op de avond zelf  ontvouwt zich de workshop zonder vooraf gemaakt plan aan ons. Het geeft de meest mooie manifestaties en het hoogst haalbare voor iedereen als groep en ook als individu afzonderlijk.

 De workshops worden gegeven vanuit het Christus bewustzijn. We worden opgetild in een liefdesveld van hoge trilling naar een eenheidsbeleving. Van daar vandaan kan het overal heen gaan, afhankelijk van sterrenconstellaties, de plannen van de Lichtwereld en de samenstelling van onze groep.

 We beginnen vrijwel altijd met een meditatie met activaties. Tijdens de avond oefenen we onze heldere vermogens en krachten, in de groep en vaak ook in tweetallen voor de groep. Meestal wordt er nog iets opgeruimd van oude velden of blokkades en daarna worden we geleid naar nieuwe inspiratie, beweging en ideeën. We krijgen initiaties of we maken onze ingedaalde lichtlichamen eigen. We laten intenties opkomen. En zoveel meer!

 De workshops worden momenteel nog bij mij thuis in de bossen van Ede gegeven, waar ik net naar toe verhuisd ben. Het is er sereen en er is een vortex in het zitgedeelte die je direct optilt in de energie. Je bent er van harte welkom.

 

Wat levert het op?

 In de energie van de groepsbijeenkomst leer je je eigen unieke talenten en goddelijke vermogens ontdekken en gebruiken. Er wordt karma opgeruimd tot aan de oorsprong en je leert gaandeweg je eigen beperkende gewoontepatronen te laten vallen en te vervangen door een oordeelloze ruimte waarin je zuiver leert waarnemen en liefhebben. Je gaat meer licht(-delen en –verbindingen) toe laten en je licht wordt in een diepere aarding gebracht. Je leven wordt vervullender, door meer energie, liefde, plezier en creatiekracht. Je wordt je steeds meer bewust van wie je bent en wat je op aarde komt doen.

 

Wat heb je ervoor nodig?

 Niets. Je interesse, aandacht en je deelname- hoe eerder je je opgeeft, hoe beter!- maken een prachtige creatie in de energie die er voor je staat als je komt!

 

Aanvullende gegevens

Tijd: van 19.30 uur tot 22.15 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.

Plaats: Zonneoordlaan 47, no. 9, 6718 TL te Ede. Parkeren vóór de slagbomen. Na de slagbomen staat een plattegrond. Ik zit helemaal links op het terrein.

 Contact is het snelst via e-mail: bgijsen@xs4all.nl ;

 Mobiel 06-24781246. Er is geen telefonisch bereik op het terrein, ik check mijn boodschappen ongeveer één keer per dag en een uur voor de workshop.

 

“Ik heb nog nooit zo’n mooie workshop meegemaakt en ik heb al heel wat spirituele workshops overal gedaan. Ik ben nog niet zo ver opengegaan als nu. Ik voelde me nooit zo krachtig en ontdekte gaven waarmee ik heel vanzelfsprekend kon werken.”

een mannelijke deelnemer aan de eerste Dagworkshop

Volg mij op Facebook

Contact

Praktijk de Nieuwe Mens 

Zonneoordlaan 47-9

6718 TL Ede

06-24781246 bgijsen@xs4all.nl

KvK: 27350759

IBAN: NL29ABNA0603208215
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Babette Gijsen