“Wat een bijzondere workshop was dit! Ik heb een nieuw hart gekregen! Wat mooi dat dit met de nieuwetijdsenergie mogelijk is!”

 

“Ik heb nog nooit zoiets leuks gedaan tijdens een workshop! Ik vond dat samen puzzelen op wat er allemaal gebeurde zó leuk dat ik steeds dacht: ik wil dit vaker! ik wil dit vaker! Echte co-creatie.”

 

“Wat geweldig was dit! Zoveel liefde te mogen ervaren van jullie. Zo onvoorwaardelijk. Ik heb dat nog nooit zo toe kunnen laten!”

 

“Wauw! Zoveel is er nog nooit gebeurd met mij in een Workshop!”

vier deelnemers aan de Avondworkshop

Workshops

Hieronder vind je de laatste en nieuw aangekondigde workshops. Scroll naar beneden op deze pagina voor algemene informatie.

Geen berichten gevonden.
Onze Goddelijkheid Manifesteren (wekelijks)
07-05-2021

We worden geholpen met een stijging van de frequenties op Aarde, wat maakt dat onze Goddelijkheid een zachte bedding krijgt, en dan wordt het makkelijker om je krachten en talenten te leren kennen en te ontwikkelen. Dat laatste moeten we wel zelf ter hand nemen en ook de groei van onze persoonlijkheid naar een rechtschapen mens.

In deze wekelijkse workshops werken we aan de aspecten die noodzakelijk zijn om daar te komen waar onze zielsbestemming ons heen geleid. We werken aan een onbevangen kijk op onszelf en de wereld om ons heen door onze angsten en oordelen in het volle Licht te transformeren naar Liefde en Vreugde. We streven naar het wakker worden van een groter besef van ruimte en tijd, waarin we onze talenten en krachten opnieuw aanschouwen en voorzien van een eigentijds jasje, om als volleerde meesters de energieën in het universum te leren bestieren en onze Goddelijkheid alzo tot manifestatie te brengen.

Voor iedere workshop zal het onderwerp minstens een week van te voren worden bekend gemaakt.

Je Waarneming Transformeren – 7 mei

Op deze ochtend werken we aan onze onbevangenheid in het waarnemen van onszelf en de wereld om ons heen. Vooroordelen maken dat we beperkte mogelijkheden creëren voor elkaar en voor onszelf. De angsten die daaraan ten grondslag liggen worden gezuiverd en oordelen vallen weg in de hoge vibraties waarin we werken. We maken alzo ruimte voor nieuwe inzichten en de hoogste liefdestrillingen waarmee we ons gedachtegoed kunnen bewegen naar de status van Goddelijkheid die de mens geschonken is.

Datum, tijd: Koningsdag 27 april van 16 tot 20.00 uur. Daarna op vrijdag vanaf 7 mei van 10 tot 14.00 uur. Dit zijn voorlopige tijden.

Lichte biologisch veganistische snack inbegrepen.

Algemene informatie over de workshops onderaan deze pagina.

Aanmelden via boeking met de betaalknop voor avondworkshop, onderaan deze pagina

Een Vervullend Leven creëren – workshop reeks, 5 x op zondag
10-01-2021

Te midden van de tumultueuze ondergang van de oude wereld ontstaat het begin van een nieuwe samenleving. Dagelijks regent het kosmische Lichtstralen die onze frequenties verhogen om ons gereed te maken voor een gelukkig leven in de vijfde dimensie. De tijd gaat steeds sneller en onze denkkracht neemt toe. Het is niet altijd makkelijk om een weg hierin te vinden. Velen van ons voelen zich vast zitten, zijn zoekende naar zichZelf of verlangen naar een liefdevolle omgeving.

Op een leven stralend van geluk kun je maar beter niet te lang wachten. Er wordt van ons gevraagd om stappen te zetten, zodat onze Lichtvrienden onze wensen en ideeën kunnen helpen verwerkelijken. In de vijfde dimensie bestaan alleen gemoedstoestanden van een hoge vibratie. Het zijn gelukzaligheid, vreugde, vrede, onvoorwaardelijke liefde, compassie. Als je in die gemoedstoestanden je gedachtekracht voor een beter leven inzet, wat denk je dat er dan gebeurt?

Wat als we het nou eens samen doen? We stappen samen op de Gelukstrein met gelijkgestemden met wie we een diepe verbondenheid zullen gaan ervaren. We gooien onze ballast overboord en gaan met elkaar aan de gang met het verhogen van onze vibraties en het creëren van intens plezier en extatisch geluk. Terwijl de trein doordendert spiegelen we elkaar in onze grootsheid, in onze Kennis en Kunde, de unieke Goddelijke kwaliteiten die ieder van ons heeft gekregen en zelfs eerder al beoefende en die nu met onze zuivere bedoeling ten volle mogen worden neergezet. Wachtte je nog op een uitdaging?

Op deze reis stuwen we elkaar op tot we zingend van geluk hand-in-hand door het tumult van de buitenwereld kunnen bewegen en glans geven aan de manifestatie van onze diepste wensen. We maken gebruik van meditatie, spiegeling, uitwisseling, ter plekke ontstaande rituelen, klank, beweging, onze handen! En als dan de gelukstrein tot stilstand komt, hebben we een beter idee van wie we zijn, wat we komen doen hier op Aarde in dit tijdsbestek en zijn we in staat om alleen ervoor te zorgen dat we van iedere dag een vervullende dag maken.

Je kunt deze reeks workshops het beste helemaal volgen, maar als je zelf kunt invoelen of het de juiste workshop voor jou is, dan kun je ook losse workshops volgen en overleg dit nog even. Of zoek contact, dan voel ik het met je in. Je kunt je het beste vooraf aan de reeks opgeven via e-mail bgijsen@xs4all.nl of even bellen. Onderaan deze pagina vind je wat algemene informatie over de workshops.

Data: 10,17,24 en 31 januari en 7 februari van 10.15 tot 17.00 uur, inloop vanaf 10.00 uur

Lunch: biologisch, veganistisch: soep en fruit, brood kun je naar wens zelf mee nemen.

Bijdrage: 333 voor de hele reeks, vooraf over te maken, of 75 euro per bijeenkomst via de betaalknop onderaan deze pagina.

Plaats: Zonneoordlaan 47, no 9 in Ede, tenzij nader bericht

Ken je mij nog niet? Bel mij voor een kennismakingsgesprek of beter: kom een keer in december of begin januari voor een sessie. Je kunt ook met mij komen mediteren de 21e december met de wereldmeditatie (gratis) of kom op 27 december voor een fijne workshop waarin we onze dromen voor het nieuwe jaar uitzetten. En neem je partner mee!

Dromen van Licht – spirituele bijeenkomst
27-12-2020

Kerst is voorbij en heeft een tijd van stilte ingeluid in onszelf en voelbaar in de natuur. Tot 6 januari duren deze 12 Heilige Nachten, waarin we vooruit kunnen blikken naar het nieuwe jaar. Een perfecte tijd om samen te komen en ons te verbinden in meditatie en dromen over het nieuwe jaar. Zoals je weet creëren wij onze Nieuwe Wereld straks met onze eigen voorstelling daarvan! Zo ook zullen onze diepste wensen voor het nieuwe jaar zich manifesteren.

Deze bijeenkomst zal onze harten openen voor het veld van Christusliefde. We worden geïnspireerd en geraakt door de beelden die vanuit onze Ziel in ons bewustzijn verschijnen. Gidsen wijzen ons de weg in het verhaal wat zich voor onze ogen ontvouwt. Dit jaar zal een jaar vol liefde, vreugde en spetterend plezier zijn en we zullen daarmee een Lichtend voorbeeld  zijn voor de uiteenvallende samenleving. En mochten we nog beletsels hebben: voor de laatste keer ruimen we ze op in samenwerking met de groep!

De bijeenkomst is van 11 tot 17.00 uur en is te boeken als dagworkshop. Er is een veganistische, biologische lunch van soep, brood en fruit. Voor meer algemene informatie over de workshops kun je naar beneden scrollen op deze pagina.

Je Bewustzijn Verruimen – avondworkshops
21-10-2020

Er gebeurt zoveel in en om en door ons heen. Ben jij het je allemaal bewust wat er gebeurt? En pluk je er dan ook de volle vruchten van? Op deze avonden kun je je meer gewaar worden van wat er op alle lagen speelt en je zal merken dat je er dan meer van tot je kunt nemen en in werking zetten. Dit gaat over het je toe-eigenen van je vergeten Lichtdelen (Bewustzijnsvelden) en het je bewust worden en leren gebruiken van je ware Talenten en K rachten.

Als we zover zijn staan er ook nieuwe Bewustzijnsvelden voor ons klaar die nieuwe kennis en mogelijkheden brengen. We zullen met elkaar het binnen gehaalde uitwisselen in speelse oefening. En uiteraard wordt tijdens de avonden nog aanwezig karma opgeruimd. Wees van harte welkom op deze heerlijke avonden van Licht en Liefde en Plezier! Op woensdagavond vanaf 21 oktober van 19.30 uur tot 10.30 uur. Scrol naar beneden voor algemene informatie en voor boeken.

Je Bestemming op Aarde Bereiken
20-09-2020
Waarvoor ben ik op Aarde gekomen in deze tijd? Ben je zover om je in dienst te stellen van de Mensheid? Onze Bestemming op Aarde vullen we in door ons Levensplan te maken. Alzo groeien we naar onze Bestemming die aan ons trekt. We zijn veel groter dan we zelf denken en daarom reiken we vaak niet ver genoeg om hierover meer te weten te komen en in beweging te zetten.
Ook voor mensen die al iets weten van hun bestemming op Aarde kan deze workshop een stap vooruit betekenen. Door het uitreiken naar het contact met de gidsen die nu voor jou bedoeld zijn zul je een missie kunnen ontvangen.
 
In deze workshop wordt gewerkt aan het wegruimen van blokkades op dit thema en wordt het contact met je gidsen verbeterd. Het is de laatste van een reeks van 5 zomerworkshops voor een zomerse prijs en je kunt hem ook los volgen. Het wordt weer een heerlijke dag vol magie! Scrol ook even naar beneden voor de algemene informatie over deze “zomerse workshops” en ook naar het kopje Algemene Informatie. Helemaal beneden kun je boeken.
Versneld Oude Patronen Ontstijgen in de Nieuwe Tijd
13-09-2020

Het gevoel steeds te blijven hangen in hetzelfde waardoor je niet in de hogere vibraties kunt blijven wonen en doen waar je hart en ziel naar uitreiken. In deze transformatietijd met het moeten verwerken van hoge frequenties die vanuit de kosmos komen en het Corona print op onze hielen lijkt het allemaal wat lastig en kun je blijven terugvallen naar oude nukken en niet-voedende gewoontes. Wil je deze patronen snel ontstijgen? Het kan als je je bewust wordt van het feit dat de lineaire tijd een illusie is. Met een stijging van de frequenties in deze workshop belanden we in het hier-en–nu waar het verleden en de toekomst niet bestaan en er alleen maar cycli zijn die je kunt beëindigen wanneer jij wil om aan nieuwe te beginnen.

Deze workshop is de vierde van vijf zomerse workshops op zondag over Spiritueel Ontwaken. Voor een zomerse prijs! De laatste, volgende week zondag, brengt je in verbinding met je gids en jouw missie op Aarde! Scrol ook even naar beneden voor Zomerworkshops Spiritueel Ontwaken en voor Algemeen en voor Boekingen. Je bent van harte welkom van 11 tot 16.00 uur!

Breakthrough van Janosh
06-09-2020

Ken je dat? Je bent er bijna en toch zet je niet door. Je hebt alles gedaan om zover te komen dat je aan een nieuwe levensfase kan beginnen, of een nieuw project. Je hebt je hart laten spreken en weet dat je deze weg wil volgen en toch word je onzichtbaar tegen gehouden. Je dreigt terug te gaan naar plotselinge twijfels, analyses en andere patronen die al oud zijn! Het is belangrijk dat je nu doorstapt zonder omkijken. Hoe doe je dat? Moed, Wilskracht, Zelfvertrouwen, Focus.

In deze workshop krijg je de tools om van start te gaan met je besluit om je Hart te volgen. Vanuit de Lichtwereld wordt gewerkt aan een betere verbinding tussen onze Hersenen en ons Hart en alles wat nog in de weg staat wordt opgeruimd. Het enige wat van ons gevraagd wordt in deze workshop is om op te merken wat er gebeurt en daar onze eigen unieke uitdrukking aan te geven, hier en straks in onze eigen omgeving.

De afbeelding komt uit de kaartenset van Janosh- Knowledge of the Arcturians

Deze workshop is onderdeel van een reeks zomerse workshops Spiritueel Ontwaken, waarin we werken aan seksualiteit vanuit onvoorwaardelijke Liefde, het volgen van de passie van je hart, doorstappen naar een nieuwe werkelijkheid, het versneld loslaten van oude patronen, bij jezelf blijven met inzicht in je functioneren en zicht krijgen op je missie op aarde. Je kunt de workshops ook los volgen.  Zondag 30 augustus van 10.00 uur tot 15.00 uur. Voor de zomerse prijs van 35 euro, te boeken als avondworkshop. Kijk ook even bij “Zomerse Workshops Spiritueel Ontwaken” en bij “Algemeen”.

Seksualiteit vanuit Onvoorwaardelijke Liefde
30-08-2020

Er blijkt behoefte aan een tweede workshop over seksualiteit. We zijn er nog niet. Je hart verbinden met je seksuele gevoelens, het hele seksuele kanaal openen om de krachtigste energie die de mens kent helemaal toe te laten, vraagt onze vrijheid van bewegen, oordeelloos plezier hebben en een overgave aan energieën die ons opdrijven tot uiterste staten van Zijn waarin we vergeten wie we dachten te zijn.

Deze workshop is onderdeel van een reeks zomerworkshops Spiritueel Ontwaken, waarin we werken aan het versneld loslaten van oude patronen, bij jezelf blijven met inzicht in je functioneren, het volgen van de passie van je hart, het doorstappen naar een nieuwe werkelijkheid en zicht krijgen op je missie op aarde. Je kunt de workshops ook los volgen.  Zondag 30 augustus van 10.00 uur tot 15.00 uur. Voor de zomerse prijs van 35 euro, te boeken als avondworkshop.

Zomerworkshops over Spiritueel Ontwaken
23-08-2020

Vijf workshops over spiritueel ontwaken bieden uitstekende gelegenheden om bezig te gaan met onze ascentie naar de vijfde dimensie en het eeuwige leven dat ons te wachten staat. In samenwerking met onder andere de Arcturiërs werken we aan het ervaren van onze levenskracht, de seksualiteit, het volgen van de passie van ons hart, het doorstappen naar een nieuwe werkelijkheid, bij jezelf blijven met inzicht in je functioneren in de buitenwereld en het versneld los leren laten van oude patronen. Het Goddelijk Plan wat voor jou geschreven is zal zich aan het einde van deze reeks laten kennen en je zal inzage hebben in wat jouw unieke bestemming is op aarde.

Seksualiteit met je hart verbinden is het onderwerp van de eerste workshop. Seksualiteit is een beladen onderwerp, terwijl het onze levenskracht en creativiteit uitdrukt en in samenwerking met ons hart eigenwaarde en liefde geeft en tot onze opperste staat van zijn leidt. In deze workshop zal onze seksuele energie beter gaan stromen en zal balans worden gebracht in liefde en kracht.

De vijf workshops zijn los te volgen op zondagen van 10 tot 15.00 uur voor een zomerse prijs van 35 euro. Data: 23/8, 30/8, 6/9, 13-9, 20/9. Afhankelijk van het weer buiten of binnen in de bossen van Ede. Meer informatie bij www.praktijkdenieuwemens.nl/workshops

Paasworkshop Wonderen van Bewustzijn 12 april
12-04-2020

Pasen is de viering van het wonder van het eeuwige leven! Meestal maken we er een gezellig weekend van met onze naasten of vrienden, maar in deze turbulente tijd nodig ik jullie uit om je te laten verrassen door een nieuw avontuur. Deze dagworkshop leidt jullie naar nieuwe inzichten en kennis over jezelf en verrijkt bovendien met nieuwe tools voor je eigen lichtwerk. We gaan in de energie van Pasen en de groep nieuw bewustzijn binnenhalen en bekrachtigen. Dit is een workshop over het wonder van het ontstaan van de nieuwe mens!

Meditaties, activaties, transmissies en oefeningen met elkaar: de dag zal gevuld zijn met lichtwerk en energetische uitwisseling die met elkaar tot een nieuwe werkelijkheid gaan leiden, waarbij we ons laten leiden door de Paasvreugde en het plezier van met elkaar nieuwe, magische werelden ontdekken. Een toefje vrolijk Paasfeest zal natuurlijk niet ontbreken met paaseitjes en een uitgebreide veganistische biologische lunch en misschien is er wel een magisch drankje met elkaar na afloop. Je bent allemaal welkom op 1e Paasdag middenin de bossen van Ede en als je iemand meeneemt dan is dat nog beter! Je kunt hier algemene informatie over de workshops vinden en je aanmelden.

Algemeen

De workshops worden aangekondigd op Facebook en op deze pagina. De workshops ontstaan vanuit mijn essentie in samenwerking met de Goddelijke Bron. Ongeveer één of twee weken van tevoren wordt een onderwerp van een workshop ingegeven. Wat betreft tekst en de dag of avond zelf laat ik mij leiden door de bijzondere samenwerking die ontstaat met de Lichtwereld en ontvouwt zich de workshop als vanzelf aan ons.

We beginnen vrijwel altijd met een meditatie met activaties. Er worden Lichtvelden opgebouwd, afhankelijk van het thema van de avond en de samenstelling van de groep. We worden opgetild in deze velden naar een hogere trilling van waaruit we de werkelijkheid beter kunnen waarnemen. Daarna ontstaan in iedere workshop magische mogelijkheden en wegen om te werken met onze unieke talenten en krachten. We oefenen onze heldere vermogens en krachten in de groep of in tweetallen. Meestal wordt er nog iets opgeruimd van oude velden of blokkades en dan worden we geleid naar nieuwe inspiratie, beweging en manifestatie. Er vindt transformatie plaats op alle niveaus tijdens deze workshops, op grofstoffelijk (fysiek) niveau en in onze Lichtvelden. We herstellen onze contacten met de Lichtwereld en maken indalende identiteiten van onze voorgaande levens weer eigen. En we krijgen toegang tot nieuwe bewustzijnsvelden en fysieke vernieuwing. We laten intenties opkomen. En zoveel meer!

Wat levert het op?

In de energie van de groepsbijeenkomst leer je je eigen unieke talenten en goddelijke vermogens ontdekken en gebruiken. Er wordt karma opgeruimd tot aan de oorsprong en je leert gaandeweg je eigen beperkende gewoontepatronen te laten vallen en te vervangen door een oordeelloze ruimte waarin je zuiver leert waarnemen en onvoorwaardelijk liefhebben. Je gaat meer licht(-delen en –verbindingen) toe laten en je licht wordt in een diepere aarding gebracht. Je leven wordt vervullender vanuit deze hogere vibraties door meer energie, liefde, plezier, genot, gelukzaligheid, avontuur en creatiekracht. Je wordt je steeds meer bewust van wie je bent en wat je op aarde komt doen en vanuit passie ga je dit werkelijk manifesteren.

Wat heb je ervoor nodig?

Je interesse, aandacht en 35 euro (voor de avondworkshops) - hoe eerder je je opgeeft, hoe beter!- geven een prachtige intentie en vormen mede de Lichtvelden die er voor je staan als je komt! Opgeven kun je per e-mail met het noemen van de titel van de workshop en je naam. Vragen zijn welkom.

Aanvullende gegevens

Tijd van de AVOND workshops: van 19.30 uur tot 22. 30. Inloop vanaf 19.00 uur.

Liefdevolle bijdrage 35 euro, te boeken als Avondworkshop. Als je denkt dit niet te kunt betalen dan kun je even overleggen.

Lunch bij dagworkshops: biologische, veganistische lunch voor 5 euro, betalen contant, opgeven tot 24 uur van tevoren of even overleggen.

Plaats: Zonneoordlaan 47, no. 9, 6718 TL te Ede. Parkeren vóór de slagbomen. Na de slagbomen staat een plattegrond, maar je kunt er ook één vragen bij de receptie (9.00-17.00 uur) Je loopt helemaal naar de linkergrens van het park tot je op een t-splitsing een groenig/beige chalet ziet rechts van je. Loop ernaartoe, er staat een grijze nissan micra naast. Je kunt langs de auto naar achteren lopen.

Contact is het snelst via e-mail: bgijsen@xs4all.nl ;

Mobiel 06-24781246. Hij staat gewoonlijk uit; ik check mijn boodschappen een paar keer per dag en even voor de workshop.

 

“Ik heb nog nooit zo’n mooie workshop meegemaakt en ik heb al heel wat spirituele workshops overal gedaan. Ik ben nog niet zo ver opengegaan als nu. Ik voelde me nooit zo krachtig en ontdekte gaven waarmee ik heel vanzelfsprekend kon werken.”

een mannelijke deelnemer aan de eerste Dagworkshop

Volg mij op Facebook

Contact

Praktijk de Nieuwe Mens 

Zonneoordlaan 47-9

6718 TL Ede

06-24781246 bgijsen@xs4all.nl

KvK: 27350759

IBAN: NL29ABNA0603208215
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Babette Gijsen