“Wat een bijzondere workshop was dit! Ik heb een nieuw hart gekregen! Wat mooi dat dit met de nieuwetijdsenergie mogelijk is!”

 

“Ik heb nog nooit zoiets leuks gedaan tijdens een workshop! Ik vond dat samen puzzelen op wat er allemaal gebeurde zó leuk dat ik steeds dacht: ik wil dit vaker! ik wil dit vaker! Echte co-creatie.”

 

“Wat geweldig was dit! Zoveel liefde te mogen ervaren van van jullie. Zo onvoorwaardelijk. Ik heb dat nog nooit zo toe kunnen laten!”

drie deelnemers aan de Avondworkshop

Workshops 

 

 

Het Verhogen van je Denksnelheid – Avondworkshop 28 augustus

Ergens tijdens je ascensie gaat je denkvermogen ineens enorm toenemen. Dat heeft te maken met een versmelting van je Breincellen met de celkernen van het Hart. Deze stap is noodzakelijk om naar hogere dimensies met hogere frequenties te stijgen. De werkelijkheid is zo complex dat om haar echt te kennen we ons bewustzijn moeten uitstrekken en onze gehele breincapaciteit in werking dienen te zetten.

Tijdens deze workshop vindt de versmelting plaats van onze Breinkernen met het Hart. Het denken gaat op een ander niveau plaats vinden. We ontstijgen 3D en brengen 6D denken in werking. Er vindt een megatransformatie plaats in ons begrip van de Werkelijkheid. Opeens zijn wij de bestuurders in plaats van de inzittenden. Wat we daarmee gaan doen zullen we op de avond zelf gaan ervaren. En of het blijvend is, daarna.

Je bent van harte welkom op woensdag 28 augustus om dit mee te maken. Voor algemene informatie over de workshops en boeken www.praktijkdenieuwemens.nl/workshops

 

 

De Vruchten van Liefde oogsten – Avondworkshop 23 augustus

Er wordt veel van ons gehouden. De Lichtwereld gaat tot het uiterste om ons te helpen door deze tijd van ascensie heen te gaan. De niet-aflatende inspanningen van onze Vrienden zijn onze oogst. Dankbaar voor zoveel onvoorwaardelijke Liefde hoeven wij alleen maar onze armen open te houden om te kunnen ontvangen. Het is augustus, oogstmaand op ons halfrond van de aarde en ‘daarboven’ is men zich daar kennelijk terdege van bewust. Op 23 augustus gaan wij met open armen bij elkaar zitten en ontvangen!!

Deze workshops ontstaan door samenwerking met de Hogere Leiding. Zie voor verdere informatie en boeken www.praktijkdenieuwemens.nl/workshops

 

Hemel en Aarde integreren – avondworkshop 9 augustus

Er staat ons een belangrijke stijging van onze frequentie te wachten. En het begin is al gemaakt.

Volgens de astrologen is de Leeuwenpoort  in voorbereidende fase opengegaan.  Er wordt op aarde in grote snelheid opgeruimd tot diep in onze cellen wat daar vervormd is geweest door manipulatie en misleiding in vroeger tijden. Het haalde ons uit onze kracht als mens. 8-8-2019 om 8 uur ’s morgens gaat hij helemaal open.

Ik merk dat hij onze galactische kennis terug zal brengen in ons bewustzijn en dat brengt ons terug bij onszelf, bij wie we werkelijk zijn. Onze trilling gaat omhoog! Dit grootse gebeuren kan wel wat begeleiding gebruiken voor veel van ons omdat er veel opgeschoond wordt en binnengehaald en dat moet worden geïntegreerd met je lichaam, in het aardse.

De workshop is de dag na het grote moment, de poort zal pas helemaal sluiten op 12-8. Wat een geweldig moment om een workshop te mogen geven! Wees van harte welkom, ik voel een prachtige avond aankomen! Zie hieronder bij de algemene informatie over de workshops voor meer en voor bestellen.

 

Het Ontsluieren van je Bewustzijn – Avondworkshop 17 juli

Hoe groot is jouw Bewustzijn? Ervaar je al wat er op andere plaatsen gebeurt dan binnenin jouzelf? Voel je de verbinding met sommige of alle mensen, kun je je in andere dimensies verplaatsen, heb je een besef van wat voor invloeden er dagelijks op je inwerken? Kun je de grootsheid van dit Alles omvatten? Nog niet allemaal? Dan wordt het tijd voor deze workshop!!

Deze avond laten we ons meevoeren door de Hemelse Krachten die ons leiden naar verre oorden in andere realiteiten, waarvan we de hoge trillingen gewaar zullen worden. We laten ons verrassen door innerlijke voorstellingen, heldere boodschappen en inzichten en de eindeloosheid van het  Al wat Is. Onze sluiers zullen worden verwijderd, precies voor zover op dat moment voor een ieder mogelijk en wenselijk is. Een heel Lichtteam staat voor ons klaar!

Dit kan een voorproefje zijn voor de ontdekkingen die je de komende tijd nog gaat doen, of het kan blijvend zijn, waardoor je meer verbinding voelt met alles en iedereen om je heen en met jouw levensbestemming. Je kunt meer synchroon gaan lopen met de tijd en je zal gemakkelijker contact kunnen krijgen met je Ware Zelf en deze volgen. Het leven krijgt meer zin en vindt een vanzelfsprekende invulling.

Je bent van harte welkom!

Lees voor algemene informatie over de workshops hieronder bij Algemeen

Je Sterrenverbindingen Herstellen – avondworkshop 26 juli

Het is een roerige tijd. We worden deze zomermaanden bedolven onder kosmische stralen, met onder andere als bedoeling om ons klaar te stomen voor onze taak als lichtbrengers/lichtwerkers. Er vinden allerlei activaties plaats en onze lichamen worden voorbereid op de Nieuwe Tijd. Steeds meer Licht van verfijndere trilling  gaan we belichamen. We knallen ook steeds meer tegen onze eigen nog onzuiverheden op, dat is bedoeld, we zitten in een Versnelling omdat er geen tijd meer is om te dralen.

We kunnen zelf iets doen. In de workshop van 17 juli gaan we werken aan verruiming van ons Bewustzijn door de sluiers af te werpen; in de workshop van 26 juli worden we ons, bevrijd van deze sluiers, van onze kosmische verbindingen gewaar. Dit gaat over onze afkomst en de invloeden en leringen die we daarvandaan hebben meegenomen. Er kunnen tijdens deze workshop lichtdelen van ons grotere Universele Zijn bij ons indalen die we nu mogen en kunnen gaan leven. Er kunnen inwijdingen in het Christusbewustzijn gaan plaats vinden.

Deze workshop is onderdeel van een organisch ontstane reeks die wekelijks om en om op woensdag en vrijdag plaats heeft. Je kunt ze gewoon los volgen en hebt geen voorbereidende kennis of ervaring nodig. Voor algemene informatie over de avondworkshops en bestellen zie onderaan deze pagina. Je bent van harte welkom!

Algemeen

 Het aantal workshopavonden is uitgebreid naar één wekelijks: om-en-om de ene week op vrijdag en de andere op woensdag. De workshops worden aangekondigd op de voorpagina van de website en op Facebook en op deze pagina. De workshops ontstaan organisch, d.w.z. dat ik zo'n twee weken tevoren een datum door krijg en de naam van de workshop. Op de avond zelf  ontvouwt zich de workshop zonder vooraf gemaakt plan aan ons. Het geeft de meest mooie manifestaties en het hoogst haalbare voor iedereen als groep en ook als individu afzonderlijk.

 De workshops worden gegeven vanuit het Christus bewustzijn. We worden opgetild in een liefdesveld van hoge trilling naar een eenheidsbeleving. Van daar vandaan kan het overal heen gaan, afhankelijk van sterrenconstellaties, de plannen van de Lichtwereld en de samenstelling van onze groep.

 We beginnen vrijwel altijd met een meditatie met activaties. Tijdens de avond oefenen we onze heldere vermogens en krachten, in de groep en vaak ook in tweetallen voor de groep. Meestal wordt er nog iets opgeruimd van oude velden of blokkades en daarna worden we geleid naar nieuwe inspiratie, beweging en ideeën. We krijgen initiaties of we maken onze ingedaalde lichtlichamen eigen. We laten intenties opkomen. En zoveel meer!

 De workshops worden momenteel nog bij mij thuis in de bossen van Ede gegeven, waar ik net naar toe verhuisd ben. Het is er sereen en er is een vortex in het zitgedeelte die je direct optilt in de energie. Je bent er van harte welkom.

 

Wat levert het op?

 In de energie van de groepsbijeenkomst leer je je eigen unieke talenten en goddelijke vermogens ontdekken en gebruiken. Er wordt karma opgeruimd tot aan de oorsprong en je leert gaandeweg je eigen beperkende gewoontepatronen te laten vallen en te vervangen door een oordeelloze ruimte waarin je zuiver leert waarnemen en liefhebben. Je gaat meer licht(-delen en –verbindingen) toe laten en je licht wordt in een diepere aarding gebracht. Je leven wordt vervullender, door meer energie, liefde, plezier en creatiekracht. Je wordt je steeds meer bewust van wie je bent en wat je op aarde komt doen.

 

Wat heb je ervoor nodig?

 Niets. Je interesse, aandacht en je deelname- hoe eerder je je opgeeft, hoe beter!- maken een prachtige creatie in de energie die er voor je staat als je komt!

 

Aanvullende gegevens

Tijd: van 19.30 uur tot 22.15 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.

Plaats: Zonneoordlaan 47, no. 9, 6718 TL te Ede. Parkeren vóór de slagbomen. Na de slagbomen staat een plattegrond. Ik zit helemaal links op het terrein.

 Contact is het snelst via e-mail: bgijsen@xs4all.nl ;

 Mobiel 06-24781246. Er is geen telefonisch bereik op het terrein, ik check mijn boodschappen ongeveer één keer per dag en een uur voor de workshop.

 

“Ik heb nog nooit zo’n mooie workshop meegemaakt en ik heb al heel wat spirituele workshops overal gedaan. Ik ben nog niet zo ver opengegaan als nu. Ik voelde me nooit zo krachtig en ontdekte gaven waarmee ik heel vanzelfsprekend kon werken.”

een mannelijke deelnemer aan de eerste Dagworkshop

Volg mij op Facebook

Contact

Praktijk de Nieuwe Mens 

Zonneoordlaan 47-9

6718 TL Ede

06-24781246 bgijsen@xs4all.nl

KvK: 27350759

IBAN: NL29ABNA0603208215
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Babette Gijsen