“Wat een bijzondere workshop was dit! Ik heb een nieuw hart gekregen! Wat mooi dat dit met de nieuwetijdsenergie mogelijk is!”

 

“Ik heb nog nooit zoiets leuks gedaan tijdens een workshop! Ik vond dat samen puzzelen op wat er allemaal gebeurde zó leuk dat ik steeds dacht: ik wil dit vaker! ik wil dit vaker! Echte co-creatie.”

 

“Wat geweldig was dit! Zoveel liefde te mogen ervaren van jullie. Zo onvoorwaardelijk. Ik heb dat nog nooit zo toe kunnen laten!”

 

“Wauw! Zoveel is er nog nooit gebeurd met mij in een Workshop!”

vier deelnemers aan de Avondworkshop

 

Workshops

Als je naar beneden scrolt vind je de workshops op volgorde van datum. Helemaal onderaan staat algemene informatie en een bestelknop. Welkom!

De Toekomst van de Mensheid Verkennen – avondworkshop 18 oktober

Ergens buiten onze Realiteit wordt gebouwd aan de Nieuwe Wereld van Morgen. Om zover te komen dienen we onze Vermogens te ontwikkelen om daar naartoe te reiken. Voor wie Oren heeft kan de ontwikkelingen die daar gaande zijn horen met zijn innerlijke oren; voor wie Ogen heeft kan zien hoe het gesteld staat met de bouw van een heel nieuw Verblijf voor ons in de Ruimte.

Vrijdagavond gaan we contact maken met deze Nieuwe Werkelijkheid. Je hoeft daarvoor alleen maar te zitten en aan te haken bij de energieën die ons zullen optillen naar dit nieuwe Thuis wat voor ons klaar staat in de Sterren. Je kunt erover denken om je partner mee te nemen, omdat het ‘slechts’ om een verhoging van je trilling gaat die blijvend zal zijn. Voor een partner kan het belangrijk zijn om jou op deze wijze bij te kunnen benen.

Je bent van harte welkom bij Praktijk de Nieuwe mens op de Zonneoordlaan in het bos bij Ede. Parkeren kun je bij de ingang van het park, mijn chalet is te vinden op de plattegrond bij de slagbomen van de ingang en is gesitueerd helemaal links op het terrein op no 9. Je kunt het chalet herkennen aan de grijze Nissan Micra die naast het huis geparkeerd staat.

 

 

 

Het Bewustzijn in een Nieuw Jasje steken – avondworkshop 9 oktober

Voor de Vorming van ons onderbewustzijn is het nodig om diep te reiken in het materiaal wat al voorhanden is. Dit materiaal is ons gegeven door de Goden, die het diep in ons geplant hebben. Het Bewustzijn vult zich met dit Materiaal wat bestaat uit Geheugenplaatjes. Die Geheugenplaatjes zijn veelvuldig aanwezig in de hersengebieden.

Deze avond gaan we de plaatjes vervangen door Beelden. Deze Beelden zijn gevuld met kennis over Het Grote Geheel van Al Dat Is. De moeite die we nemen om deze Beelden te Vatten zullen ons leiden naar de Vervulling van onze Aard.

De basis van deze avonden wordt gelegd door Het Brein met Het Hart te verbinden. Voor algemene informatie, scrol naar beneden. Je kunt je daar ook aanmelden middels de betaalknop.

 

 

Het Bewustzijn Vergroten – avondworkshop 4 oktober

Diep verscholen in onze hersenen ligt een Schat opgeslagen. Als we Wakker worden verschijnt hij aan ons, mits we er ons op richten. Voor wie Ogen heeft gaat de Zon op in het duister, voor wie Oren heeft klinkt Muziek in de stilte en als je voorbij de grenzen van de horizon van je gedachten komt, dan zijn er de klanken van Het Woord.

Vanavond gaan we beleven hoe het is om je Oren en Ogen te openen en je Bewustzijn te vergroten, zodat je deel kunt nemen aan het Gebabbel en Gezoem van de Lichtwereld. Onze Vermogens om de Werkelijkheid te bevatten krijgen een flinke Opknapbeurt.Je bent van harte welkom op deze avondworkshop.

De Gronding van deze avondworkshop vond plaats door de Breincellen met Het Hart te vermengen. Voor algemene informatie, scrol naar beneden. Je kunt je daar ook aanmelden middels de betaalknop.

 

 

Het Ontstaan van een Nieuwe Wereld – avondworkshop 25 september

Voorbij de restanten van de oude beschaving vindt de aanleg van een hele Nieuwe Werkelijkheid plaats. De fundamenten van het Gouden Tijdperk worden zichtbaar gemaakt in onze Breinen. De Nieuwe Aarde herrijst in onze Gedachten. Het streven naar Geluk en Welvaart vormt de Basis van Nieuwe Tijden. Onze inspanningen vormen de Basis van een Nieuwe Werkelijkheid.

In deze workshop ontvouwt zich aan ons een Nieuw Rijk. Onze Goddelijke Vermogens zijn het gereedschap op weg daarnaartoe. Het begin van een Nieuwe Wereld wordt kenbaar gemaakt in onze inspanning om daar te komen.

De basis voor deze avonden wordt gelegd door de samenwerking van het Heilig Hart met het Goddelijk Brein. Je kunt je aanmelden via de betaalknop beneden op deze pagina

 

 

Op Avontuur in de Sterren – avondworkshop 20 september

Wat gebeurt er als we onze lichamen verlaten en op reis gaan naar de Sterrenwereld? Het schouwspel  van de hemellichamen is een cadeau van de Goden. Comfortabel gezeten in onze stoelen bereiden we ons voor op de Grote Sprong. Het avontuur kan beginnen! Op doorreis naar Goddelijke Oorden ontmoeten wij Sterrenvolkeren die ons begeleiden bij onze ontmoeting met de buitenaardse beschavingen.

Als dit wil meemaken dan kun je je aansluiten bij je metgezellen op de workshopavond van 20 september. Astronautenkleding is niet vereist, reislust wel. Bereid je voor op een avontuur dat zijn weerga niet kent!

De workshops ontstaan vanuit de Essentie van het Hart ( Het Ware of Hoger Zelf) in samenwerking met de Goddelijke Bron. Je kunt je aanmelden via www.praktijkdenieuwemens.nl/workshops. Algemene informatie en een betaalknop  staan beneden op deze pagina. Je bent van harte welkom!

 

 

Het Goddelijk Plan Belichamen – avondworkshop 11 september

Wij zijn het enige ras in de Existentiële Werkelijkheid dat Goddelijke kwaliteiten heeft gekregen. Dankbaar en Verheugd eigenen wij ons dit onmetelijke Krachtpotentieel toe. Dit gaat gepaard met soms grote schokken en lange periodes van stagnatie en pijn. De openingen ontstaan daar waar het Leven voluit wordt geleefd en we de Levenslessen ons eigen maken. Genade wordt ons verleend ergens gedurende dit Pad van Voltooiing van onze levens op Aarde.

Tijdens deze workshop kunnen we aanschouwen hoe het Goddelijk Geluk zich bij ons manifesteert. In het Licht van onze Werken vinden we de Vreugde van onze Goddelijke kwaliteiten. We gaan spelen met onze Goddelijke Energieën die geleid worden door het Grote Plan.

De workshops ontstaan vanuit de Essentie van het Hart ( Het Ware of Hoger Zelf) in samenwerking met de Goddelijke Bron. Je kunt je aanmelden via www.praktijkdenieuwemens.nl/workshops. Algemene informatie en een betaalknop  staan beneden op deze pagina. Je bent van harte welkom!

 

 

Over de Drempel van de Nieuwe Tijd Gaan – avondworkshop 6 september

Welke bagage neem jij mee het Gouden Tijdperk in? Achter de horizonten van onze werkelijkheid vindt de geboorte plaats van een Nieuwe Wereld. Wat staat ons te wachten op de grens van Verlangens naar Mogelijkheden? Ontwaar de fundamenten van de Gouden Samenleving in het Tijdperk van de Gouden Eeuw tijdens deze avond vol van Goddelijk Vertoon in overgave.

Tijdens deze avond maken we kennis met het Goddelijk Potentieel wat in ieder van ons schuilt. Trek je broekriem aan, doe je veiligheidsgordels om, wij gaan ervaren hoe het is om de werkelijkheid zelf te besturen!

De workshops ontstaan vanuit de Essentie van het Hart ( Het Ware of Hoger Zelf) in samenwerking met de Goddelijke Bron. Je kunt je aanmelden via www.praktijkdenieuwemens.nl/workshops. Algemene informatie en een betaalknop  staan beneden op deze pagina. Je bent van harte welkom!

 

 

 

Het Verhogen van je Denksnelheid – Avondworkshop 28 augustus

Ergens tijdens je ascensie gaat je denkvermogen ineens enorm toenemen. Dat heeft te maken met een versmelting van je Breincellen met de celkernen van het Hart. Deze stap is noodzakelijk om naar hogere dimensies met hogere frequenties te stijgen. De werkelijkheid is zo complex dat om haar echt te kennen we ons bewustzijn moeten uitstrekken en onze gehele breincapaciteit in werking dienen te zetten.

Tijdens deze workshop vindt de versmelting plaats van onze Breinkernen met het Hart. Het denken gaat op een ander niveau plaats vinden. We ontstijgen 3D en brengen 6D denken in werking. Er vindt een megatransformatie plaats in ons begrip van de Werkelijkheid. Opeens zijn wij de bestuurders in plaats van de inzittenden. Wat we daarmee gaan doen zullen we op de avond zelf gaan ervaren. En of het blijvend is, daarna.

Je bent van harte welkom op woensdag 28 augustus om dit mee te maken. Voor algemene informatie over de workshops en boeken www.praktijkdenieuwemens.nl/workshops

 

 

De Vruchten van Liefde oogsten – Avondworkshop 23 augustus

Er wordt veel van ons gehouden. De Lichtwereld gaat tot het uiterste om ons te helpen door deze tijd van ascensie heen te gaan. De niet-aflatende inspanningen van onze Vrienden zijn onze oogst. Dankbaar voor zoveel onvoorwaardelijke Liefde hoeven wij alleen maar onze armen open te houden om te kunnen ontvangen. Het is augustus, oogstmaand op ons halfrond van de aarde en ‘daarboven’ is men zich daar kennelijk terdege van bewust. Op 23 augustus gaan wij met open armen bij elkaar zitten en ontvangen!!

Deze workshops ontstaan door samenwerking met de Hogere Leiding. Zie voor verdere informatie en boeken www.praktijkdenieuwemens.nl/workshops

 

Hemel en Aarde integreren – avondworkshop 9 augustus

Er staat ons een belangrijke stijging van onze frequentie te wachten. En het begin is al gemaakt.

Volgens de astrologen is de Leeuwenpoort  in voorbereidende fase opengegaan.  Er wordt op aarde in grote snelheid opgeruimd tot diep in onze cellen wat daar vervormd is geweest door manipulatie en misleiding in vroeger tijden. Het haalde ons uit onze kracht als mens. 8-8-2019 om 8 uur ’s morgens gaat hij helemaal open.

Ik merk dat hij onze galactische kennis terug zal brengen in ons bewustzijn en dat brengt ons terug bij onszelf, bij wie we werkelijk zijn. Onze trilling gaat omhoog! Dit grootse gebeuren kan wel wat begeleiding gebruiken voor veel van ons omdat er veel opgeschoond wordt en binnengehaald en dat moet worden geïntegreerd met je lichaam, in het aardse.

De workshop is de dag na het grote moment, de poort zal pas helemaal sluiten op 12-8. Wat een geweldig moment om een workshop te mogen geven! Wees van harte welkom, ik voel een prachtige avond aankomen! Zie hieronder bij de algemene informatie over de workshops voor meer en voor bestellen.

Algemeen

 Het aantal workshopavonden is uitgebreid naar één wekelijks: om-en-om de ene week op vrijdag en de andere op woensdag. De workshops worden aangekondigd op Facebook en op deze pagina. De workshops ontstaan vanuit mijn essentie in samenwerking met de Goddelijke Bron. Ik krijg zo'n twee weken tevoren de naam van de workshop door en de tekst ontstaat tijdens het schrijven zonder inmenging van mijn ikje. Ook op de avond zelf laat ik mij leiden door de bijzondere samenwerking die ontstaat en ontvouwt zich de workshop als vanzelf aan ons.

 De workshops worden gegeven vanuit het Christus bewustzijn. We worden opgetild in een liefdesveld van hoge trilling naar een eenheidsbeleving. Van daar vandaan kan het overal heen gaan, afhankelijk van sterrenconstellaties, de plannen van de Lichtwereld en de samenstelling van onze groep.

 We beginnen vrijwel altijd met een meditatie met activaties. Tijdens de avond oefenen we onze heldere vermogens en krachten, in de groep en vaak ook in tweetallen voor de groep. Meestal wordt er nog iets opgeruimd van oude velden of blokkades en daarna worden we geleid naar nieuwe inspiratie, beweging en ideeën. We krijgen initiaties of we maken onze ingedaalde lichtlichamen eigen. We laten intenties opkomen. En zoveel meer!

De workshops worden momenteel nog bij mij thuis in de bossen van Ede gegeven, waar ik net naar toe verhuisd ben. Het is er sereen en er is een vortex in het zitgedeelte die je direct optilt in de energie. Je bent er van harte welkom.

 

Wat levert het op?

In de energie van de groepsbijeenkomst leer je je eigen unieke talenten en goddelijke vermogens ontdekken en gebruiken. Er wordt karma opgeruimd tot aan de oorsprong en je leert gaandeweg je eigen beperkende gewoontepatronen te laten vallen en te vervangen door een oordeelloze ruimte waarin je zuiver leert waarnemen en liefhebben. Je gaat meer licht(-delen en –verbindingen) toe laten en je licht wordt in een diepere aarding gebracht. Je leven wordt vervullender, door meer energie, liefde, plezier en creatiekracht. Je wordt je steeds meer bewust van wie je bent en wat je op aarde komt doen.

 

Wat heb je ervoor nodig?

Je interesse, aandacht en 35 euro - hoe eerder je je opgeeft, hoe beter!- maken een prachtige creatie in de energie die er voor je staat als je komt! Opgeven kun je per e-mail met alleen het noemen van de titel van de workshop en je naam. Betalen met de betaalknop mag tot de dag vooraf aan de workshop. 

 

Aanvullende gegevens

Tijd: van 19.30 uur tot 22.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur.

Plaats: Zonneoordlaan 47, no. 9, 6718 TL te Ede. Parkeren vóór de slagbomen. Na de slagbomen staat een plattegrond. Ik zit helemaal links op het terrein in een wit chalet.

Contact is het snelst via e-mail: bgijsen@xs4all.nl ;

Mobiel 06-24781246. Er is geen telefonisch bereik op het terrein, ik check mijn boodschappen ongeveer één keer per dag en een uur voor de workshop.

 

“Ik heb nog nooit zo’n mooie workshop meegemaakt en ik heb al heel wat spirituele workshops overal gedaan. Ik ben nog niet zo ver opengegaan als nu. Ik voelde me nooit zo krachtig en ontdekte gaven waarmee ik heel vanzelfsprekend kon werken.”

een mannelijke deelnemer aan de eerste Dagworkshop

Volg mij op Facebook

Contact

Praktijk de Nieuwe Mens 

Zonneoordlaan 47-9

6718 TL Ede

06-24781246 bgijsen@xs4all.nl

KvK: 27350759

IBAN: NL29ABNA0603208215
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Babette Gijsen