Selecteer een pagina

Dagworkshops 

Er is geen dagworkshop in juli!

Algemeen

Iedere laatste zondag van de maand is er een dagworkshop, waarvan steeds het specifieke onderwerp in de week tevoren bekend wordt gemaakt op de voorpagina van de website en op Facebook. Vanwege de snelle veranderingen in deze tijd is het vooruitplannen van onderwerpen niet kloppend.

De bijeenkomsten worden ingevuld op geleide van de energieën van dat moment. Er zijn meditaties, activaties en initiaties en je oefent (fysiek) met elkaar, bijvoorbeeld in tweetallen in en met feedback van de groep. Meestal in de week van te voren zal het precieze onderwerp van iedere workshop bekend zijn en op de website en Facebook aangekondigd worden.

Wat levert het op?

In de energie van de groepsbijeenkomst leer je je eigen unieke talenten en goddelijke vermogens ontdekken en gebruiken. Er wordt karma opgeruimd tot aan de oorsprong en je leert gaandeweg je eigen beperkende gewoontepatronen te laten vallen. Je leert je openen om meer licht(-delen en –verbindingen) toe te laten en je licht wordt in een diepere aarding gebracht. Je leven wordt vervullender, door meer energie, liefde, plezier en creatiekracht. Je wordt je steeds meer bewust van wie je bent en wat je op aarde komt doen.

Wat heb je ervoor nodig?

Niets. Je interesse, aandacht en je deelname- hoe eerder je je opgeeft, hoe beter!- maken een prachtige creatie in de energie die er voor je staat als je komt!

“Ik heb nog nooit zo’n mooie workshop meegemaakt en ik heb al heel wat spirituele workshops overal gedaan. Ik ben nog niet zo ver opengegaan als nu. Ik voelde me nooit zo krachtig en ontdekte gaven waarmee ik heel vanzelfsprekend kon werken.”

een mannelijke deelnemer aan de eerste Dagworkshop

Volg mij op Facebook

Contact

Praktijk de Nieuwe Mens Vondellaan 35a
2332 AA Leiden
071-5320004 praktijk@babettegijsen.nl

KvK: 27350759

IBAN: NL29ABNA0603208215
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Babette Gijsen

Handige Links

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Betaling

Energienieuws

Openingstijden
ma, di, do, vrij
9.00 uur tot 14.30 uur