Selecteer een pagina

Werkwijze

Ik behandel niet volgens een specifieke methode maar intuïtief met gebruikmaking van alle potentieel wat op dat moment voor ons ter beschikking staat. Aartsengelen, lichtmeesters, sterren- en natuurwezens bewegen met hun energieën door mij heen in samenwerking met jouw gidsen. En altijd aanwezig is de kennis en ervaring van mijn werk als psychotherapeut om intense processen te sturen en te begeleiden.

Wat gaan we doen?

De sessies beginnen zittend tegenover elkaar, of een beetje schuin als dat nu veiliger voor je is. We praten meestal even over jouw vraag of probleem en dan nodig ik je uit om naar binnen te gaan met je aandacht. Ik leid je regelrecht naar de kern van wat op dat moment bij jou getransformeerd mag worden. Wat ik voel of zie en wat jij ervaart kunnen we delen met elkaar en samen ontmantelen we het oude en creëren een Nieuwe Werkelijkheid. Het is een echt co-creatief proces, waarbij je versteld kunt staan over wat je ontdekt over je eigen talenten en vermogens.

Vaak maak ik gebruik van aanraking en klanken en kristallen. Als dat zo opkomt dan doen we (een deel van) de behandeling op de behandelbank. Je kunt daar ook zelf om vragen. Het kan ook zijn dat we een hele sessie lang praten. Wees je er dan van bewust dat dit in de hoge energie van de praktijk geen gewoon gesprek is, maar ook direct gericht op de kern van jouw vraagstuk of probleem!

Hoeveel sessies?

In de eerste sessie komt aan de orde of je één of meerdere sessies nodig zal  hebben voor jouw vraag. Het gaat allemaal heel snel in deze tijd en met één sessie kan jouw vraag al beantwoord zijn of de oorzaak van je pijn verholpen. Als je de weg flink kwijt bent dan heb je vaak drie tot vijf sessies nodig om je naar een Hoger Plan te tillen. Als je vaart wil maken met je ascentie en bijvoorbeeld je eigen praktijk, dan kun je beter vaker komen en/of de workshops volgen.

Lees meer

Algemeen

Al het lichtwerk is gericht op het blootleggen van jouw Goddelijke kern. Dat kan een magisch, Liefdevol of zelfs humorvol proces zijn en het omvat meestal ook de bewustwording van blokkades, trauma’s, verbindingen of gewoonten die je nog als pijnlijk ervaart. Het herkennen en ervaren van deze weggedrukte emoties en het leggen van een relatie met de oorsprong daarvan is nog vaak een voorwaarde voor transformatie, met name wanneer ze te maken hebben met jouw leerdoelen in dit leven. We kunnen het Licht niet helemaal toelaten als we onszelf niet bevrijden van onze (eonen) oude lasten. Ik loods je door deze kennis heen door dicht bij jouw ervaring te blijven en wijs je de weg naar het Licht dat er altijd al is en slechts opgemerkt hoeft te worden.

Tijdens alle sessies gebeurt precies wat op dat moment aan het licht mag komen en getransformeerd, niet meer en niet minder.  Er gebeuren geen dingen waar je nog niet aan toe bent en je houdt altijd de beschikking over je eigen wil en vermogen om iets stop te zetten.

Transformatieprocessen spelen na de behandeling meestal door en er wil integratie met het dagelijks leven plaats vinden. Dat kan betekenen dat er thuis nog fysieke verschijnselen of emoties kunnen langskomen, of dat je even extra geconfronteerd wordt met situaties die je moeilijk vond en die nu vragen om er anders mee om te gaan!

Mocht een langere begeleiding van dagelijkse klachten en problemen nodig zijn of van de trauma’s van je innerlijk kind, dan kan een traject psychotherapie bij mij of elders in overleg met jou ingezet worden. Dit valt dan in principe onder de basisverzekering van je ziektekosten.