Wat

Wat een lange reis heb ik gemaakt om hier te komen! Maar hier ben ik dan, stralend van kracht en plezier en dat wil ik jou graag ook meegeven.

Mijn kennis en kunde zijn nu zo uitgebalanceerd dat ik weinig hoef te doen om jou te helpen met al je vragen op jouw pad van ontwaken en verlichting. In mijn praktijk word je omhoog getrokken tot op het niveau waar jij nu mag zijn en je je comfortabel kunt voelen.

Uiteraard doe ik wel íets. Ik zit aan het stuur van ons voertuig en rijd om de hobbels en valkuilen heen zodat we samen veilig op avontuur uitgaan. Want er zijn prachtige dingen over jou te ontdekken en er valt veel op te ruimen. En omdat jij een uniek wezen bent is dat voor ons beiden een avontuur vol verrassingen.

Voordat je het weet zijn we weer thuis en dan weet jij wie je bent, wat je oorsprong is en wat je hier komt brengen op Aarde. Je voelt je beter dan ooit : liefdevoller, gelukkiger, met meer plezier, gezonder, vitaler, krachtiger en doeltreffender. Je frequentie is omhoog gegaan en alle ballast, die je eonen lang met je meesleepte, is van je af gevallen.

Ik gebruik geen voorbedachte methoden of technieken. Hoewel ik van 2013 tot en met 2016 twee spirituele centra intensief heb bezocht, hielden zij mij daar voor dat ik zelf moest opstaan om te ontdekken wat ik allemaal in het vat had zitten. En zo geschiedde. Ik kon vanuit een praktijk voor klinische psychologie en psychotherapie een soepele overgang maken naar een spirituele wijze van werken en ik deed dat door te laten gebeuren wat er wilde gebeuren. Wat een rijkdom, wat een feest!

Afgelopen jaren voelde ik de drang groter worden naar het vorm geven van mijn missie, waarvan ik alleen de hoofdlijnen voorvoelde. Dat bleek nog geen gemakkelijke opgave. Zoekend en struikelend vond ik het pad naar mijn gidsen en zij geven mij nu duidelijkheid over de route. Ik wens iedereen de juiste begeleiding hier op aarde om daar te komen.

Ik nodig jou nu van harte uit om een stukje met mij mee te lopen, voor zolang als jij dat nuttig vindt om zelfstandig verder te kunnen reizen. Je kunt ervan op aan dat ik jouw traject  met veel vernuft en plezier begeleid!