Selecteer een pagina

"Een nieuwe samenleving wordt door ons heen geboren"

Ervaar wat jouw bijdrage is aan het diamanten tijdperk!

 

Mijn wens is dat mensen zichZelf worden. Ze richten zich helemaal op, in hun volle licht, in hun ware kracht. Samen gaan we doen waarvoor we werkelijk gekomen zijn in deze nieuwe, uitdagende tijd. Open, kwetsbaar, liefdevol en krachtig geven wij vorm aan het leven op de Nieuwe Aarde. In Praktijk De Nieuwe Mens ervaar je de uitdaging van een nieuwe werkelijkheid. Je kunt hier terecht met al je vragen op het gebied van spirituele groei, healing, reading, spirituele coaching, spirituele psychologie, bewustwording, zelfrealisatie….

Negatieve gedachtepatronen over hoe de mensen en de wereld eruit zien leiden je nog dagelijks weg van de Waarheid. Die waarheid is dat jij een Goddelijke oorsprong hebt en deze grootsheid mag gaan leven. Alles is Liefde en jij bent deze Liefde.

Babette GijsenVeel gevoelige mensen vinden het moeilijk om helemaal te aarden in deze tijd in dit lichaam. Ze mogen hun licht nog meer in contact brengen met het aardse en de uitdagingen die dat met zich meebrengt. Anderen zitten juist stevig in hun lichaam en in de aarde geworteld, maar ze dragen nog veel karma met zich mee, waardoor ze het licht niet goed kunnen toelaten. Voor ieders pad is er een unieke weg te gaan naar het leven van je volledige potentieel.

Onderweg kun je spirituele, mentale, emotionele en fysieke belemmeringen tegenkomen. In Praktijk De Nieuwe Mens vind je een veilige bedding om je van al je nieuwe en oude lasten te bevrijden en je schitterende essentie te laten uitstromen in de Liefde, Vreugde en Creatiekracht van de multidimensionele Mens die je bent.

Wees van harte welkom in deze praktijk voor individuele of relatiesessies of voor deelname aan een workshop.

In juli is er geen dagworkshop!

“Ik heb nog nooit zo’n mooie workshop meegemaakt en ik heb al heel wat spirituele workshops overal gedaan. Ik ben nog niet zo ver opengegaan als nu. Ik voelde me nooit zo krachtig en ontdekte gaven waarmee ik heel vanzelfsprekend kon werken.”

een mannelijke deelnemer aan de eerste Dagworkshop

“Na de sessie hebben we samen echt een super fijn weekend gehad. Ik heb mij in mijn leven nog nooit zo bevrijd gevoeld van alle negatieve gevoelens en angsten. Ik voelde mij helemaal in mijn kracht staan en voelde alles stromen in mijn lijf (licht en liefde).”

Walter na sessiebezoek

Volg mij op Facebook

Contact

Praktijk de Nieuwe Mens Vondellaan 35a
2332 AA Leiden
071-5320004 praktijk@babettegijsen.nl

KvK: 27350759

IBAN: NL29ABNA0603208215
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Babette Gijsen

Handige Links

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Betaling

Energienieuws

Openingstijden
ma, di, do, vrij
9.00 uur tot 14.30 uur