Lieve Babette,

Dankjewel dat je met je krachtige en heel zuivere energie me een nieuw stuk in mijzelf hebt laten ontdekken. Ik ben hier heel blij mee! Het heeft me de groei en verandering gebracht die ik nodig had.

Anke

Sessies

Bij welke vragen?

Je kunt bij Praktijk de Nieuwe Mens komen voor individuele sessies van een uur of anderhalf uur of voor relatie sessies van anderhalf uur. Voor één keer een boost of om een knoop los te maken, of voor een reeks aan sessies, al of niet met een specifiek onderwerp. Je kunt ook een sessie op afstand, bijvoorbeeld via Skype, boeken.

Voorbeelden van onderwerpen:

  • Ontdekken hoe je in je Licht kunt gaan staan en blijven;
  • Ontdekken hoe je staande te houden in het contact met mensen of om verbinding te vinden;
  • Leren om niet als ‘slachtoffer’ te eindigen of juist een hardnekkig ‘daderschap’ beëindigen;
  • Nieuwsgierig zijn naar de volgende stap in je spirituele ontwikkeling;
  • Nieuwsgierig zijn naar waar je vandaan komt,  wat je essentie kwaliteiten zijn en wat je komt doen op aarde;
  • Met je partner een liefdevolle relatie willen hebben en met je kinderen;
  • Gezond en Sterk en Licht willen zijn; aan een specifieke ziekte willen werken;
  • Je bevrijden van ‘ASS’ (autisme spectrum stoornis),  ‘AD(H)D’ of de last van hypersensitiviteit;

Kennis opdoen over je (geestelijke) verbinding met iemand, op aarde of in de sferen. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk, verras mij met een nieuwe vraag! Indien je vaart wil maken met je ascentie en het ontwikkelen van je krachten en gaven, of met het neerzetten van je eigen praktijk, dan kun je het beste vaker komen, een Ontwaakimpuls boeken en/of workshops volgen. En neem je partner een keer mee!

 

Speeltijd voor ouders met Nieuwetijdskinderen

Komende tijd ga ik de ouders van Nieuwetijdskinderen inzichten bieden bij het omgaan met wat vaak genoemd wordt de teruggetrokkenheid of overreakties of dwarsigheden van hun Nieuwetijdskinderen.

Wat als nou eens blijkt dat achter alle zogenaamde problemen die  onze Nieuwetijdskinderen hebben alleen maar hun inventiviteit en heldere inzichten zitten en dat als je deze zogenaamde problemen dus niet als problemen  betitelt  maar gewoon als  een leerweg  die  je als ouder, school of omgeving samen met het kind aangaat? Dat ieder stukje ‘problematisch gedrag’ een vraag in zich heeft en dus ook een antwoord klaar heeft liggen.

In Praktijk de Nieuwe Mens nodig ik ouders met hun Nieuwetijdskinderen uit om ons gezamenlijk eens te buigen over wat goed gaat en wat er anders kan in jullie relatie. Ik zet het kind centraal in de aandacht en we gaan op een avontuurlijke wijze op zoek naar nieuwe oplossingen voor hobbels die soms onoplosbaar lijken bij een zeer gevoelig kind  wat in deze wereld onvoldoende houvast lijkt te krijgen.

Babbelend en invoelend, met krijt tekenend, buiten spelend of met iets nieuws door jouw kind bedacht, gaan wij ontdekken wat het nou zo dwars zit aan zichzelf of jou of aan alle mensen of aan de maatschappij. We kunnen spelenderwijs meer ontdekken over wat jij kunt doen en laten om je kind in zijn ware natuur te bekrachtigen en er kan ook meer naar voren komen over de eigen kunde en inventiviteit van je kind om zich te redden in sociale situaties. Met mijn intuïtie en inzicht als psychotherapeut en Lichtwerker volg ik jullie naar nieuwe oplossingen die uiteindelijk vanuit een onverwachte hoek komen opduiken. Ik zie opeens allemaal lachende ouders voor me en blije kinderen die weer leuke ervaringen met elkaar in het vooruitzicht hebben. Ik heb er zelf ontzettend veel zin in.

Duur van de sessie is anderhalf uur. Je kunt je telefonisch 06-24781246 of per e-mail bgijsen@xs4all.nl aanmelden.

Jonge mensen

Veel jongeren en jongvolwassenen lopen vast in deze tijd in deze maatschappij. Depressie, eenzaamheid, wanhoop en er een einde aan willen maken zijn de gedeelde malaise van deze talentvolle mensen die nog zoveel te brengen hebben in deze wereld. Meestal heb je al gemerkt dat je zeer gevoelig bent, dat je je anders voelt, dat je ongebruikelijke waarnemingen doet en/of dat jouw kijk op de maatschappij totaal anders is. We noemen jullie Nieuwetijdskinderen. Jullie komen een nieuw, groot potentieel op aarde brengen. De weg daar naartoe is niet makkelijk, omdat we leven in oorlog met elkaar, met vergiftiging en uitputting van de aarde, natuurrampen, hongersnood en omdat alles wat je om je heen ziet en hoort niet klopt met jouw waarheid.Wil je eens even flink wakker geschud worden over wie jij nu werkelijk bent en wat je komt doen op aarde of wil je een boost in je spirituele proces, kom dan langs voor een sessie en we gaan nieuwe dingen over jou ontdekken zodat je de zin van je leven ziet!

Gezondheid

We zijn vaker en ernstiger ziek in deze tijd. Vele chronische en onbegrijpelijke ziekten teisteren ons en onze geliefden. Tegelijkertijd is de tijd aangebroken dat we allemaal onze ziekten kunnen overstijgen. Je kunt zowel in je denken en emoties als met voeding en je leefgewoonten iets doen; deze keuze is aan jou. De krachtigste keuze met de meeste uitwerking is niet meer geloven in ziekte, maar in een gezonde, sterke jij. Ik kan je helpen bij deze laatste keuze en bij het oplossen van lichamelijke, emotionele blokkades en spirituele blokkades in de weg naar gezondheid.

Lezen over mijn bevindingen: https://www.praktijkdenieuwemens.nl/onbegrepen-ziek-epstein-barr-healing/

Autisme/ASS

Van autisme kun je veel leren. Met geduld en zelfliefde kun je een hele ontwikkeling doormaken naar een goed functioneren in relaties en in de maatschappij en bovenal met jouw eigen unieke bijdrage daarin.

Lees verder in drie artikelen over mijn bevindingen: https://www.praktijkdenieuwemens.nl/category/autisme/

Maak kennis met Yvon die met en uit haar autisme groeide, waarin ik haar mocht bijstaan: https://www.waarheidsmens.nl/

Je kunt je voor sessies met een flinke impuls bij mij aanmelden. Raap al je moed bij elkaar en pak je kans op een vervullender leven!!

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

Transformatie ontstaat in deze praktijk in de hoogste vrouwelijke en mannelijke trillingen mogelijk op aarde. In deze energie wordt alles weerkaatst wat nog niet zuiver is en lost zich op als jouw ontwikkeling, bewustzijn en intentie daar klaar voor zijn. Bij een eerste ontmoeting betreft dit vaak je grootste karmastuk, door al je voorgaande levens heen, wat in deze tijd mag worden ingelost. In het algemeen vindt er tijdens de sessies een grote opschoning plaats van je lichaam en aura, wordt je innerlijk kind geheeld en komen je mannelijke en vrouwelijke kant in balans. Zieledelen worden opgehaald, sterrenverbindingen worden hersteld en je heldere vermogens gaan aan staan. Je ontdekt waar je vandaan komt, wat je komt doen op aarde en steeds meer ook hoe jij vanuit jouw Goddelijke essentie jouw unieke bijdrage een aardse vorm kunt geven in de nieuwetijds energieën. Je Ontwaakt!

Op dit moment gaan de transformaties snel en zijn diepgaand. In één sessie kun je vaak al een grote doorbraak in je leven bereiken.

Meer weten over de werkwijze? Lees hier verder.

Met je partnerlove
Als je met je partner komt, dan kunnen we ontdekken wat jullie verbindt met elkaar en wat jullie gezamenlijke leerdoel is. Doordat je elkaars spiegels bent kun je van elkaar leren. Wat is er nodig om meer vanuit jezelf te leven en geen onrealistische verwachtingen te hebben van je partner? En hoe kun je elkaar versterken in ieders unieke kwaliteiten? Hoe kun je samen een liefdevolle basis creëren waarin je (nieuwetijds-) kinderen zich vrij en vreugdevol kunnen ontwikkelen tot unieke, Goddelijke mensen? Vanuit gezamenlijke vorige levens kan karma aan het licht komen wat nog negatief op jullie relatie inwerkt en mag worden opgeruimd.

N.B. De sessie worden tijdelijk niet meer in de praktijk van bovenstaande afbeelding gegeven, maar in de bossen van Ede!

“Ik was op zoek naar een weg naar binnen.Ik was al zover te voelen dat virussen nog mijn lichaam terughielden. En dat mijn grote verdriet niet van dit leven alleen kon zijn. De aanloop naar het contact met Babette liep moeizaam. Zij kon mij telefonisch al laten zien dat dit mijn proces was met een enkele opmerking. Ik voelde dat ik hier moest zijn. De eerste sessie liep ik kilo’s lichter naar buiten. De zon scheen harder. Ik leek ineens meer wakker en nam de wereld als herboren in me op. Heel bijzonder! En na de tweede sessie is eindelijk dat slot van mijn hart. Precies dat wat ik op zoveel manieren heb proberen te bereiken. Dit is eindelijk mijn nieuwe begin!”

Maxine, 20-02-2018

Hieronder kun je een sessie boeken. Je kunt ook eerst kijken op de pagina Tarieven, voor de betaalvoorwaarden of voor de mogelijkheid om het vergoed te krijgen door je verzekeraar. Als je een sessie boekt kun je het beste eerst even contact opnemen om een datum te prikken. Scrol naar beneden voor de contactgegevens.

Ontwaak impuls

3 sessies van 1 uur + 1 workshop naar keuze

De Ontwaak impuls is bedoeld voor mensen die zover zijn dat ze in deze reeks kunnen ontdekken wat hun afkomst is, meer licht(- delen) gaan belichamen en meer te weten komen over hun kwaliteiten en doel op aarde. De Ontwaak impuls is één keer te boeken en is geldig voor twee maanden vanaf de eerste sessie of avond workshop.

Investering: €290,-

Praktische informatie

Wordt een sessie vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Ik heb geen contracten meer met verzekeraars. Ze leggen mij inhoudelijk te veel aan banden, waardoor ik niet vrij kan bewegen in mijn werk. Telefonisch, of in een eerste sessie kan ik bepalen of het om psychotherapie gaat, of om een combinatie van ‘onverzekerde zorg’ en psychotherapie, of om uitsluitend psychotherapie. Klik hier voor meer informatie op mijn website voor psychotherapie.

Bij een naturapolis wordt gemiddeld zo’n 70% vergoed; je kunt dat navragen bij je verzekeraar. Van mij kun je dan de helft van het gedeelte wat je zelf moet betalen terug krijgen tot 20%.

Bij een restitutiepolis heb je in principe vrije keuze van behandelaar. Vraag het echter goed na, want veel van die polissen zijn geen ‘zuivere’ polissen.

Voor psychotherapie bij mij heb je een verwijzing van je huisarts nodig voor specialistische GGZ.  Het coaching traject voor Asperger mensen valt meestal onder de verzekerde zorg.

 

Betalingsinformatie

Om een sessie te boeken, druk je op de knop van de sessie die je wenst. Je wordt zo geleid naar de betalingspagina.

Als je een minimuminkomen hebt, dan kun je informeren naar een ander tarief. Als de sessie onverwacht langer duurt, dan zal ik even met je overleggen.

Afzeggen van een sessie of workshop kan tot op 48 uur van tevoren. Daarna worden de volledige kosten van de sessie of workshop bij jou in rekening gebracht.

Coachingsessie 1 uur

Investering: €105,-

Coaching- of partnerrelatiesessie 1,5 uur

Investering: €150,-

Je kunt natuurlijk eerst bellen voor een afspraak of voor overleg. Scrol naar beneden voor de contactgegevens.

Volg mij op Facebook

Contact

Praktijk de Nieuwe Mens 

Zonneoordlaan 47-9

6718 TL Ede

06-24781246 bgijsen@xs4all.nl

KvK: 27350759

IBAN: NL29ABNA0603208215
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Babette Gijsen