Lieve Babette,

Dankjewel dat je met je krachtige en heel zuivere energie me een nieuw stuk in mijzelf hebt laten ontdekken. Ik ben hier heel blij mee! Het heeft me de groei en verandering gebracht die ik nodig had.

Anke

Sessies

Bij welke vragen?

Je kunt bij Praktijk de Nieuwe Mens komen voor individuele sessies van een uur of anderhalf uur of voor relatie sessies van anderhalf uur. Voor één keer een boost of om een knoop los te maken, of voor een reeks aan sessies, al of niet met een specifiek onderwerp. Je kunt ook een sessie op afstand, bijvoorbeeld via Skype, boeken.

Voorbeelden van onderwerpen:

  • Ontdekken hoe je in je Licht kunt gaan staan en blijven;
  • Ontdekken hoe je staande te houden in het contact met mensen of om verbinding te vinden;
  • Leren om niet als ‘slachtoffer’ te eindigen of juist een hardnekkig ‘daderschap’ beëindigen;
  • Nieuwsgierig zijn naar de volgende stap in je spirituele ontwikkeling;
  • Nieuwsgierig zijn naar waar je vandaan komt,  wat je essentie kwaliteiten zijn en wat je komt doen op aarde;
  • Met je partner een liefdevolle relatie willen hebben en met je kinderen;
  • Ziels- en tweelingstraalverbindingen leren kennen en verdiepen;
  • Gezond en Sterk en Licht willen zijn; aan een specifieke ziekte willen werken;
  • Je bevrijden van ‘ASS’ (autisme spectrum stoornis),  ‘AD(H)D’ of de last van hypersensitiviteit;

Kennis opdoen over voorgaande identiteiten of over je gidsen. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk, verras mij met een nieuwe vraag! Indien je vaart wil maken met je ascentie en het ontwikkelen van je krachten en gaven, of met het neerzetten van je eigen praktijk, dan kun je het beste vaker komen, een Ontwaakimpuls boeken en/of workshops volgen. En neem je partner een keer mee!

Nieuw vanwege het Corona tijdperk! Holistische Massage!

Heb je ook last van de Corona-afstand of van de invallende herfstkou of heb je gewoon zin in een massage? Ik vind het nu in deze uitdagende tijd heerlijk om intuïtieve massages te geven aan mensen die bewust bezig zijn met hun spirituele pad. Je krijgt mijn multidimensionale aandacht en je zal kunnen merken dat dat bijzonder is. Vanuit mijn hartsverbinding met jouw hele wezen kan de liefde nog dagenlang nagloeien in je hele lichaam en je kunt ook waarnemen dat je hart verder is geopend of andere veranderingen merken in je dagelijks bestaan die blijvend kunnen zijn. Je kunt de massage ook jouw persoonlijke vraag meegeven. Je bent van harte welkom! De sessie zal één tot anderhalf uur duren en is te boeken als sessie van een uur of overleg even over een andere prijs als je dat niet kunt betalen.

Speeltijd voor ouders met Nieuwetijdskinderen

De Nieuwetijdskinderen zijn helder waarnemend en inventief en stellen de buitenwereld soms voor vraagtekens. Thuis leiden hun inzichten en gedrag soms tot onverkwikkelijke situaties en dan vraag je je als ouder wel eens af hoe je dat nou weer moet oplossen. Weet dan dat jullie kind met een speciaal doel gekomen is en precies in de juiste tijd met jullie als ouders. Zie dan dat iedere hobbel die jouw kind met zichzelf of anderen tegen komt als leerweg is bedoeld voor jullie allemaal. En dat ieder obstakel een vraag in zich heeft en dus ook een antwoord klaar heeft liggen.

In Praktijk de Nieuwe Mens nodig ik ouders met hun Nieuwetijdskinderen uit om ons gezamenlijk eens te buigen over wat goed gaat en wat er anders kan in jullie relatie. Ik zet het kind centraal in de aandacht en we gaan op een avontuurlijke wijze op zoek naar nieuwe oplossingen voor de hobbels die soms onoplosbaar lijken bij een zeer gevoelig kind  wat in deze wereld onvoldoende houvast lijkt te krijgen.

Pratend en invoelend en/of met een spontaan project aan de slag, gaan wij ontdekken wat jouw kind zo dwars zit aan zichzelf of aan jou of aan alle mensen en de maatschappij. We kunnen spelenderwijs meer ontdekken over wat jij kunt doen en laten om je kind in zijn ware natuur te bekrachtigen en er kan ook meer naar voren komen over de eigen kunde en inventiviteit van je kind om zich te redden in sociale situaties. Met mijn intuïtie en inzicht als psychotherapeut en Lichtwerker volg ik jullie naar nieuwe oplossingen die uiteindelijk vanuit een onverwachte hoek komen opduiken. Ook kunnen we stilstaan bij de bijdrage die jouw kind op aarde heeft en zal hebben. Ik zie opeens allemaal lachende ouders voor me en blije kinderen die weer leuke ervaringen met elkaar in het vooruitzicht hebben.

Duur van deze sessies is anderhalf uur. Je kunt je telefonisch 06-24781246 of per e-mail bgijsen@xs4all.nl aanmelden.

Jonge mensen

Veel jongeren en jongvolwassenen lopen vast in deze tijd in deze maatschappij. Depressie, eenzaamheid, doelloosheid en je niet thuis voelen, soms leidend tot wanhoop en er een einde aan willen maken, is de gedeelde malaise van deze talentvolle mensen die zoveel te brengen hebben in deze wereld. Meestal heb je al gemerkt dat je zeer gevoelig bent, dat je je anders voelt, dat je ongebruikelijke waarnemingen doet en/of dat jouw kijk op de maatschappij totaal anders is. We noemen jullie Nieuwetijdskinderen. Jullie komen een nieuw, groot potentieel op aarde brengen. De weg daar naartoe is niet makkelijk, omdat we leven in oorlog met elkaar, met vergiftiging en uitputting van de aarde, natuurrampen, hongersnood en omdat alles wat je om je heen ziet en hoort niet klopt met jouw waarheid. Wil je eens even flink wakker geschud worden over wie jij nu werkelijk bent en wat je komt doen op aarde of wil je een boost in je spirituele proces, kom dan langs voor een sessie en we gaan nieuwe dingen over jou ontdekken zodat je de zin van je leven ziet!

Gezondheid

We zijn vaker en ernstiger ziek in deze tijd. Vele chronische en onbegrijpelijke ziekten teisteren ons en onze geliefden. Tegelijkertijd is de tijd aangebroken dat we allemaal onze ziekten kunnen overstijgen. Je kunt zowel in je denken en emoties als met voeding en je leefgewoonten iets doen; deze keuze is aan jou. De krachtigste keuze met de meeste uitwerking is niet meer geloven in ziekte, maar in een gezonde, sterke jij. Ik kan je helpen bij deze laatste keuze en bij het oplossen van lichamelijke, emotionele blokkades en spirituele blokkades in de weg naar gezondheid.

Lezen over mijn bevindingen: https://www.praktijkdenieuwemens.nl/onbegrepen-ziek-epstein-barr-healing/

Autisme/ASS

Van autisme kun je veel leren. Met geduld en zelfliefde kun je een hele ontwikkeling doormaken naar een goed functioneren in relaties en in de maatschappij en bovenal met jouw eigen unieke bijdrage daarin.

Lees verder in drie artikelen over mijn bevindingen: https://www.praktijkdenieuwemens.nl/category/autisme/

Maak kennis met Yvon die met en uit haar autisme groeide, waarin ik haar mocht bijstaan: https://www.waarheidsmens.nl/

Je kunt je voor sessies met een flinke impuls bij mij aanmelden. Raap al je moed bij elkaar en pak je kans op een vervullender leven!!

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

Transformatie ontstaat in deze praktijk in de hoogste vrouwelijke en mannelijke trillingen mogelijk op aarde. In deze energie wordt alles weerkaatst wat nog niet zuiver is en lost zich op als jouw ontwikkeling, bewustzijn en intentie daar klaar voor zijn. Bij een eerste ontmoeting betreft dit vaak je grootste karmastuk, door al je voorgaande levens heen, wat in deze tijd mag worden ingelost. In het algemeen vindt er tijdens de sessies een grote opschoning plaats van je lichaam en aura, wordt je innerlijk kind geheeld en komen je mannelijke en vrouwelijke kant in balans. Zieledelen worden opgehaald, sterrenverbindingen worden hersteld en je heldere vermogens gaan aan staan. Je ontdekt waar je vandaan komt, wat je komt doen op aarde en steeds meer ook hoe jij vanuit jouw Goddelijke essentie jouw unieke bijdrage kunt leveren in de nieuwetijds energieën op Aarde. Je Ontwaakt!

Op dit moment gaan de transformaties snel en zijn diepgaand. In één sessie kun je vaak al een grote doorbraak in je leven bereiken.

Meer weten over de werkwijze? Lees hier verder.

Met je partnerlove
Als je met je partner komt, dan kunnen we ontdekken wat jullie verbindt met elkaar en wat jullie gezamenlijke leerdoel is. Doordat je elkaars spiegels bent kun je van elkaar leren. Wat is er nodig om meer vanuit jezelf te leven en geen onrealistische verwachtingen te hebben van je partner? En hoe kun je elkaar versterken in ieders unieke kwaliteiten? Hoe kun je samen een liefdevolle basis creëren waarin je (nieuwetijds-) kinderen zich vrij en vreugdevol kunnen ontwikkelen tot unieke, Goddelijke mensen? Vanuit gezamenlijke vorige levens kan karma aan het licht komen wat nog negatief op jullie relatie inwerkt en mag worden opgeruimd.

N.B. De sessie worden tijdelijk niet meer in de praktijk van bovenstaande afbeelding gegeven, maar in de bossen van Ede!

“Ik was op zoek naar een weg naar binnen.Ik was al zover te voelen dat virussen nog mijn lichaam terughielden. En dat mijn grote verdriet niet van dit leven alleen kon zijn. De aanloop naar het contact met Babette liep moeizaam. Zij kon mij telefonisch al laten zien dat dit mijn proces was met een enkele opmerking. Ik voelde dat ik hier moest zijn. De eerste sessie liep ik kilo’s lichter naar buiten. De zon scheen harder. Ik leek ineens meer wakker en nam de wereld als herboren in me op. Heel bijzonder! En na de tweede sessie is eindelijk dat slot van mijn hart. Precies dat wat ik op zoveel manieren heb proberen te bereiken. Dit is eindelijk mijn nieuwe begin!”

Maxine, 20-02-2018

Sessie boeken

Op de pagina Tarieven kun je een sessie boeken. Je kunt daar ook informatie vinden over de mogelijkheid om het vergoed te krijgen door je verzekeraar en over de betaalvoorwaarden. Als je een sessie boekt kun je het beste eerst even contact opnemen om een datum te prikken. Scrol naar beneden voor de contactgegevens.

Volg mij op Facebook

Contact

Praktijk de Nieuwe Mens 

Zonneoordlaan 47-9

6718 TL Ede

06-24781246 bgijsen@xs4all.nl

KvK: 27350759

IBAN: NL29ABNA0603208215
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Babette Gijsen