Selecteer een pagina

Sessies

Je kunt in deze praktijk komen voor een tijdje of eenmalige ondersteuning op je pad.  Je kunt  alleen komen of je partner meenemen voor de relatievragen die jullie hebben. De sessies zijn 1 tot 1,5 uur, afhankelijk van je vraag.

Bij welke vragen?

Een paar voorbeelden van vragen waarmee je hier terecht kunt:

  • je niet thuis voelen hier op aarde of bij andere mensen;
  • niet voor jezelf kunnen kiezen of opkomen;
  • niet weten waar je ware passie ligt of deze geen vorm kunnen geven;
  • met pijn, ziekte of vermoeidheid leven, terwijl je niet afhankelijk wil zijn van de reguliere zorg of ervaart dat deze je niet of nauwelijks echt kan helpen hierbij;
  • relationele (nieuwetijds) vragen hebben m.b.t. je partner, je kind of je omgeving;
  • emotionele problemen ervaren als depressie, angst, verslaving of gevolgen van trauma;
  • met (het etiket) AD(H)D, hooggevoeligheid of Autisme/Asperger leven.

Waar werken we aan?

Los van je vraag, kunnen in alle sessies  karma, blokkades en oude afspraken zichtbaar gemaakt en losgelaten worden. Er vindt een grote opschoning plaats van je lichaam en alle auralagen, waarbij alles verdwijnt wat jou niet meer dient. Je innerlijk kind wordt geheeld en staat weer op en je mannelijke en vrouwelijke kant komen in balans. Als de tijd daar is, kun je ervaren dat je opnieuw geboren wordt en dit keer neem je alles wat je werkelijk bent mee in dit nieuwe leven! Zieledelen worden opgehaald, heldere vermogens gaan aan staan, sterrenverbindingen worden hersteld en langzaam ga je je herinneren wie jij bent, wordt duidelijk wat jouw essentie is en wat jouw unieke rol is op aarde. Je ontwaakt! Meer weten over de werkwijze? Lees deze pagina eens door.

Met je partnerlove
Als je met je partner komt, dan kunnen we ontdekken wat jullie verbindt met elkaar en wat jullie gezamenlijke leerdoel is. Doordat je elkaars spiegels bent kun je van elkaar leren. Wat is er nodig om meer vanuit jezelf te leven en geen onrealistische verwachtingen te hebben van je partner? En hoe kun je elkaar versterken in ieders unieke kwaliteiten? Hoe kun je samen een liefdevolle basis creëren waarin je (nieuwetijds-) kinderen zich vrij en vol vreugde kunnen ontwikkelen? Vanuit gezamenlijke vorige levens kan karma aan het licht komen wat nog negatief op jullie relatie inwerkt en mag worden opgeruimd.

“Ik was op zoek naar een weg naar binnen.Ik was al zover te voelen dat virussen nog mijn lichaam terughielden. En dat mijn grote verdriet niet van dit leven alleen kon zijn. De aanloop naar het contact met Babette liep moeizaam. Zij kon mij telefonisch al laten zien dat dit mijn proces was met een enkele opmerking. Ik voelde dat ik hier moest zijn. De eerste sessie liep ik kilo’s lichter naar buiten. De zon scheen harder. Ik leek ineens meer wakker en nam de wereld als herboren in me op. Heel bijzonder! En na de tweede sessie is eindelijk dat slot van mijn hart. Precies dat wat ik op zoveel manieren heb proberen te bereiken. Dit is eindelijk mijn nieuwe begin!”

Maxine, 20-02-2018

Hieronder kun je een sessie boeken. Je kunt ook eerst kijken op de pagina betaling, voor de betaalvoorwaarden of voor de mogelijkheid om het vergoed te krijgen door je verzekeraar. Als je een sessie boekt kun je het beste eerst even contact opnemen om een datum te prikken.

Ontwaak impuls

3 sessies van 1 uur + 1 workshop naar keuze

De Ontwaak impuls is bedoeld voor mensen die zover zijn dat ze in deze reeks kunnen ontdekken wat hun afkomst is, meer licht(- delen) gaan belichamen en meer te weten komen over hun kwaliteiten en doel op aarde. De Ontwaak impuls is één keer te boeken en is geldig voor een maand vanaf de eerste sessie of workshop.

Investering: €350,-

Praktische informatie

Wordt een sessie vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Ik heb geen contracten meer met verzekeraars. Ze leggen mij inhoudelijk te veel aan banden, waardoor ik niet vrij kan bewegen in mijn werk. Telefonisch, of in een eerste sessie kan ik bepalen of het om psychotherapie gaat, of om een combinatie van ‘onverzekerde zorg’ en psychotherapie, of om uitsluitend psychotherapie. Klik hier voor meer informatie op mijn website voor psychotherapie.

Bij een naturapolis wordt gemiddeld zo’n 70% vergoed; je kunt dat navragen bij je verzekeraar. Van mij kun je dan de helft van het gedeelte wat je zelf moet betalen terug krijgen tot 20%.

Bij een restitutiepolis heb je in principe vrije keuze van behandelaar. Vraag het echter goed na, want veel van die polissen zijn geen ‘zuivere’ polissen.

Voor psychotherapie bij mij heb je een verwijzing van je huisarts nodig voor specialistische GGZ.  Het coaching traject voor Asperger mensen valt meestal onder de verzekerde zorg.

 

Betalingsinformatie

Om een sessie te boeken, druk op de knop van de sessie die je graag wil. Je wordt zo geleid naar de betalingspagina.

Als je een minimuminkomen hebt, dan kun je informeren naar een ander tarief. Als de sessie onverwacht langer duurt, dan zal ik even met je overleggen.

Afzeggen van een sessie of workshop kan tot op 48 uur van tevoren. Daarna worden de volledige kosten van de sessie of workshop bij jou in rekening gebracht.

Coachingsessie 1 uur

Investering: €105,-

Coaching- of partnerrelatiesessie 1,5 uur

Investering: €150,-

Je kunt natuurlijk eerst bellen voor een afspraak of voor overleg

Volg mij op Facebook

Contact

Praktijk de Nieuwe Mens Vondellaan 35a
2332 AA Leiden
071-5320004 praktijk@babettegijsen.nl

KvK: 27350759

IBAN: NL29ABNA0603208215
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Babette Gijsen

Handige Links

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Betaling

Energienieuws

Openingstijden
ma, di, do, vrij
9.00 uur tot 14.30 uur