Kun jij ook het Licht niet altijd vasthouden? Ben je vaak moe, heb je last van pijnlijke spieren en gewrichten, een mist in je hoofd? Heb je problemen met slapen of met je spijsvertering? Heb je last van premenstruele of overgangsproblemen? Ben je weleens wanhopig en geef je jezelf de schuld van je disfunctioneren, ook al begrijp je het eigenlijk niet? Of heb je een diagnose ziekte van Lyme, Candida, hypoglykemie, Reumatoïde Artritis, diabetes type II, ziekte van Crohn, Multipele Sclerose, Fibromyalgie, hypothyreoïdie of ziekte van Hashimoto gekregen?

Je kunt je van dit alles verlossen, wist je dat?  Er zit maar één dader achter al deze malaise, die heet: Epstein-Barr virus. Hieronder lees je wat ik uit een boek en door mijn energetisch contact met het virus ontdekt heb.

Zelf ben ik kennelijk door nogal wat ziekten heengegaan de afgelopen 17 jaar. De meeste hiervan zijn in de medische en alternatieve gezondheidswereld nog onbehandelbaar of misbegrepen (o.a. Candida, migraine, Lyme en eierstokkanker).  Ik ben nu niet ziek meer, maar ik heb wel weinig energie: mijn bijnieren zijn uitgeput. Soms drijft het me tot wanhoop, dat laatste staartje. Ik kan mijn overspannen hoofd en de terugvallen in energie niet goed combineren met het fantastische Lichtwerk wat ik mag doen.

Het boek Medical Medium van Anthony William

Ik kwam eerst dat boek tegen. Het heet Medical Medium van Anthony William en is vorig jaar in het Nederlands verschenen. Ik schreef al over de nieuwe kennis van AD(H)D en autisme in dit magazine. Langzamerhand nam het boek me geheel in beslag en ik liet afgelopen maand alle andere plannen liggen omdat ik meteen aan de voorgestelde kuur begon en daarvoor mijn hele voedingspatroon omgooide (en steeds te laat op mijn werk kwam).

Langzamerhand ontstond een steeds groter verband in de kennis die ik tot mij nam over voeding en chronische ziekten. Het Wezen dat al deze informatie doorgeeft aan Antony William presenteert zich als een aspect van God dat zich Mededogen noemt. Mededogen, zeker! Wij denken allemaal dat we ons dit zelf op onze hals gehaald hebben door ons karma en door slechte gewoontes. Maar mag het langzamerhand alsjeblieft een beetje minder, die lijdensweg?

De dader: Het Epstein-Barr virus

Het Epstein-Barr virus is geen onbekende in het medische en alternatieve circuit, maar dat hij achter al deze ziekten zit, is niet algemeen bekend! Dat Lyme door teken en de Borrelia bacterie wordt veroorzaakt, is niet waar! Dat de Candida zoveel malaise veroorzaakt, is niet waar! Dat je overgangsklachten krijgt door je hormonen is niet waar! Dat je hypothyreoïdie hebt omdat je eigen immuunsysteem zich tegen je keert: niet waar! Het komt allemaal door het Epstein-Barr virus!

Er zijn verschillende varianten die tot verschillende ziektebeelden leiden. Je draagt het virus meestal al vanaf jonge leeftijd bij je en het houdt zich lange perioden schuil om daarna ergens in je lichaam zijn vernietigende werk te doen. Het is vaak niet meetbaar. En verwijderen kun je het virus ook niet met de bekende reguliere en alternatieve methoden. Er worden vaak antibiotica voorgeschreven, maar dat is tegen bacteriën bedoeld! Het hoogst haalbare tot nog toe is om het uit te schakelen. Met de kuur uit het boek bijvoorbeeld. Of, zoals ik deed, door met het virus (ik noemde het 2 jaar geleden het ‘Wezen achter de Lyme’) te praten.

Ik weet nu dat voor al mijn klachten van al die jaren -ook de kanker!- in de basis slechts één virus verantwoordelijk is geweest! De spirituele scholen die ik bezocht, hebben mij op dit fysieke niveau nooit echt kunnen helpen; ik bleef terugvallen in migraines en Lyme. Ikzelf, de healer die zichzelf geneest, zag door de bomen vaak het bos niet meer. Dankbaar heb ik nu en dan de alternatieve handen onderweg aangepakt. Tot ik bij de derde aanval van Lyme mijn wanhoop omzette in een indringend verzoek aan ‘het Wezen achter de Lyme’ om mij wat meer lucht te geven om mijn spirituele weg te kunnen vervolgen. Dat was akkoord, maar ik was er nog niet en de zo verlangde diepere aarding van mijn Licht bleef moeizaam verlopen.

Het Epstein-Barr virus uitschakelen

Ik vertelde aan iedereen die het maar horen wilde over dit boek. Ook mijn cliënten. Ze kwamen al op mijn pad zodra ik het boek bestelde! En ik ging ze herkennen, de cliënten die Het Virus bij zich droegen. Ik gaf ze alle voedingstips door, vertelde hoe lekker smoothies met bananen, dadels en bosvruchten zijn.

Zelf voelde ik me al een paar dagen na het begin van de kuur helderder worden en meer energie tot mijn beschikking krijgen. Van de tegenwoordig steeds meer onder vuur liggende fruitsuikers krijg je onmiddellijk energie: volgens het boek is dit de basis van je gezondheid en alles in me zegt dat dit Waar is! Fruitsuikers zijn totaal anders dan onze fabriekssuikers en je mag er juist heel veel van gebruiken.

Een maand later, vorige week, was ik klaar met de kuur. Er dreigt geen migraine meer, ik ben vrolijker, maar mijn bijnieren moeten nog verder herstellen. Ik overwoog blijvend op verse en rauwe voeding door te gaan en vroeg het mijn Lichaamsbewustzijn: dat juichte bij het idee; domme vraag natuurlijk. Voorlopig blijf ik dus doorgaan. De fruitsmoothies van het ontbijt zijn iedere ochtend iets om naar uit te kijken, zo lekker. Het avondeten voelt nog een beetje kaal; ik mis de gezellige warme damp van de kookpannen en de heerlijk geurende kruiden. Maar dat is alleen als ik erover nadenk.

Het verwijderen van het Epstein-Barr virus

En toen. Het bleef knagen dat ik mijn hersens vermoei met kennis uit een boek en de uitleg daarover aan cliënten. Ik word al wekenlang uit mijn hoge vibratie gehaald, terwijl mijn aandrang niet te dimmen is. Ik ben een echte healer, maar mijn focus ligt niet zo op ziekten, ik neem ze pas mee tijdens de sessiereeks als dat in de energie naar voren komt. Afgelopen vrijdagochtend echter zat ik om 5 uur te mediteren. En ik stelde opeens de vraag of ik het Epstein-Barr virus uit mijzelf kan verwijderen.

Mijn Ware Zelf weet Alles. En terwijl ik een maand geleden nog ‘nee!’ kreeg op mijn algemene vraag of het Epstein-Barr virus verwijderbaar is, kreeg ik nu als antwoord ‘ja!’ Ik wist meteen wat te doen. Ik bedankte het Epstein-Barr virus en er kwam een golf van Liefde terug. Ik droeg het op zich uit mijn lichaam te verwijderen en daarop voelde ik iets verdrietigs. Een groot energieveld trok eerst met protest en daarna gemakkelijker uit mijn hoofd. Twee minuten later was het weg. Ik voelde mij diep geaard in mijn lichaam en zinnelijk levend. En ik voel dat mijn kracht begint terug te komen.

De boodschap van het Epstein-Barr virus

Ik ging nog even checken of ik de boodschap van het virus begrepen had. Tenslotte had ik het jaren eerder het ‘Wezen achter de Lyme’ genoemd. Ik vroeg en kreeg nu weer door: mij op mijn spirituele pad zetten. “Geldt dat dan voor alle varianten van het virus?” -Ja-. En dan ook gelijk maar: “Mag ik het nu ook bij andere mensen verwijderen?” -Ja-. Ha, ha. Echt?!! En toen vond mijn onstuitbare enthousiasme eindelijk een creatieve uitlaatklep. Ik kwam zowaar een uur later op tijd in mijn praktijk en hielp diezelfde vrijdag vier cliënten van het Epstein-Barr virus af! En gisteren, maandag, wederom drie. In steeds nog geen tien minuten tijd!

Hoe gaat dat? We gaan na wat de bedoeling van het virus is (dat blijkt steeds globaal hetzelfde: het op het spirituele pad zetten, dwingen!) en de cliënt bedankt het virus en spreekt hardop een nieuwe intentie uit, bijvoorbeeld: “Ik leef mijn leven voluit!”, of: “Ik laat de wereld van mij horen!” En steeds volgt de ervaring van een bol energie die uit het lichaam wegtrekt. Er volgt diepe aarding en rust op de plaatsen waar eerst het virus zich bevond. Bij mensen met Hypothyreoïdie is dat bijvoorbeeld de schildklier en bij mij waren dat mijn hersenen, die zijn wat moeilijker te ontgiften. En de meesten konden bij zichzelf nagaan of het klopt dat het virus weg is. Het klopt!

Het Epstein-Barr virus helemaal verwijderen en je spirituele pad vervolgen

Het Epstein-Barr virus is volgens het boek sinds het begin van de vorige eeuw in onze levens gekomen. Eerst in milde varianten en daarna in steeds agressievere. We kunnen het met een natuurlijker voedingspatroon en plantaardige supplementen (de Kaardebol of de Cat’s Claw!) neutraliseren, maar daarmee is het niet weg en ik weet uit ervaring dat het weer kan komen opzetten bij een belangrijke langdurige stressor in je leven, zoals het maar doorgaan met je huidige werk totdat je een burn-out krijgt. Of na een bevalling, als al je energie naar borstvoeding en het kind gaat.

Het Epstein-Barr virus heeft zoals iedere ziekte een emotionele en/of spirituele betekenis. Het laat ons zo diep in onszelf afdalen, dat er nog maar één uitweg overblijft: de weg die voor jou bedoeld is, de weg waarvoor je gekozen hebt toen je naar de Aarde kwam in deze tijd. Het is de bedoeling dat je de Nieuwe Tijd mede gaat vormgeven en jouw unieke steentje bijdraagt!

Meestal willen we dat ook wel, maar ik hoor dagelijks in mijn praktijk dat mensen niet weten hoe. Dat is inderdaad even zoeken. Je intentie is belangrijk en daarbij dat je stappen zet, zonder de uitkomst te willen beheersen. Als je energie steekt in je ontwakingsproces door spirituele scholing, dan kan het sneller gaan. Het is zeker ook een kwestie van volharding. Dus kom uit je slaap, jaag je idealen na, maak je dromen waar en creëer een werkelijk liefdevol en spetterend leven! Als je dat doet, dan ontneem je het Epstein-Barr virus een voedingsbodem.

Met Liefde,

Babette

Referenties:

Medical Medium-Anthony William-Nederlandse editie  2016

Niet gelezen, zojuist uitgebracht: Thyroid Healing-Anthony William-Engelse editie 2017