Hallo schitterend  mens!

Het is volop Lente! In een week tijd was het hele bos hier groen. Het is de tijd van de plannen en het vormgeven ervan. Ik ben nog deels aan het dromen, dus heb even geduld. Alvast een nieuwe workshop grotendeels buiten in het bos hier op een wel heel krachtige datum, 18 mei. Mocht je nog steeds aarzelen en heb ik je nooit gezien: dit is jouw dag om je intenties waar te maken. Dus kom alsjeblieft en neem ook nog iemand mee! Het wordt heel leuk en magisch en verrijkend!

Ik heb een nieuw platvom gevonden voor mijn artikelen bij Lichtwerkers Nederland. Dat geeft weer richting en energie aan mijn artikelen. Ik ben er heel blij mee! Ook op Facebook.

Workshop – De Droom van je Hart Waar maken – 18 mei 2019

Beleef het mee in vreugde: de overgang naar de zomer en de volle maan van 18 mei. Vol dromen en verwachtingen hebben we uitgekeken naar de zomer, waar onze bevruchting van ideeën tot bloei zal komen. Deze datum is bij uitstek de dag om voor de diepste verlangens van je hart een aardse vorm te vinden. Het is tevens een tijd van lentefeesten: het keltische Beltane feest van de vruchtbaarheid en het vuur en op de datum van deze workshop valt de Wesak, de viering van Buddha’s geboorte, verlichting en overgang. De energieën van eenwording zijn op deze dag groot en de mogelijkheid om in het eenheidsbewustzijn te komen en te blijven is daar voor degenen die er nu aan toe zijn.

Vandaag versterken we onze verbinding met de natuur en met Gaia, onze oermoeder. Alles komt tot groei en bloei in de natuur en ook in ons in deze tijd van het jaar en het is belangrijk dat we onze plannen goed aarden en het onkruid ertussen weg halen. In deze workshop laten we alle mogelijkheden, die er voor ons individueel en als groep zijn, tot leven komen. We maken contact in ons hart met onze essentie krachten die onze ware bestemming op aarde gaan vormgeven. Wat kom je brengen hier op aarde? Welke uitdrukking wil je hieraan geven?

Na een geleide meditatie met activaties en het loslaten van blokkades, gaan we hier ’s middags het bos in. We maken contact met de magie van moeder aarde en haar natuurwezens en laten ons door hen meevoeren in onze reis naar antwoorden op het materialiseren van onze levensvraag. In het eenheidsveld, verbonden met al wat is, zullen de oplossingen op vele wijzen aan ons geopenbaard worden. Vanuit het hoger perspectief van het eenheidsbewustzijn zal alles veel makkelijker gaan en duidelijker worden. Bovenal gaan we plezier hebben door wijd open te staan voor alle natuurkrachten! Terug bij mijn huis zullen we mediteren en laten de Wesak-energieën tezamen met alles wat er voor ons klaarstaat hun werk doen met ons. De dag zal zich grotendeels naar onze gezamenlijke (onbewuste) wensen en energieën vormen.

De workshop begint met een voorjaarsthee en eindigt met een gezellig voorjaarsdrankje, vanuit de natuur hier of uit de tuin vers geplukte kruiden en bloemen. Je kunt een jong kruidje hier uit het medicijnwiel oogsten en mee naar huis nemen. Dit plantje belichaamt jouw prille besluit. De sfeer hier is licht en liefdevol. Weet dat je ontvangen wordt zonder voorwaarde of oordeel. Ieder neemt hier mee wat precies voor hem of haar bedoeld is op dit moment.

Tijd: 18 april van 10.15 uur tot ongeveer 17.00 uur. Je kunt binnenlopen vanaf 10.00 uur.
Plaats: Bospark Ede, Zonneoordlaan 47, 6781 TL Ede
Aanmelding: via e-mail: bgijsen@xs4all.nl Voor vragen kun je ook bellen: 06-24781246. Houdt er rekening mee dat ik hier voor telefoon geen ontvangst heb en slechts één keer per dag mijn telefoon beantwoordt.
Bijdrage: 50 euro
Lunch: zelf mee te nemen. Er zal biologisch fruit aanwezig zijn en theeën en koffie.
Wandeling: we zullen bij elkaar 1 tot 2 km lopen en vaak stil staan.

Sessies

Er zijn weer diverse mensen op mijn pad gekomen voor sessies. Het was bijzonder, verrijkend en de transformaties indrukwekkend. Dank jullie wel hiervoor! Laat ook eens weten later hoe het met je gaat of stel nog een vraag achteraf, het kan allemaal!

Je bent van harte welkom voor een sessie van een uur of anderhalf uur bij mij thuis. Even mailen of inspreken op 06-24781246, ik heb hier geen telefonisch bereik, dus ik bel terug. Spreek je telefoonnummer duidelijk in.

Er mag hier natuurlijk wel een keer een nieuwe foto van mij verschijnen. Heeft iemand zin om er een keer eentje te maken?

Met liefde,
Babette