Selecteer een pagina

Lieve Babette,

Dankjewel dat je met je krachtige en heel zuivere energie me een nieuw stuk in mijzelf hebt laten ontdekken. Ik ben hier heel blij mee! Het heeft me de groei en verandering gebracht die ik nodig had.

Anke

De samenstelling van onze energieën is wat bepalend is voor wat er gebeurt tijdens onze samenkomst in het hier-en-nu. De rest volgt  vanzelfsprekend. Wat ik doe is mij ingegeven en ik kan daaraan de draai geven die jou in staat stelt om daarheen te gaan waarnaar je verlangt.

Om preciezer te zijn, ik volg jou een tijdje om in te schatten wat er voor je klaar staat en als dat eenmaal in paraatheid is gebracht zeg ik niet zoveel meer, want vandaar uit gaat de trein vanzelf op het juiste spoor verder. Onderweg maak ik dan weleens een keerpunt of maak een andere toegang; ik stel een vraag of zeg iets en in die wending vinden vaak de grootste transformaties plaats.

Jij kunt comfortabel achterover blijven zitten met dien verstande dat je het grootste vertrouwen legt in je eigen kunnen. Soms worden beelden getoond, dan weer inzichten die je als een gedachte of een gevoel ervaart, maar waar het om gaat is dat jij zelfstandig kunt blijven functioneren, terwijl anderen het opruimwerk doen.

Het is alsof je achter je computerscherm stukjes landschapsarchitectuur aan je voorbij ziet trekken. Je hoeft er niet emotioneel in te graven. Het inzicht, wat ontstaat door  jouw betrokkenheid, kan al voldoende zijn om los te laten wat jou niet meer dient.​

“Ik was op zoek naar een weg naar binnen.Ik was al zover te voelen dat virussen nog mijn lichaam terughielden. En dat mijn grote verdriet niet van dit leven alleen kon zijn. De aanloop naar het contact met Babette liep moeizaam. Zij kon mij telefonisch al laten zien dat dit mijn proces was met een enkele opmerking. Ik voelde dat ik hier moest zijn. De eerste sessie liep ik kilo’s lichter naar buiten. De zon scheen harder. Ik leek ineens meer wakker en nam de wereld als herboren in me op. Heel bijzonder! En na de tweede sessie is eindelijk dat slot van mijn hart. Precies dat wat ik op zoveel manieren heb proberen te bereiken. Dit is eindelijk mijn nieuwe begin!”

Maxine, 20-02-2018

Volg mij op Facebook

Contact

Praktijk de Nieuwe Mens

Zonneoordlaan 47-9

6718 TL Ede

06-24781246 

bgijsen@xs4all.nl

KvK: 27350759

IBAN: NL29ABNA0603208215
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Babette Gijsen