Selecteer een pagina

Voor ons ligt een pad dat helemaal voor ons is uitgestippeld daarboven door onze Scheppers. Als je dit pad eenmaal betreedt dan is er geen weg meer terug en moet je de stappen nemen die je voor je ziet op het pad wat je verkozen hebt te volgen. Wie daaraan gaat twijfelen, krijgt een fikse dobber aan het terug bewandelen van de route die eerder gekozen was. Het is niet de Bedoeling dat we onze ascentie gaan onderbreken met twijfels en verlangens naar ons oude vertrouwde wereldje.

Hoe nu dit pad te bewandelen hangt af van wat je hierbij voor ogen hebt. Als je je aangetrokken voelt tot het mystieke, dan kun je je het beste aansluiten bij de mysteryscholen van weleer, alwaar je kunt werken aan het ophalen van je levens als priester of priesteres. Voor wie dat aantrekkingskracht heeft is dit pad een goed pad om te bewandelen, zij het dat het al snel weer eindigt, in ieder geval voordat je op je Bestemming bent aangekomen. Diegene die dat onprettig lijkt, doet er beter aan om een ander pad te kiezen.

Er zijn vele mogelijkheden waar het de scholing voor je spirituele ontwikkeling betreft. Het is aan jou om te kiezen wat het beste bij jou past, maar je kunt ervoor waken om te kiezen voor iets wat niet beklijft. Als je kiest voor een religieus pad dan zou je eens kunnen opletten of je de kerkelijke gemeenschap kiest die het beste bij jouw Bedoeling past. Voor  een ieder die zich aansluit bij de kerk van zijn keuze geldt dat je je goed moet laten informeren over de gang van zaken daar. Het is namelijk helemaal niet gezegd dat je daar geholpen wordt met je Ascentiepad.

Heb je de keuze eenmaal gemaakt voor je Ascentiepad, dan is er geen weg meer terug. Je volgt het of je staat stil en valt naar beneden, de eindeloze diepte in van het Universum waarin jij je op dat moment bevindt. Wie dat geen goed idee lijkt, zou er beter aan doen om zich eens te oriënteren bij de Kenniscentra die HET KENNISBOEK verspreiden. HET KENNISBOEK is een uitgave van de Raad van de Verenigde Mensheid. Het wordt uitgegeven in 45 landen en heeft als opdracht om de Vrede in de Harten van de Mensen te bewerkstelligen. Het Boek is verkrijgbaar in boekvorm, maar ook als losse hoofdstukken, die verkrijgbaar zijn bij het Kenniscentrum in jouw buurt.

Je doet er goed aan je eerst grondig te laten informeren over de wijze waarop je dit Boek het beste tot je kunt nemen. Het is raadzaam om ter introductie eerst een paar hoofdstukken te bestellen en grondig te bestuderen. De hoofdstukken zijn gratis te bestellen bij het Kenniscentrum van jouw keuze. Je dient erop te letten dat je je adresgegevens bij de hand houdt, dan wordt het je kosteloos toegezonden.

Voordat je tot een keuze komt inzake het pad dat je verkiest te bewandelen, doe je er goed aan om je eerst af te vragen wat voor jou de Bedoeling is. Het kan zo zijn dat er Opdrachten voor je klaar staan van vorige levens die je nog hebt af te ronden. Het kan zomaar zo zijn dat je in eerdere levens al een grote valpartij hebt gemaakt die nu nog moeten worden geheeld. Dan doe je er goed aan om wat aandacht te besteden aan deze eerdere levens alvorens je verder gaat op je Pad van Bestemming. Dit kun je bijvoorbeeld doen in de genoemde mysteryscholen.

Het kan zijn dat je deze route al uitgebreid hebt gelopen en naar andere informatie snakt. Je doet er dan goed aan om je te wenden tot een Kenniscentrum van jouw keuze, waar ze je precies kunnen vertellen hoe je het beste aan de slag kunt gaan met HET KENNISBOEK. Zij hebben HET KENNISBOEK grondig bestudeerd en er hun werk van gemaakt om mensen te begeleiden op dit pad. Je kunt hen gelijk ook vragen wanneer er een kennismakingsbijeenkomst bij jou in de buurt is. Op deze bijeenkomsten wordt uitgelegd hoe alles in zijn werk gaat. Voordat je nu een overhaast besluit neemt, is het goed je af te vragen of je bereid bent om met dit Boek aan de slag te gaan. HET KENNISBOEK bevat lichtcodes waarmee jouw lichtlichaam van hogere frequenties wordt voorzien. Je doet er goed aan om je te vergewissen van de Werking van dit Boek.

Voordat je tot een uitgekiend besluit komt dien je je ook af te vragen of het je wel menens is met jouw Ascentiepad. Je kunt je namelijk lelijk vergissen hierin. Voor velen is het ascentiepad een bestemming die nog een ver-van-hun-bed-show is. Of je het nu gelooft of niet, het tegendeel wordt bewezen zodra je je op het jou aangewezen pad begeeft. Voor die tijd maakt het eigenlijk niet uit wat je doet, naast je pad lopen kun je overal doen waar je maar wenst.

Voor wie iets nieuws wil beproeven is het KENNISBOEK eveneens een ware uitkomst. Je zult versteld staan van de nieuwe informatie die je krijgt over het Ontstaan van de Mens en haar Toekomstige Werelden. Deze informatie wordt gedownload in je hersenen zonder dat je daar iets aan hoeft te doen. Wat wel nodig is, is dat je het Boek grondig bestudeert en er iedere dag enkele uren van je aandacht aan besteedt.

HET KENNISBOEK zal je leiden op je Pad van Bestemming doordat zij in staat is om jouw ascentie te volgen en een energetische verbinding maakt met jouw hersenen. Als je dit toelaat dan kun je je hele pad op je gemak afwandelen tot je op je bestemming bent. Als je dit niet doet dan is de aanschaf van dit Boek zinloos. Het is dus in jouw voordeel als je de afweging goed maakt en je realiseert wat de Bedoeling van dit Boek is.

De Uitgevers van HET KENNISBOEK zijn gevestigd in Istanbul in Turkije. De vestiging is daar gekozen omdat de ligging van Istanbul precies onder de hoek van het Alphakanaal met het Omegakanaal is gesitueerd. Dit zorgde ervoor dat de omstandigheden ideaal waren voor de transmutatie van de gegevens voor HET KENNISBOEK vanuit de hoogste regionen van ons Heelal. Het belang daarvan is onmetelijk groot daar deze informatie voor het eerst in het bestaan van de Mensheid de Juiste Kennis bevat over Haar Ontstaanswijze en Bestemming.

Het is de Mens nu gegeven dat Zij de waarheid verkrijgt over deze zaken die haar in de eerste plaats aangaan, maar die zij tot voor kort nog niet kon Bevatten. Het was dus zaak om een loepzuivere transmissie te verkrijgen, zodat geen enkele onwaarheid in HET KENNISBOEK terecht kon komen. Als je je nu afvraagt hoe dit kan, dan moet je maar eens een kijkje gaan nemen in een Kenniscentrum van je keuze, daar kunnen ze je precies uitleggen hoe dit Wonder geschied is.

Je kunt ook het Boek meteen bestellen, ga dan naar de pagina van HET KENNISBOEK en bel het volgende nummer: 06-10283880. Ze zullen dan meteen het Boek kosteloos naar je toe zenden. De prijs van het boek zelf is 100 euro en dient wel vooraf betaald te zijn. Voor wie nu nog twijfelt doet er beter aan om een Kenniscentrum van zijn keuze te bezoeken en het avontuur spelenderwijs aan te gaan.

Dit artikel is geschreven met De Pen van de Gouden Tijd. Het is het derde in een reeks met de titel Het Ascentiepad van de Mens en is onderdeel van een Introductie op HET KENNISBOEK. Je kunt voor de eerdere reeksen de pagina van Praktijk de Nieuwe Mens bezoeken alwaar je ze zult vinden onder de titels: De Goddelijkheid van de Mens, Het Ontwaken van de Mens en Het Begin van een Nieuw Tijdperk. Je kunt het beste beginnen met het lezen van deze artikelen op volgorde van de datum van publicatie.