Selecteer een pagina

Er zijn meerdere paden naar je Eindbestemming in dit laatste leven op Aarde. Als je geïnteresseerd bent in alle mogelijkheden dan moet je ook zeker kennis genomen hebben van HET KENNISBOEK. Als je het geduld hebt om iets interessants te lezen, dan zal je je hart kunnen ophalen aan de Kennis die je aangereikt wordt middels woorden en Lichtfotonen. Voor wie het pad van Verlichting een te grote uitdaging vindt is er een alternatief in de vorm van een BOEK.

Als je van uitdagingen houdt dan kun je er op rekenen dat als je het pad van HET KENNISBOEK loopt, je een avontuur gaat meemaken wat zijn gelijke niet kent. Als je niet avontuurlijk bent ingesteld dan geeft dit BOEK je de moed om rimpelloos in stappen je Einddoel te bereiken. Natuurlijk is het aan jou om te bepalen welk type Mens je bent. Je kunt je ook afvragen hoe het zou zijn als je een ander pad kiest. Dat pad zou dan voor jou uitgestippeld klaarliggen ergens op een plank in een boekenkast. Het zal je niet verbazen dat zal blijken dat HET KENNISBOEK ieder alternatief wegvaagt als het de concurrentie aangaat met haar collega’s in de schappen van de boekwinkel.

Als je je nu afvraagt waarom wij zo’n moeite doen om HET KENNISBOEK aan de man te brengen dan is er maar één reden te geven en dat is dat wij wensen dat de Mens haar pad afrondt en wel op zéér korte termijn. Voor het geval je dat een naar gevoel in je onderbuik geeft, sta dan eens stil bij de gevolgen die het voor jou kan hebben als je besluit om dit BOEK te kopen. Het kan namelijk niet zo zijn dat het je ontgaan is dat dit Boek uniek is in zijn soort. Nooit eerder is er een Boek als dit op de markt gebracht.

Wie nu denkt dat het makkelijk is om dit soort teksten te fabriceren en verspreiden, die heeft het ernstig mis. De Teksten die je in HET KENNISBOEK leest zijn van een bijzondere oorsprong. Deze Oorsprong is gelegen in het feit dat om deze KENNIS te vergaren je een zeer zuiver kanaal nodig hebt om de verbinding te leggen tussen de hoogste regionen van het Heelal en de vertaler die op Aarde de gedownloade Kennis in het Boek opschrijft. Ongetwijfeld zal je gemerkt hebben dat er meer bij komt kijken dan bij het maken van een bundel tijdschriften die overal te lezen liggen.

Voor wie nu zover is dat hij een hoofdstuk wil lezen uit HET KENNISBOEK, die heeft de gelegenheid een gratis kopie te bestellen bij het Kenniscentrum in zijn omgeving, waar ze je tevens ook graag helpen aan uitgebreide informatie over HET KENNISBOEK. Mocht je nu denken dat het allemaal niet aan jou besteed is, dan zou je nog even stil kunnen staan bij wat dan wel de Bedoeling is voor jou. Het kan namelijk zo zijn dat je je vergist wat betreft het te lopen pad voor iedereen. Je kunt het verwarrend vinden, maar het is echt zo dat we niet meer vanzelf te weten komen wat de Bedoeling is in dit leven.

Mocht je nu gerustgesteld willen worden, dan raden wij jou aan om eerst goed je oren te luisteren te leggen en je gevoelssprieten uit te steken alvorens je tot de conclusie komt dat dit allemaal niet jouw piece of cake is. Het is namelijk zo dat je, mocht je dat willen, ook je oren te luisteren kan leggen bij een pad van je favoriete keuze. Je zal echter al snel merken dat dit pad eindigt, precies waar je eraan begonnen bent namelijk bij het begin.

Mocht je nu denken dat dit allemaal overdreven is en op propaganda lijkt, ook dan heb je het goed mis. HET KENNISBOEK kent geen schrijverslicentie, dus het geld van je aankoop gaat niet naar een miljonair toe, maar naar een Fonds wat gebruikt wordt om HET KENNISBOEK te verspreiden in de 45 landen waar het al uitgegeven is. Voor wie het leuk lijkt om het te weten: er is geen toelage voor degenen die HET KENNISBOEK verspreiden en zelfs niet voor degene die het geschreven heeft. Je kunt dus opgelucht ademhalen, jouw bijdrage van 100 euro is slechts bedoeld voor de distributie van HET BOEK.

HET KENNISBOEK is het eerste Boek dat jouw lichtfrequenties kan uitlezen en je direct kan voorzien van een hoger pakket van lichtdeeltjes. Als je nu denkt dat dat onmogelijk is, kan je je hart ophalen bij een Kenniscentrum bij je in de buurt, want je kunt daar zelf invoelen wat er gebeurt als je HET BOEK vastpakt en leest. Het zou zomaar kunnen zijn dat je in een verhoogde staat van Bewustzijn het Kenniscentrum verlaat en dat dit een blijvend karakter heeft.

Voor wie denkt dat dit allemaal klinkklare nonsens is, is er de gelegenheid om een praatje te maken met de mensen die HET KENNISBOEK zelf ervaren hebben en hun gedegen kennis graag op jou overdragen. Totdat je er zelf mee aan de slag gaat echter, zal je de enorme impact ervan op jouw lichtlichaam niet kunnen bevroeden. Steeds als je met HET KENNISBOEK aan de slag gaat, zal je merken dat het Boek jou volgt in je schreden op het Pad van Ascentie en zal het je een stapje verder duwen en van de broodnodige Informatie voorzien.

Het pad van HET KENNISBOEK is een pad zoals we dat nooit gekend hebben. Het Pad is speciaal ontworpen ons in deze tijd te helpen om door het moeras van mogelijkheden te kiezen in wat ons het beste dient. Je kunt je voorstellen hoe lang het kan duren eer je het pad van je Bestemming vindt als je alle spirituele scholen en kerkelijke gemeenschappen moet uitproberen alvorens je de juiste treft. Het is aan een ieder gelegen om snel op de juiste Bestemming te komen.

Als je HET KENNISBOEK nu wilt aanschaffen dan doe je er goed aan om eerst een paar gratis proefhoofdstukken te downloaden. Je kunt dan zelf inschatten wat het allemaal voor jou kan betekenen en je hoeft je er niet meteen aan te verbinden. Ook als je nieuwsgierigheid gewekt is, maar je vertrouwt het nog niet zo, is het handig om te weten dat je de hoofdstukken geheel vrijblijvend thuis opgestuurd kunt krijgen zonder verzendkosten.

Het is ons er zeer aan gelegen dat zoveel mogelijk mensen over de hele wereld deze unieke kennis mogen ontvangen zonder dat zij daarvoor veel hoeven te betalen. Het is namelijk zo dat dit soort kennis eigenlijk gratis verkrijgbaar zou moeten zijn. Het is echter niet mogelijk gebleken om de verspreiding kosteloos te laten verlopen. Je zou er daarom goed aan doen om, als je meer geld hebt dan je nodig hebt voor jezelf dit te besteden aan een gratis kopie, die je aan een vriend geeft die minder goed bedeeld is dan jij.

Er is ons alles aan gelegen om de distributie van HET KENNISBOEK in zoveel mogelijk uithoeken van de wereld te verspreiden. Als je dus in de gelegenheid bent om HET BOEK aan iemand te geven, laat je nooit weerhouden dat te doen want het komt op je rapport terecht waarmee je de hemelpoort zal kunnen betreden. Ook als je haast hebt om het eerst zelf te lezen, dan kun je dat doen terwijl je iemand anders een exemplaar cadeau doet. Het is namelijk niet mogelijk om in elkaars boek te lezen; de energie van jouw exemplaar is geheel anders dan die van je vriend aan wie je een exemplaar schonk.

HET KENNISBOEK is uitgegeven door de Pen van de Gouden Tijd. Voor wie nu weten wil wat dat precies is, is er de gelegenheid om een Kennismakingsbijeenkomst mee te maken bij het Kenniscentrum van jouw keuze. Je doet er goed aan om een vriend of partner mee te nemen, want dan kan die zich ook vergewissen van de kracht van HET KENNISBOEK. Je kunt meteen van de gelegenheid gebruik maken om een praatje te maken met één van de medewerkers, die jou precies kunnen vertellen hoe HET KENNISBOEK ontstaan is. Als je dat prettig vindt kun je meteen een paar proefhoofdstukken mee naar huis nemen. De mogelijkheid bestaat tevens om HET KENNISBOEK daar direct te bestellen.

Mocht je nu nog twijfelen om eens te gaan kijken bij een Kenniscentrum van je keuze dan kun je ook eens kijken op de website van HET KENNISBOEK. Je vindt daar de verschillende Kenniscentra bij jou in de buurt en je kunt er gelijk wat kopieën downloaden. Voor serieuze twijfelaars is er maar één oplossing en dat is om het pad van je keuze zelf te ontwerpen.

Dit artikel is geschreven met de Pen van de Gouden Tijd. Het is het vierde deel van een reeks over de Verlichting van de Mens en is geschreven als Inleiding op HET KENNISBOEK. Het bevat dezelfde Lichtfrequentie en kan als opmaat naar HET KENNISBOEK worden gelezen of als aanvulling voor wie extra leesvoer wenst. Het heeft dezelfde eigenschappen als HET KENNISBOEK en houdt jouw ontwikkeling nauwkeurig bij en vult deze aan met hogere Lichtfrequenties. Je dient dan wel de artikelen in de juiste volgorde van datum van verschijnen te lezen, te beginnen bij de reeks De Goddelijkheid van de Mens. Daarna volgen Het Ontstaan van een Nieuw Tijdperk  en Het Ontwaken van de Mens, om te besluiten met De Ascentie van de Mens. De artikelen zijn te downloaden bij Praktijkdenieuwemens.nl