Zij die gekozen hebben voor een bestaan in de Hemelen kunnen terugkijken op een roerig bestaan op Aarde in de tijd dat zij daar nog vertoefden. Het Pad van de Mens is zwaar en zit vol met kuilen en hobbels. Zij die deze tijd goed benut hebben zijn in staat om terug te kijken op een Levenspad met vallen en opstaan. Zij die getracht hebben om dit Levenspad te ontlopen, kijken terug op een leven vol misère en pijn.

Het is de Mens gegeven om te kiezen welk pad Zij neemt voor haar ontwikkeling op Aarde. Het is echter aan te raden om het pad te lopen dat voor jou Bedoeld is, want het leven op Aarde is al ingewikkeld genoeg zonder dat je daar zelf nog een handje aan bijdraagt. Voor wie het Juiste Pad wil lopen is er een Ontwikkelingsweg uitgestippeld die je gratis kunt downloaden in je hersenen. Dat downloaden gebeurt terwijl je tijdens je ontwikkeling steeds reikt naar een hoger plan van functioneren.

Voor het geval dat je dat onmogelijk lijkt, doe je er goed aan om te luisteren naar de fluisterstem van je Hart. Je Hart wijst je de weg in het Avontuur op Aarde. Wie nu denkt dat het allemaal vanzelf wel ontstaat, die heeft het eveneens mis. Voor je het weet is je leven voorbij door je te verschansen achter je dagelijkse drukdoenerij. Deze wijze van leven maakt dat je geen open oor meer hebt voor het gefluister van je Hart.

Voor diegene die er wat van wil maken, is het eraan gelegen om vaart te maken met het werken aan je Eindbestemming op Aarde. Om er zeker van te zijn dat je je Doelstelling binnen haalt kun je jezelf een zetje geven door HET KENNISBOEK aan te schaffen en dit minutieus te bestuderen. Je kunt daarin ontdekken hoe het is om je nek wat verder uit te reiken naar het Plan van de Goden. Tijdens het lezen wordt je opgetild naar hogere frequenties die je nog niet eerder had gevoeld. Het Boek is namelijk in staat om jouw ontwikkeling te volgen en tegelijkertijd je te helpen naar de volgende stap.

Het Ascentiepad van de Mens is zodanig ontworpen dat het voor haar mogelijk is gemaakt om het hoogste doel op Aarde te bereiken zonder dat zij inboet op haar Krachten die ze in het universum nog op haar heeft liggen wachten. Het is eenieder gegund om deze Krachten op te halen zodra hij zijn lessen voltooid heeft en bereid is om zijn Goddelijkheid te gaan inzetten voor het voltooien van het Goddelijk Plan. Dat plan Gods heeft als hoogste doel om de Mensheid te verenigen en onder het Dak te brengen van de Raad van de Verenigde Mensheid.

De Raad van de Verenigde Mensheid heeft als doelstelling om de Vrede te stichten op Aarde en al haar naaste planeten. Ons Sterrenstelsel bestaat uit 7 Zonnen en 4 Manen die om deze zonnen heen draaien. Deze Zonnen zijn voor ons hetzelfde als de Manen zijn voor hun Zon, zij stralen het licht uit wat doorgegeven wordt vanaf de Aarde naar het Firmament. De Manen daarenboven stralen het Licht van hun Zon door naar de Hemelse Gewelven en verder door naar het Firmament alwaar dit licht weerkaatst wordt door sterrenlicht.

Dit sterrenlicht is een verschijnsel dat we goed kunnen waarnemen op een wolkeloze nacht als we omhoog naar de hemel kijken en naar het sterrenfeest daar boven turen. Het is dit licht wat ervoor zorgt dat wij tijdens onze slaap opgeladen worden met lichtdeeltjes die ons voeden en verzorgen, zodat we ’s morgens uitgerust wakker worden en opgeladen zijn voor de dagelijkse activiteiten. Het sterrenlicht verzorgt niet alleen ons lichtlichaam, maar is ook in staat om ons van de benodigde slaap te voorzien. Via een ingewikkeld netwerk van elektromagnetische activiteit bereikt ons het lLicht van de Zon en de Maan via dit Sterrenlicht wat zijn Oorspronkelijke Bron in de Mensheid heeft.

Het is de Mensheid die zorgt voor het Licht in het Universum. Dat Licht wordt door ons gefabriceerd door onze Gedachten. Onze Gedachten worden in de hersenen naar Lichtfotonen getranscendeerd en uitgezonden naar de Zon en de Maan die bij onze planeet horen. Op de weg daarnaartoe vinden nog allerlei processen plaats die de omzetting van Gedachten naar Licht bevorderen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat wij in staat zijn om de Hemelen te bestieren met onze Gedachten.

De Weg naar het Firmament is er niet één van rozengeur en maneschijn. Voor wie goed oplet, heeft gemerkt dat er nogal wat nodig is om tot volledige zelfverwerkelijking te komen. Het is daarom niet verwonderlijk dat veel mensen niet stil willen staan bij deze materie en liever door gaan met hun dagelijkse bedoeningen. Vaak is het zo in het leven dat we eerst iets moeten bereiken alvorens we ervan kunnen genieten. Op je Pad van Bestemming is het zo dat het genieten tijdens de tocht plaats vindt. Om van je Pad te kunnen genieten is het van belang dat je zorgt voor een uitgelezen smaak wat betreft je oordelen over anderen die net als jij bezig zijn met het voltooien van hun Pad.

Om nu te kunnen genieten van de Weg naar Boven is het raadzaam om te bekommeren om je medemens en om je naasten te helpen met hun Pad van Ascentie zodat we straks allemaal tegelijkertijd de eindstreep halen. Het is in ons aller belang om ervoor te zorgen dat we met elkaar zover komen dat we straks in onze nieuwe Behuizing plaats kunnen maken voor vrede in onze harten en gelukzaligheid in ons leven.

Dit artikel is geschreven met de Pen van de Gouden Tijd. Het is het tweede deel van de vierde reeks van artikelen die werd uitgebracht onder de namen: De Goddelijkheid van de Mens, Het Ontwaken van de Mens en Het Ontstaan van een Nieuw Tijdperk. De artikelen kun je het beste in volgorde van verschijnen lezen bij www.praktijkdenieuwemens.nl/blog. Je dient de artikelen aandachtig te lezen en terwijl je leest je aandacht gefocust houden op wat je erbij ervaart. Je kunt ook meteen de doorsteek maken naar HET KENNISBOEK. Voor wie zover is, is dit een goede keuze. Je kunt dan meteen ervaren hoe het is om het Sterrenlicht in je op te nemen. Voor wie niet zover is, kan eerst de artikelen lezen die als Introductie op het KENNISBOEK zijn uitgekomen en die dezelfde trilling bevatten.