Selecteer een pagina

“Wat een bijzondere workshop was dit! Ik heb een nieuw hart gekregen! Wat mooi dat dit met de nieuwetijdsenergie mogelijk is!”

 

“Ik heb nog nooit zoiets leuks gedaan tijdens een workshop! Ik vond dat samen puzzelen op wat er allemaal gebeurde zó leuk dat ik steeds dacht: ik wil dit vaker! ik wil dit vaker! Echte co-creatie.”

 

“Wat geweldig was dit! Zoveel liefde te mogen ervaren van jullie. Zo onvoorwaardelijk. Ik heb dat nog nooit zo toe kunnen laten!”

 

“Wauw! Zoveel is er nog nooit gebeurd met mij in een Workshop!”

vier deelnemers aan de Avondworkshop

Groep

Hieronder vind je de laatste en nieuw aangekondigde workshops en groepsbijeenkomsten. Scroll naar beneden op deze pagina voor algemene informatie.

Geen berichten gevonden.
Je Bestemming op Aarde Bereiken
20-09-2020
Waarvoor ben ik op Aarde gekomen in deze tijd? Ben je zover om je in dienst te stellen van de Mensheid? Onze Bestemming op Aarde vullen we in door ons Levensplan te maken. Alzo groeien we naar onze Bestemming die aan ons trekt. We zijn veel groter dan we zelf denken en daarom reiken we vaak niet ver genoeg om hierover meer te weten te komen en in beweging te zetten.
Ook voor mensen die al iets weten van hun bestemming op Aarde kan deze workshop een stap vooruit betekenen. Door het uitreiken naar het contact met de gidsen die nu voor jou bedoeld zijn zul je een missie kunnen ontvangen.
 
In deze workshop wordt gewerkt aan het wegruimen van blokkades op dit thema en wordt het contact met je gidsen verbeterd. Het is de laatste van een reeks van 5 zomerworkshops voor een zomerse prijs en je kunt hem ook los volgen. Het wordt weer een heerlijke dag vol magie! Scrol ook even naar beneden voor de algemene informatie over deze “zomerse workshops” en ook naar het kopje Algemene Informatie. Helemaal beneden kun je boeken.
Versneld Oude Patronen Ontstijgen in de Nieuwe Tijd
13-09-2020

Het gevoel steeds te blijven hangen in hetzelfde waardoor je niet in de hogere vibraties kunt blijven wonen en doen waar je hart en ziel naar uitreiken. In deze transformatietijd met het moeten verwerken van hoge frequenties die vanuit de kosmos komen en het Corona print op onze hielen lijkt het allemaal wat lastig en kun je blijven terugvallen naar oude nukken en niet-voedende gewoontes. Wil je deze patronen snel ontstijgen? Het kan als je je bewust wordt van het feit dat de lineaire tijd een illusie is. Met een stijging van de frequenties in deze workshop belanden we in het hier-en–nu waar het verleden en de toekomst niet bestaan en er alleen maar cycli zijn die je kunt beëindigen wanneer jij wil om aan nieuwe te beginnen.

Deze workshop is de vierde van vijf zomerse workshops op zondag over Spiritueel Ontwaken. Voor een zomerse prijs! De laatste, volgende week zondag, brengt je in verbinding met je gids en jouw missie op Aarde! Scrol ook even naar beneden voor Zomerworkshops Spiritueel Ontwaken en voor Algemeen en voor Boekingen. Je bent van harte welkom van 11 tot 16.00 uur!

Breakthrough van Janosh
06-09-2020

Ken je dat? Je bent er bijna en toch zet je niet door. Je hebt alles gedaan om zover te komen dat je aan een nieuwe levensfase kan beginnen, of een nieuw project. Je hebt je hart laten spreken en weet dat je deze weg wil volgen en toch word je onzichtbaar tegen gehouden. Je dreigt terug te gaan naar plotselinge twijfels, analyses en andere patronen die al oud zijn! Het is belangrijk dat je nu doorstapt zonder omkijken. Hoe doe je dat? Moed, Wilskracht, Zelfvertrouwen, Focus.

In deze workshop krijg je de tools om van start te gaan met je besluit om je Hart te volgen. Vanuit de Lichtwereld wordt gewerkt aan een betere verbinding tussen onze Hersenen en ons Hart en alles wat nog in de weg staat wordt opgeruimd. Het enige wat van ons gevraagd wordt in deze workshop is om op te merken wat er gebeurt en daar onze eigen unieke uitdrukking aan te geven, hier en straks in onze eigen omgeving.

De afbeelding komt uit de kaartenset van Janosh- Knowledge of the Arcturians

Deze workshop is onderdeel van een reeks zomerse workshops Spiritueel Ontwaken, waarin we werken aan seksualiteit vanuit onvoorwaardelijke Liefde, het volgen van de passie van je hart, doorstappen naar een nieuwe werkelijkheid, het versneld loslaten van oude patronen, bij jezelf blijven met inzicht in je functioneren en zicht krijgen op je missie op aarde. Je kunt de workshops ook los volgen.  Zondag 30 augustus van 10.00 uur tot 15.00 uur. Voor de zomerse prijs van 35 euro, te boeken als avondworkshop. Kijk ook even bij “Zomerse Workshops Spiritueel Ontwaken” en bij “Algemeen”.

Seksualiteit vanuit Onvoorwaardelijke Liefde
30-08-2020

Er blijkt behoefte aan een tweede workshop over seksualiteit. We zijn er nog niet. Je hart verbinden met je seksuele gevoelens, het hele seksuele kanaal openen om de krachtigste energie die de mens kent helemaal toe te laten, vraagt onze vrijheid van bewegen, oordeelloos plezier hebben en een overgave aan energieën die ons opdrijven tot uiterste staten van Zijn waarin we vergeten wie we dachten te zijn.

Deze workshop is onderdeel van een reeks zomerworkshops Spiritueel Ontwaken, waarin we werken aan het versneld loslaten van oude patronen, bij jezelf blijven met inzicht in je functioneren, het volgen van de passie van je hart, het doorstappen naar een nieuwe werkelijkheid en zicht krijgen op je missie op aarde. Je kunt de workshops ook los volgen.  Zondag 30 augustus van 10.00 uur tot 15.00 uur. Voor de zomerse prijs van 35 euro, te boeken als avondworkshop.

Zomerworkshops over Spiritueel Ontwaken
23-08-2020

Vijf workshops over spiritueel ontwaken bieden uitstekende gelegenheden om bezig te gaan met onze ascentie naar de vijfde dimensie en het eeuwige leven dat ons te wachten staat. In samenwerking met onder andere de Arcturiërs werken we aan het ervaren van onze levenskracht, de seksualiteit, het volgen van de passie van ons hart, het doorstappen naar een nieuwe werkelijkheid, bij jezelf blijven met inzicht in je functioneren in de buitenwereld en het versneld los leren laten van oude patronen. Het Goddelijk Plan wat voor jou geschreven is zal zich aan het einde van deze reeks laten kennen en je zal inzage hebben in wat jouw unieke bestemming is op aarde.

Seksualiteit met je hart verbinden is het onderwerp van de eerste workshop. Seksualiteit is een beladen onderwerp, terwijl het onze levenskracht en creativiteit uitdrukt en in samenwerking met ons hart eigenwaarde en liefde geeft en tot onze opperste staat van zijn leidt. In deze workshop zal onze seksuele energie beter gaan stromen en zal balans worden gebracht in liefde en kracht.

De vijf workshops zijn los te volgen op zondagen van 10 tot 15.00 uur voor een zomerse prijs van 35 euro. Data: 23/8, 30/8, 6/9, 13-9, 20/9. Afhankelijk van het weer buiten of binnen in de bossen van Ede. Meer informatie bij www.praktijkdenieuwemens.nl/workshops

Paasworkshop Wonderen van Bewustzijn 12 april
12-04-2020

Pasen is de viering van het wonder van het eeuwige leven! Meestal maken we er een gezellig weekend van met onze naasten of vrienden, maar in deze turbulente tijd nodig ik jullie uit om je te laten verrassen door een nieuw avontuur. Deze dagworkshop leidt jullie naar nieuwe inzichten en kennis over jezelf en verrijkt bovendien met nieuwe tools voor je eigen lichtwerk. We gaan in de energie van Pasen en de groep nieuw bewustzijn binnenhalen en bekrachtigen. Dit is een workshop over het wonder van het ontstaan van de nieuwe mens!

Meditaties, activaties, transmissies en oefeningen met elkaar: de dag zal gevuld zijn met lichtwerk en energetische uitwisseling die met elkaar tot een nieuwe werkelijkheid gaan leiden, waarbij we ons laten leiden door de Paasvreugde en het plezier van met elkaar nieuwe, magische werelden ontdekken. Een toefje vrolijk Paasfeest zal natuurlijk niet ontbreken met paaseitjes en een uitgebreide veganistische biologische lunch en misschien is er wel een magisch drankje met elkaar na afloop. Je bent allemaal welkom op 1e Paasdag middenin de bossen van Ede en als je iemand meeneemt dan is dat nog beter! Je kunt hier algemene informatie over de workshops vinden en je aanmelden.

Belichamen van Alles wat je Bent - dagworkshop
04-04-2020
BELICHAMEN VAN ALLES WAT JE BENT – Dagworkshop aanstaande zaterdag in de bossen van Ede!
Op deze dag nodigen we identiteiten uit die je eerder hebt belichaamd in vorige levens. We onderzoeken één of meer van deze eerdere incarnaties op aarde of lichaamsvormen tussen de sterren, omdat ze opnieuw deel van jou willen uitmaken en je daarmee helpen ontwaken. Het is van wezenlijk belang om vervolgens deze identiteiten te bekrachtigen. We doen dat in energetische uitwisseling met elkaar en met gebruikmaking van de mogelijkheden die ontstaan in het lichtveld van deze avond.
Pas als je deze identiteiten, die één voor één op jouw pad verschijnen, helemaal gaat ervaren, dan kun je je langzamerhand gaan herinneren wie jij bent. Het is de bedoeling dat je na deze avond altijd de beschikking hebt over de energetische imprint van deze eerdere identiteit(-en), wat is bedoeld om je te helpen ontwaken. Klik Voor algemene  informatie en boeken.
Je Dromen Waar Maken - avondworkshop 27 maart 2020
27-03-2020

We verlangen allemaal naar het vervullen van onze levensdoelen, maar het feit wil dat dat nog weleens ondersneeuwt onderweg in onze dagelijkse beslommeringen. Meestal is er sprake van een drempel die we voor onszelf opwerpen om niet alles uit de kast te halen wat erin zit en wat bedoeld is om in dit leven te verkennen en te ontwikkelen. Als je deze drempel uit de weg ruimt komt er ruimte voor nieuw elan en spirituele groei. Als je helemaal gaat staan voor wie je bent, dan houdt niets je meer tegen om je dromen waar te maken.

Tijdens deze workshop staan we even stil bij wat je grootste drempel is en verwoorden we met elkaar wat ieder wil bereiken op een deelterrein van het leven. In de visuele meditatie die volgt krijg je de tools aangereikt om helemaal in je dromen te gaan staan en deze waar te maken. In jouw leven zal alles zich naar deze droom gaan richten en je weet dan dat je succesvol  zal zijn! We gaan hierna in de energie met elkaar uitwisselen voor nieuwe ontdekkingen over onszelf en andere avonturen. Voor reserveren neem even contact op via 06-24781246 of bgijsen@xs4all.nl. Vanwege de beroering rond het Coronavirus heet ik iedereen in deze praktijk een extra warm welkom! Tijd: 19.30 – 22.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Scroll naar beneden voor Aanvullende gegevens.

Belichamen van Alles wat je Bent – dagworkshop
22-03-2020

Op deze avond nodigen we identiteiten uit die je eerder hebt belichaamd in vorige levens. We onderzoeken één of meer van deze eerdere incarnaties op aarde of lichaamsvormen tussen de sterren, omdat ze opnieuw deel van jou willen uitmaken en je daarmee helpen ontwaken. Het is van wezenlijk belang om vervolgens deze identiteiten te bekrachtigen. We doen dat in energetische uitwisseling met elkaar en met gebruikmaking van de mogelijkheden die ontstaan in het lichtveld van deze avond.

Pas als je deze identiteiten, die één voor één op jouw pad verschijnen, helemaal gaat ervaren, dan pas kun je je langzamerhand gaan herinneren wie jij bent. Het is de bedoeling dat je na deze avond altijd de beschikking hebt over de energetische imprint van deze eerdere identiteit(-en), wat is bedoeld om je te helpen ontwaken. Scroll naar beneden voor algemene informatie over workshops.

 

JE LEVENSPLAN ONTWERPEN-Dagworkshop
26-01-2020

Om je avontuur op Aarde tot een onvergetelijk succes te maken is het nodig dat je iets weet van je Bestemming en je een voorstelling vormt van wat je kunt doen op Aarde om deze Bestemming in werking te zetten en je levensplan invulling te geven. Zo weet je beter wat je te wachten staat en kun je je diepste wensen vorm geven, zodat je straks helemaal voorbereid bent op een gelukzalige toekomst in het Nieuwe Tijdperk, waarin verwacht wordt dat dat de Mens het stokje van haar Ontwerpers, de Goden zal overnemen en zelf haar Goddelijke kwaliteiten zal gaan ontdekken en beproeven.

De workshop van zondag zal ons meenemen in een wervelend avontuur op zoek naar onze Lotsbestemming en de haken en ogen die daar nog aankleven wegnemen zodat het voor iedereen mogelijk wordt om ongehinderd zijn of haar Ascentiepad te vervolgen. De vroegboekers krijgen een korting van 50 % want dan weten we zeker dat jullie er allemaal op tijd bij zullen zijn om dit avontuur voor iedereen tot een onvergetelijk succes te maken, want zoals je weet is het zo dat hoe eerder je je aanmeldt hoe beter jouw energie op de dag zelf tot uitdrukking komt in onze samenkomst. Deze workshop is onderdeel van de reeks Je Ascentiepad Versnellen, zie hieronder voor informatie en voor boeken scrol op deze pagina helemaal naar beneden.

Algemeen

De workshops worden aangekondigd op Facebook en op deze pagina. De workshops ontstaan vanuit mijn essentie in samenwerking met de Goddelijke Bron. Ongeveer één of twee weken van tevoren wordt een onderwerp van een workshop ingegeven. Wat betreft tekst en de dag of avond zelf laat ik mij leiden door de bijzondere samenwerking die ontstaat met de Lichtwereld en ontvouwt zich de workshop als vanzelf aan ons.

We beginnen vrijwel altijd met een meditatie met activaties. Er worden Lichtvelden opgebouwd, afhankelijk van het thema van de avond en de samenstelling van de groep. We worden opgetild in deze velden naar een hogere trilling van waaruit we de werkelijkheid beter kunnen waarnemen. Daarna ontstaan in iedere workshop magische mogelijkheden en wegen om te werken met onze unieke talenten en krachten. We oefenen onze heldere vermogens en krachten in de groep of in tweetallen. Meestal wordt er nog iets opgeruimd van oude velden of blokkades en dan worden we geleid naar nieuwe inspiratie, beweging en manifestatie. Er vindt transformatie plaats op alle niveaus tijdens deze workshops, op grofstoffelijk (fysiek) niveau en in onze Lichtvelden. We herstellen onze contacten met de Lichtwereld en maken indalende identiteiten van onze voorgaande levens weer eigen. En we krijgen toegang tot nieuwe bewustzijnsvelden en fysieke vernieuwing. We laten intenties opkomen. En zoveel meer!

Wat levert het op?

In de energie van de groepsbijeenkomst leer je je eigen unieke talenten en goddelijke vermogens ontdekken en gebruiken. Er wordt karma opgeruimd tot aan de oorsprong en je leert gaandeweg je eigen beperkende gewoontepatronen te laten vallen en te vervangen door een oordeelloze ruimte waarin je zuiver leert waarnemen en onvoorwaardelijk liefhebben. Je gaat meer licht(-delen en –verbindingen) toe laten en je licht wordt in een diepere aarding gebracht. Je leven wordt vervullender vanuit deze hogere vibraties door meer energie, liefde, plezier, genot, gelukzaligheid, avontuur en creatiekracht. Je wordt je steeds meer bewust van wie je bent en wat je op aarde komt doen en vanuit passie ga je dit werkelijk manifesteren.

Wat heb je ervoor nodig?

Je interesse, aandacht en 3 euro (voor de avondworkshops) – hoe eerder je je opgeeft, hoe beter!- geven een prachtige intentie en vormen mede de Lichtvelden die er voor je staan als je komt! Opgeven kun je per e-mail met het noemen van de titel van de workshop en je naam. Vragen zijn welkom.

Aanvullende gegevens

Tijd van de AVOND workshops: van 19.30 uur tot 22. 30. Inloop vanaf 19.00 uur.

Liefdevolle bijdrage  40 euro, te boeken als Avondworkshop. Als je denkt dit niet te kunt betalen dan kun je even overleggen.

Lunch bij dagworkshops: biologische, veganistische lunch voor 5 euro, betalen contant, opgeven tot 24 uur van tevoren of even overleggen.

Plaats: Zonneoordlaan 47, no. 9, 6718 TL te Ede. Parkeren vóór de slagbomen. Na de slagbomen staat een plattegrond, maar je kunt er ook één vragen bij de receptie (9.00-17.00 uur) Je loopt helemaal om het zwembad heen naar de linkerkant van het park tot je op de tweede t-splitsing tegen het bordje spoorboomlaan tegen komt en een groenig/beige chalet ziet rechts van je, no 9. Loop ernaartoe, er staat een grijze nissan micra naast. Je kunt langs de auto naar achteren lopen.

Contact is het snelst via e-mail: bgijsen@xs4all.nl ;

Mobiel 06-24781246. Hij staat gewoonlijk uit; ik check mijn boodschappen een paar keer per dag en even voor de workshop.

 

“Ik heb nog nooit zo’n mooie workshop meegemaakt en ik heb al heel wat spirituele workshops overal gedaan. Ik ben nog niet zo ver opengegaan als nu. Ik voelde me nooit zo krachtig en ontdekte gaven waarmee ik heel vanzelfsprekend kon werken.”

een mannelijke deelnemer aan de eerste Dagworkshop

Volg mij op Facebook

Contact

Praktijk de Nieuwe Mens

Zonneoordlaan 47-9

6718 TL Ede

06-24781246 

bgijsen@xs4all.nl

KvK: 27350759

IBAN: NL29ABNA0603208215
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Babette Gijsen