Selecteer een pagina

“Wat een bijzondere workshop was dit! Ik heb een nieuw hart gekregen! Wat mooi dat dit met de nieuwetijdsenergie mogelijk is!”

 

“Ik heb nog nooit zoiets leuks gedaan tijdens een workshop! Ik vond dat samen puzzelen op wat er allemaal gebeurde zó leuk dat ik steeds dacht: ik wil dit vaker! ik wil dit vaker! Echte co-creatie.”

 

“Wat geweldig was dit! Zoveel liefde te mogen ervaren van jullie. Zo onvoorwaardelijk. Ik heb dat nog nooit zo toe kunnen laten!”

 

“Wauw! Zoveel is er nog nooit gebeurd met mij in een Workshop!”

vier deelnemers aan de Avondworkshop

Groep

Hieronder vind je de laatste en nieuw aangekondigde workshops en groepsbijeenkomsten. Scroll naar beneden op deze pagina voor algemene informatie.

Geen berichten gevonden.
Paasworkshop Wonderen van Bewustzijn 12 april
12-04-2020

Pasen is de viering van het wonder van het eeuwige leven! Meestal maken we er een gezellig weekend van met onze naasten of vrienden, maar in deze turbulente tijd nodig ik jullie uit om je te laten verrassen door een nieuw avontuur. Deze dagworkshop leidt jullie naar nieuwe inzichten en kennis over jezelf en verrijkt bovendien met nieuwe tools voor je eigen lichtwerk. We gaan in de energie van Pasen en de groep nieuw bewustzijn binnenhalen en bekrachtigen. Dit is een workshop over het wonder van het ontstaan van de nieuwe mens!

Meditaties, activaties, transmissies en oefeningen met elkaar: de dag zal gevuld zijn met lichtwerk en energetische uitwisseling die met elkaar tot een nieuwe werkelijkheid gaan leiden, waarbij we ons laten leiden door de Paasvreugde en het plezier van met elkaar nieuwe, magische werelden ontdekken. Een toefje vrolijk Paasfeest zal natuurlijk niet ontbreken met paaseitjes en een uitgebreide veganistische biologische lunch en misschien is er wel een magisch drankje met elkaar na afloop. Je bent allemaal welkom op 1e Paasdag middenin de bossen van Ede en als je iemand meeneemt dan is dat nog beter! Je kunt hier algemene informatie over de workshops vinden en je aanmelden.

Belichamen van Alles wat je Bent - dagworkshop
04-04-2020
BELICHAMEN VAN ALLES WAT JE BENT – Dagworkshop aanstaande zaterdag in de bossen van Ede!
Op deze dag nodigen we identiteiten uit die je eerder hebt belichaamd in vorige levens. We onderzoeken één of meer van deze eerdere incarnaties op aarde of lichaamsvormen tussen de sterren, omdat ze opnieuw deel van jou willen uitmaken en je daarmee helpen ontwaken. Het is van wezenlijk belang om vervolgens deze identiteiten te bekrachtigen. We doen dat in energetische uitwisseling met elkaar en met gebruikmaking van de mogelijkheden die ontstaan in het lichtveld van deze avond.
Pas als je deze identiteiten, die één voor één op jouw pad verschijnen, helemaal gaat ervaren, dan kun je je langzamerhand gaan herinneren wie jij bent. Het is de bedoeling dat je na deze avond altijd de beschikking hebt over de energetische imprint van deze eerdere identiteit(-en), wat is bedoeld om je te helpen ontwaken. Klik Voor algemene  informatie en boeken.
Je Dromen Waar Maken - avondworkshop 27 maart 2020
27-03-2020

We verlangen allemaal naar het vervullen van onze levensdoelen, maar het feit wil dat dat nog weleens ondersneeuwt onderweg in onze dagelijkse beslommeringen. Meestal is er sprake van een drempel die we voor onszelf opwerpen om niet alles uit de kast te halen wat erin zit en wat bedoeld is om in dit leven te verkennen en te ontwikkelen. Als je deze drempel uit de weg ruimt komt er ruimte voor nieuw elan en spirituele groei. Als je helemaal gaat staan voor wie je bent, dan houdt niets je meer tegen om je dromen waar te maken.

Tijdens deze workshop staan we even stil bij wat je grootste drempel is en verwoorden we met elkaar wat ieder wil bereiken op een deelterrein van het leven. In de visuele meditatie die volgt krijg je de tools aangereikt om helemaal in je dromen te gaan staan en deze waar te maken. In jouw leven zal alles zich naar deze droom gaan richten en je weet dan dat je succesvol  zal zijn! We gaan hierna in de energie met elkaar uitwisselen voor nieuwe ontdekkingen over onszelf en andere avonturen. Voor reserveren neem even contact op via 06-24781246 of bgijsen@xs4all.nl. Vanwege de beroering rond het Coronavirus heet ik iedereen in deze praktijk een extra warm welkom! Tijd: 19.30 – 22.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Scroll naar beneden voor Aanvullende gegevens.

Belichamen van Alles wat je Bent – dagworkshop
22-03-2020

Op deze avond nodigen we identiteiten uit die je eerder hebt belichaamd in vorige levens. We onderzoeken één of meer van deze eerdere incarnaties op aarde of lichaamsvormen tussen de sterren, omdat ze opnieuw deel van jou willen uitmaken en je daarmee helpen ontwaken. Het is van wezenlijk belang om vervolgens deze identiteiten te bekrachtigen. We doen dat in energetische uitwisseling met elkaar en met gebruikmaking van de mogelijkheden die ontstaan in het lichtveld van deze avond.

Pas als je deze identiteiten, die één voor één op jouw pad verschijnen, helemaal gaat ervaren, dan pas kun je je langzamerhand gaan herinneren wie jij bent. Het is de bedoeling dat je na deze avond altijd de beschikking hebt over de energetische imprint van deze eerdere identiteit(-en), wat is bedoeld om je te helpen ontwaken. Scroll naar beneden voor algemene informatie over workshops.

 

JE LEVENSPLAN ONTWERPEN-Dagworkshop
26-01-2020

Om je avontuur op Aarde tot een onvergetelijk succes te maken is het nodig dat je iets weet van je Bestemming en je een voorstelling vormt van wat je kunt doen op Aarde om deze Bestemming in werking te zetten en je levensplan invulling te geven. Zo weet je beter wat je te wachten staat en kun je je diepste wensen vorm geven, zodat je straks helemaal voorbereid bent op een gelukzalige toekomst in het Nieuwe Tijdperk, waarin verwacht wordt dat dat de Mens het stokje van haar Ontwerpers, de Goden zal overnemen en zelf haar Goddelijke kwaliteiten zal gaan ontdekken en beproeven.

De workshop van zondag zal ons meenemen in een wervelend avontuur op zoek naar onze Lotsbestemming en de haken en ogen die daar nog aankleven wegnemen zodat het voor iedereen mogelijk wordt om ongehinderd zijn of haar Ascentiepad te vervolgen. De vroegboekers krijgen een korting van 50 % want dan weten we zeker dat jullie er allemaal op tijd bij zullen zijn om dit avontuur voor iedereen tot een onvergetelijk succes te maken, want zoals je weet is het zo dat hoe eerder je je aanmeldt hoe beter jouw energie op de dag zelf tot uitdrukking komt in onze samenkomst. Deze workshop is onderdeel van de reeks Je Ascentiepad Versnellen, zie hieronder voor informatie en voor boeken scrol op deze pagina helemaal naar beneden.

Je Ascentiepad Versnellen (De Verlichte Staat Bereiken) - Dagworkshopreeks 19 januari – 16 februari 2020
19-01-2020

OP GODDELIJK AVONTUUR MET GEDACHTEKRACHT –  dagworkshop zondag 19 januari

Wisten jullie dat het werken met gedachtekracht en het geven van cursussen daarover door de Goden is ingegeven enkele decennia geleden? En dat wij de kracht daarvan nog steeds niet helemaal op waarde schatten? Met Gedachtekracht scheppen we onze eigen toekomst, zo is het altijd gegaan en zo zal het altijd zijn, maar het kan veel krachtiger als je het vanuit een hogere trilling doet. Je kunt werkelijk alles in je leven krijgen wat je maar voor mogelijk durft te houden en de uitdaging is om zelfs nog een stapje verder te gaan en jezelf te wensen wat je voor ónmogelijk had gehouden.

Deze eerste workshop van de workshopreeks Je Ascentiepad Versnellen gaat over hoe je jezelf gelukkig kunt maken. Gelukzaligheid is de hoogste gemoedstoestand op Aarde en dat is je Goddelijke natuur waarmaken. Een goed begin van 2020, het magische jaar voor zelfverwerkelijking!

OVER DEZE REEKS DAGWORKSHOPS:

Wij mensen lopen het pad dat de Goden voor ons uitgestippeld hebben. Misschien denk je nu meteen dat wij daar zelf onze steen aan bijgedragen hebben, maar dat is ons wijsgemaakt door henzelf vertellen zij nu en zij moedigen ons aan om ons bewust te worden van deze gang van zaken omdat we nodeloos lang stil blijven staan bij iedere stap die we maken.

“Wat wij als de Verlichte staat omschrijven is niet meer dan een reeks aan Verlichtingservaringen die bedoeld zijn om jezelf in je Godenjasje te hijsen. Wat zo comfortabel op het oog lijkt is niet minder dan een appèl van de Goden om jezelf te trainen om wonderen te verrichten en dit te blijven doen ook al vind je het wel genoeg zo. Het is maar de vraag of deze staat bedoeld is om blijvend te zijn. Het zit namelijk zo dat wie hoog genoeg reikt, steeds in beweging zal blijven en uiteindelijk alles achter zich zal laten wat te maken heeft met comfort, welvaart en gelijkmatigheid.” Verder lezen De Verlichte Staat Bereiken

Tijdens deze workshopreeks gaan we iedere week een stap verder in het verlichten van onze geest, onze ziel, onze psyche en ons brein. Onze trilling wordt opgestuwd tijdens onze uitwisselingen met de Lichtwereld en alles wat bekend terrein is zal door ons worden verlaten in een ongekende stijging van lichtpartikelen, breincapaciteit en gevoelens van plezier en kracht om te eindigen in een spetterend feest van gelukzaligheid en avontuurlijk gemoed, zodat we eindelijk kunnen gaan doen wat voor ons bedoeld is.

Er zullen veel veranderingen in ons lichaam plaats vinden tijdens deze weken en restanten karma zullen als vanzelf loslaten. Je zal meer over jezelf te weten komen, wie je bent, wat de bedoeling is voor jou op Aarde in dit leven en iets over de eerste stappen die je kunt gaan nemen. We zullen trainen op gedachtekracht waarin we gestimuleerd zullen worden en oefenen met heldere gaven waarvoor onze kanalen verder zullen worden opengezet. Er zal veel kennis gegeven worden over hoe het nu werkelijk zit daarboven en wat de bedoeling met ons, Mensheid, is. Veel zal vanuit de Godenwereld worden doorgegeven, omdat zij graag laten weten dat ze er helemaal voor ons zijn.

Je zal na deze reeks merken dat je alerter, actiever, effectiever en gelukkiger bent. Je kunt makkelijker je leven sturen zoals jij wenst en succesvoller zijn in hetgeen je onderneemt. Je zal daadkrachtiger zijn en meer bereid in het diepe te springen en te handelen in plaats van te blijven denken over hoe en wat. Je zal meer intens plezier ervaren in je dagelijkse bezigheden voor zover je deze echt verkiest om te doen, je zal al het overige als ballast kunnen loslaten.

Deze Verlichtingservaringen kunnen blijvend zijn of tijdelijk, maar je kunt ze blijven genereren door op dit pad van ascentie door te gaan. Je krijgt voldoende tools hiervoor aangereikt tijdens de workshops en de veranderingen die zijn ontstaan in jouw lichaam zijn bedoeld om blijvend te zijn mits je je ascentiepad blijft volgen. De workshops kunnen eventueel los van elkaar worden gevolgd, maar om de complete remake goed in te zetten is het aan te raden om iedere week te komen.

Je bent van harte welkom op: Zondag 19 januari, zondag 26 januari, zondag 2 februari, zondag 9 februari en zondag 16 februari

Tijd: 11.00 tot 17.00 uur op de Zonneoordlaan 47-9 te Ede; uitwijken naar een grotere ruimte behoort tot de mogelijkheden.

Kosten 300 euro bij de hele reeks (5x) in één keer bestellen; 75 euro bij per keer bestellen, inclusief thee, koffie, fruit, salade en broodjes (alles biologisch, veganistisch). Bestellen per e-mail bgijsen@xs-4all.nl voor de hele reeks; bestellen per keer met de betaalknop onderaan deze pagina. Algemene informatie over de workshops eveneens onderaan deze pagina.

De Toekomst van de Mensheid Verkennen – avondworkshop 18 oktober
18-10-2019

Ergens buiten onze Realiteit wordt gebouwd aan de Nieuwe Wereld van Morgen. Om zover te komen dienen we onze Vermogens te ontwikkelen om daar naartoe te reiken. Voor wie Oren heeft kan de ontwikkelingen die daar gaande zijn horen met zijn innerlijke oren; voor wie Ogen heeft kan zien hoe het gesteld staat met de bouw van een heel nieuw Verblijf voor ons in de Ruimte.

Vrijdagavond gaan we contact maken met deze Nieuwe Werkelijkheid. Je hoeft daarvoor alleen maar te zitten en aan te haken bij de energieën die ons zullen optillen naar dit nieuwe Thuis wat voor ons klaar staat in de Sterren. Je kunt erover denken om je partner mee te nemen, omdat het ‘slechts’ om een verhoging van je trilling gaat die blijvend zal zijn. Voor een partner kan het belangrijk zijn om jou op deze wijze bij te kunnen benen.

Je bent van harte welkom bij Praktijk de Nieuwe mens op de Zonneoordlaan in het bos bij Ede. Parkeren kun je bij de ingang van het park, mijn chalet is te vinden op de plattegrond bij de slagbomen van de ingang en is gesitueerd helemaal links op het terrein op no 9. Je kunt het chalet herkennen aan de grijze Nissan Micra die naast het huis geparkeerd staat.

Het Bewustzijn in een Nieuw Jasje steken – avondworkshop 9 oktober
09-10-2019

Voor de Vorming van ons onderbewustzijn is het nodig om diep te reiken in het materiaal wat al voorhanden is. Dit materiaal is ons gegeven door de Goden, die het diep in ons geplant hebben. Het Bewustzijn vult zich met dit Materiaal wat bestaat uit Geheugenplaatjes. Die Geheugenplaatjes zijn veelvuldig aanwezig in de hersengebieden.

Deze avond gaan we de plaatjes vervangen door Beelden. Deze Beelden zijn gevuld met kennis over Het Grote Geheel van Al Dat Is. De moeite die we nemen om deze Beelden te Vatten zullen ons leiden naar de Vervulling van onze Aard.

De basis van deze avonden wordt gelegd door Het Brein met Het Hart te verbinden. Voor algemene informatie, scrol naar beneden. Je kunt je daar ook aanmelden middels de betaalknop.

Het Bewustzijn Vergroten – avondworkshop 4 oktober
04-10-2019

Diep verscholen in onze hersenen ligt een Schat opgeslagen. Als we Wakker worden verschijnt hij aan ons, mits we er ons op richten. Voor wie Ogen heeft gaat de Zon op in het duister, voor wie Oren heeft klinkt Muziek in de stilte en als je voorbij de grenzen van de horizon van je gedachten komt, dan zijn er de klanken van Het Woord.

Vanavond gaan we beleven hoe het is om je Oren en Ogen te openen en je Bewustzijn te vergroten, zodat je deel kunt nemen aan het Gebabbel en Gezoem van de Lichtwereld. Onze Vermogens om de Werkelijkheid te bevatten krijgen een flinke Opknapbeurt.Je bent van harte welkom op deze avondworkshop.

De Gronding van deze avondworkshop vond plaats door de Breincellen met Het Hart te vermengen. Voor algemene informatie, scrol naar beneden. Je kunt je daar ook aanmelden middels de betaalknop.

Het Ontstaan van een Nieuwe Wereld – avondworkshop 25 september
25-09-2019

Voorbij de restanten van de oude beschaving vindt de aanleg van een hele Nieuwe Werkelijkheid plaats. De fundamenten van het Gouden Tijdperk worden zichtbaar gemaakt in onze Breinen. De Nieuwe Aarde herrijst in onze Gedachten. Het streven naar Geluk en Welvaart vormt de Basis van Nieuwe Tijden. Onze inspanningen vormen de Basis van een Nieuwe Werkelijkheid.

In deze workshop ontvouwt zich aan ons een Nieuw Rijk. Onze Goddelijke Vermogens zijn het gereedschap op weg daarnaartoe. Het begin van een Nieuwe Wereld wordt kenbaar gemaakt in onze inspanning om daar te komen.

De basis voor deze avonden wordt gelegd door de samenwerking van het Heilig Hart met het Goddelijk Brein. Je kunt je aanmelden via de betaalknop beneden op deze pagina

Algemeen

De workshops worden aangekondigd op Facebook en op deze pagina. De workshops ontstaan vanuit mijn essentie in samenwerking met de Goddelijke Bron. Ongeveer één of twee weken van tevoren wordt een onderwerp van een workshop ingegeven. Wat betreft tekst en de dag of avond zelf laat ik mij leiden door de bijzondere samenwerking die ontstaat met de Lichtwereld en ontvouwt zich de workshop als vanzelf aan ons.

We beginnen vrijwel altijd met een meditatie met activaties. Er worden Lichtvelden opgebouwd, afhankelijk van het thema van de avond en de samenstelling van de groep. We worden opgetild in deze velden naar een hogere trilling van waaruit we de werkelijkheid beter kunnen waarnemen. Daarna ontstaan in iedere workshop magische mogelijkheden en wegen om te werken met onze unieke talenten en krachten. We oefenen onze heldere vermogens en krachten in de groep of in tweetallen. Meestal wordt er nog iets opgeruimd van oude velden of blokkades en dan worden we geleid naar nieuwe inspiratie, beweging en manifestatie. Er vindt transformatie plaats op alle niveaus tijdens deze workshops, op grofstoffelijk (fysiek) niveau en in onze Lichtvelden. We herstellen onze contacten met de Lichtwereld en maken indalende identiteiten van onze voorgaande levens weer eigen. En we krijgen toegang tot nieuwe bewustzijnsvelden en fysieke vernieuwing. We laten intenties opkomen. En zoveel meer!

Wat levert het op?

In de energie van de groepsbijeenkomst leer je je eigen unieke talenten en goddelijke vermogens ontdekken en gebruiken. Er wordt karma opgeruimd tot aan de oorsprong en je leert gaandeweg je eigen beperkende gewoontepatronen te laten vallen en te vervangen door een oordeelloze ruimte waarin je zuiver leert waarnemen en onvoorwaardelijk liefhebben. Je gaat meer licht(-delen en –verbindingen) toe laten en je licht wordt in een diepere aarding gebracht. Je leven wordt vervullender vanuit deze hogere vibraties door meer energie, liefde, plezier, genot, gelukzaligheid, avontuur en creatiekracht. Je wordt je steeds meer bewust van wie je bent en wat je op aarde komt doen en vanuit passie ga je dit werkelijk manifesteren.

Wat heb je ervoor nodig?

Je interesse, aandacht en 35 euro (voor de avondworkshops) – hoe eerder je je opgeeft, hoe beter!- geven een prachtige intentie en vormen mede de Lichtvelden die er voor je staan als je komt! Opgeven kun je per e-mail met het noemen van de titel van de workshop en je naam. Vragen zijn welkom.

Aanvullende gegevens

Tijd van de AVOND workshops: van 19.30 uur tot 22. 30. Inloop vanaf 19.00 uur.

Liefdevolle bijdrage 35 euro, te boeken als Avondworkshop. Als je denkt dit niet te kunt betalen dan kun je even overleggen.

Lunch bij dagworkshops: biologische, veganistische lunch voor 5 euro, betalen contant, opgeven tot 24 uur van tevoren of even overleggen.

Plaats: Zonneoordlaan 47, no. 9, 6718 TL te Ede. Parkeren vóór de slagbomen. Na de slagbomen staat een plattegrond, maar je kunt er ook één vragen bij de receptie (9.00-17.00 uur) Je loopt helemaal naar de linkergrens van het park tot je op een t-splitsing een groenig/beige chalet ziet rechts van je. Loop ernaartoe, er staat een grijze nissan micra naast. Je kunt langs de auto naar achteren lopen.

Contact is het snelst via e-mail: bgijsen@xs4all.nl ;

Mobiel 06-24781246. Hij staat gewoonlijk uit; ik check mijn boodschappen een paar keer per dag en even voor de workshop.

 

“Ik heb nog nooit zo’n mooie workshop meegemaakt en ik heb al heel wat spirituele workshops overal gedaan. Ik ben nog niet zo ver opengegaan als nu. Ik voelde me nooit zo krachtig en ontdekte gaven waarmee ik heel vanzelfsprekend kon werken.”

een mannelijke deelnemer aan de eerste Dagworkshop

Volg mij op Facebook

Contact

Praktijk de Nieuwe Mens

Zonneoordlaan 47-9

6718 TL Ede

06-24781246 

bgijsen@xs4all.nl

KvK: 27350759

IBAN: NL29ABNA0603208215
BIC: ABNANL2A
t.n.v. Babette Gijsen