In rondjes vastzitten

Momenteel heb ik niet de hoeveelheid cliënten die ik mij wens. En mijn workshop Creatiekracht ging niet door omdat er te weinig aanmeldingen waren. Waar blijven die mensen die zo graag wilden dat ik dit ging doen en steeds zeiden te komen? Ik was toch zo goed in creëren, waarom heb ik niet een flink aantal workshopbezoekers gecreëerd? En opeens zit ik weer eens te schrijven.

De huisartsen verwijzen niet meer door naar mij en op de meeste lijsten van de verzekeraars kom ik niet meer voor. Eens was ik een zeer gewilde psychotherapeut/klinisch psycholoog in Leiden en tot voor kort zat mijn agenda altijd vol, precies met de hoeveelheid cliënten die ik kon verwerken bij mijn herstelproces en die ik mij wenste. Niet vanuit mijn ego, maar vanuit mijn behoefte om mijn energie te laten stromen in het transformatieproces van anderen. Niets maakt mij gelukkiger.

Ik zit in een metamorfose naar een nieuw mens-zijn. Het is een tikje te spiritueel voor de mensen die nog met de frequenties van de oude tijd en bijbehorende gewoontepatronen willen leven. Dus die vinden het bij mij veel te confronterend en die website schrikt natuurlijk ronduit af. Ik wind er geen doekjes meer om: ik doe niet meer mee aan rolgedrag en vind mijn weg met mensen rechtstreeks naar hun kern om daardoorheen het nieuwe zich te laten ontvouwen. Het is heerlijk om te doen, geef mij alsjeblieft méér.

Mijn creatieve vermogens

Creatiekracht blijkt altijd mijn ding geweest. Tot mijn dertigste keerde ik dat echter tegen mijzelf en de psychische problemen die ik daarvan ondervond waren niet van de lucht: depressie, eetproblemen, sociale angst en neiging tot dwang en verslaving. Mijn angst om mij helemaal te laten zien was groot. Mijn vastberadenheid en ontwikkelingsdrang waren echter groter en allengs kwam mijn licht er doorheen schijnen. Het vertrouwen groeide en ik gaf mij steeds meer over aan een stroom van vernieuwing, plezier, liefde en kracht. Het leven werd zelf een levend organisme, waarin ik een co-creërend onderdeel werd!

We slaan de jaren over dat ik ziek werd en ook het waarom daarvan en gaan verder vanaf mijn nieuw ingeslagen pad van spiritualiteit. Dieper moest ik gaan en nog dieper, om de angsten en schaamte om wie ik werkelijk ben los te laten en in mijn volle licht te gaan staan. Om de eonen-oude tegenslagen en slachtofferpijnen van mij af te werpen naar het besef dat er alleen maar Liefde is. En daar loopt het nog steeds spaak: het vertrouwen dat al die pijn erbij hoort, zelf gecreëerd is en dat alles alleen maar Liefde is. Zoveel pijn, machteloosheid, wanhoop en frustratie zouden Liefde zijn? Het lukt me niet dat te voelen. En dat bevestigt de oude creatie weer, dus dan stoppen we deze gedachten diep weg, waar ze in het ondergrondse, diep in mij, woekerend hun eigen zieke creaties voortzetten.

In de waarheid schuilt de oplossing: het afleggen van mijn ego

Als ik heel eerlijk ben over het vermeende gebrek aan cliënten en workshopaanmeldingen, dan weet ik dat ik er te weinig mijn focus op heb kunnen leggen. Ik ben teveel afgeleid geweest door een paar gebeurtenissen en te versplinterd geweest met mijn aandacht met alle dagelijkse zaken die ik voorrang gaf. Ik genoot trouwens ook van het mooie weer.

Eigenlijk vond ik het even heel prettig met weinig cliënten. En die workshop dan? Ik weet dat ik nog steeds te weinig vertrouwen in mezelf heb, dat al die prachtige energieën, transformaties, al die hulp uit het universum, al die wonderbaarlijke creaties die ontstaan op zo’n dag écht door mij heen mogen plaatsvinden. Dat ik me er blind aan over mag geven, zonder enig plan. Ik heb het vaker gedaan, maar het blijft een zinderend spannende uitdaging voor een psychotherapeute die in haar werk de regie strak in de hand had en kon luieren op haar kennis. Stel dat er niets gebeurt…

Ik ben het zat. Zóóó zat. Dat ik heb besloten mijn ego af te leggen. Ik ga het bedanken en vriendelijk verzoeken mij los te laten om mij de ruimte te geven om daadwerkelijk verder te groeien naar meesterschap over mijn eigen ontwikkeling als Gods vonkje. De nieuwe geboorte in het leven van mijn hoogst mogelijke potentieel als Godmens heb ik op 21 juni gezet.

Niet toevallig blijkt die datum een 10 voor te stellen, precies mijn geboortegetallen, de energieën waarmee ik mijn hele leven al worstel, creativiteit en heldere gaven, die ik vanaf die tijd de volle ruimte geef. Niet toevallig ook open ik dan de brief die ik op 21 december aan mijzelf geschreven heb, met alle wensen geformuleerd voor dit jaar. De Lente-equinox: is er een passender tijdstip te bedenken voor deze zelfgecreëerde ascentiestap?

Goddelijke Creatiekracht

Ik heb sinds vier weken geen migraine gehad, hoera! Een van mijn laatste overwinningen op ziektegebied en er zijn er vele geweest. Het geratel in mijn hoofd, de ADHD, ontstaan door het uit mijn lichaam willen, in co-creatie met elektromagnetische straling en fysiek trauma, is de grootste en laatste uitdaging en dat appeltje ga ik nog even schillen. Lieve Ahriman, ik houd van jou! Dank voor je wake-up call aan ons allemaal!

Hoe zou het toch komen dat we in Nederland het sterkste elektromagnetische veld van de hele wereld, lees: de héééle wereld, hebben neergelegd over precies díe mensen die het verschil moeten gaan maken in diezelfde wereld met het laten schijnen van hun Liefdeslicht (de Nederlanders). Hoe dieper je gaat, hoe sterker je eruit komt. Besef dat je zielelicht je lichaam wordt uitgeduwd door elektromagnetische straling en dat je creatiekracht daarmee als sneeuw voor de zon verdwijnt. Tenzij je stevig in je licht staat.

Creatiekracht dus. Alles wat je in je leven ervaart, alles wat je om je heen ziet, heb je grotendeels zelf gecreëerd. Grotendeels, ah, daar ziet mijn ego kans om heel interessante uitvluchtverhaaltjes te spinnen. Je hebt namelijk te maken met al die andere wezens wier wensen het universum wil vervullen. Nou, wees gerust: het universum is onbegrensd aan mogelijkheden en breit met gemak alle wensen aan elkaar tot een allesomvattend geheel waar ieder het zijne uit kan halen. Neem dus je verantwoordelijkheid en heb lol in de lessen die je steeds krijgt. In iedere situatie en in iedere ontmoeting kun je een spiegel zien van waar je zelf nog staat op dat moment. En als je de les moeilijk vindt om te snappen: geeft niks, je krijgt gratis weer een nieuwe mogelijkheid geboden met dezelfde les.

 

Bestellingen in het Universum

Nou, eens even kijken hoeveel cliënten ik volgende week wil hebben. Drie méér, dan er nu staan. Dat gaat lukken. En meer hoef ik hier nu niet aan te doen, behalve dit vertrouwen te hebben. De intentie, de passende gemoedsgesteldheid erbij (begeestering!) en meestal ook een eerste concrete stap, dat zijn de ingrediënten. En verder mag je groots denken. Het onwaarschijnlijke kun je mogelijk maken door al je kaders en bedenkingen los te laten. Een concreet beeld maken van het gewenste helpt ook. Iets wat je vervolgens níet moet gaan doen is steeds deze wensen, door angst ingegeven, te gaan herhalen. Of te ondergraven met pessimistische faalgedachten… zoals ik kennelijk heb gedaan.

Dag lief ego. Je hebt mij geweldig gediend al die jaren van ziekte en overleving. Met je oordelen maakte je dat ik me veilig kon terugtrekken in mezelf, toen de buitenwereld gewelddadig leek. Door jou zette ik manmoedig door, daar waar ik niet meer kon en het leven opgaf. Je zorgde voor een zelfbeeld, hoe fragiel en beperkend ook. Van jongs af heb je me mij laten schamen voor mezelf en mij zwakker en machtelozer doen schijnen dan ik ben. Je hebt me beschermd omdat ik nog niet toe was aan het grote werk. Ik ben toe aan het grote werk. Je mag mij loslaten zodat mijn multidimensionale geboorte kan plaatsvinden. Ik voel je verdriet, maar jouw energie mag weer opgaan in het geheel om weer aan nieuwe vorm geboorte te geven. Met liefde, Babette