Gelukkig Nieuwjaar, Schitterend Mens!

Wat een fantastisch jaar wordt dit voor iedereen. Ik heb begrepen dat het vanaf half januari plezieriger wordt dan in de afgelopen jaren omdat we meer in onze Ware Zelven gedrukt gaan worden door de planeetstanden. Als je niet teveel tegenspartelt dan kan het zo zijn dat je meer zichtbaar wordt met de kwaliteiten waar je voor gekomen bent op Aarde in deze tijd. Het betekent wel dat je enige moeite blijft doen om je ascentiepad te volgen en als je niet weet wat dat is of hoe je dat moet realiseren: Vanaf half januari kun je een workshopreeks hierover volgen, ik ga er hieronder over vertellen.

In de bossen van EdeIk heb via de nieuwsbrief een half jaar niets van mij laten horen. Velen van jullie zijn niet op Facebook, dus ik bericht een keer via deze weg. Ik leidde een tumultueus bestaan hier de laatste maanden, terwijl ik mij terugtrok op mijzelf en het begint allemaal zijn vruchten af te werpen. Ik heb enorme zin om weer mensen te zien en activiteiten buitenshuis te doen. Door mijn diepe aarding kan ik beter tegen elektro smog en dus ben ik iedere dag wel op pad en ontmoet ik nieuwe mensen. Ook de bezoekers zijn heerlijk om te ontvangen en de volgende workshopreeks is uitdagend genoeg om onze trillingen op te jagen. Ik heb veel artikelen geschreven en ben alweer met een nieuwe reeks bezig. Als je meer wil lezen over hoe het mij is vergaan hier dan kun je dit hier lezen.

Gelukzaligheid en de Kracht van de Goddelijke Gedachte

De individuele en partnersessies hier beginnen een andere kleur en smaak te krijgen. Vanuit mijn Goddelijke aard nu mag ik de mensen voorgaan naar een hoger plan. Mijn gelukzaligheid in het leven mag worden gedeeld met al wie er voor open staat. Het is van immens belang dat we allemaal de trillingen oppakken van het hoogste gemoed mogelijk op aarde, omdat onze gedachten bepalen hoe de nieuwe werelden eruit komen te zien.

Een belangrijk aspect van verandering en dus bijzonder helend voor jou en door jou heen voor de gehele Mensheid is dat je iedere negatieve gedachte uit weet te bannen en in plaats daarvan je alleen nog maar bezig houdt met leuke, prachtige, speelse, liefdevolle, broederlijke, genotvolle, constructieve en avontuurlijke gedachten. Er zijn veel meer negatieve gedachten dan op het oog lijkt. We hebben vele manieren ontwikkeld om niet onder ogen te hoeven komen hoe we onze Ziel geselen en ons magisch kind onderdrukken met afleidende gedachten en daaruit voortvloeiend lusteloos en onverantwoordelijk gedrag gericht op comfort, zekerheid en matigheid of juist mateloosheid.

Doordat onze denkpatronen en sociale omgeving zo vastgeroest zitten kostte het meestal enige tijd en moeite om je gedachten en gedrag te vervangen, maar een stevige aanzet blijkt Wonderen te doen. Vanuit de sessies hier ga je stralend naar buiten en ik verklap niet hoe we dat doen, maar veel gaat vanzelf. Dus kom alsjeblieft, het wordt een feestje hier en schroom niet als je je rot voelt op dit moment, want er gebeurt hier heel veel om je om te toveren naar je Ware Stralende Zelf en de workshops helpen je nog verder om diepgaand nieuwe kwaliteiten aan te wakkeren en te bestendigen.

Je Ascentiepad Versnellen (De Verlichte Staat Bereiken)

Workshopreeks 19 januari-26 januari-2 februari-9 februari-16 februari

Tijdens deze workshopreeks gaan we iedere week een stap verder in het verlichten van onze geest, onze ziel, onze psyche en ons brein. Onze trilling wordt opgestuwd tijdens onze uitwisselingen met de Lichtwereld en alles wat bekend terrein is zal door ons worden verlaten in een ongekende stijging van lichtpartikelen, breincapaciteit en gevoelens van plezier en kracht om te eindigen in een spetterend feest van gelukzaligheid en avontuur, zodat we eindelijk kunnen gaan doen wat voor ons bedoeld is. Verder lezen

Blog

Er zijn twee artikelen af van de nieuwe reeks over ‘de Verlichte Staat bereiken’. Het zijn dit keer gechannelde artikelen waarin de Goden ons hun eigen verrassende kijk geven van de werkelijkheid die zij voor ons gecreëerd hebben. Ze zijn niet zachtzinnig, de Goden, dus je moet wel aan enige confrontatie toe zijn.

De Verlichte Staat bereiken 1. Je Ascentiepad versnellen
De Verlichte Staat bereiken 2. In Harmonie leven met je Levensplan

Ik wens jullie een expressief en gelukzalig jaar in harmonie met je Levensplan. Maak het avontuurlijk en groots door alles uit de kast te halen wat je daarin hebt zitten en geniet van alles wat je op dit pad tegenkomt, successen én leringen, met/in/door Vreugde en Liefde en Plezier, Babette