Het is nu 14 juli 2019. Het is ruim twee maanden na mijn laatste artikel over het ontwaken van de apostelen. Er is veel gebeurd en ik realiseer me dat het belangrijk is om er over te blijven schrijven. De wereld mag weten dat we er zijn en wat er staat te gebeuren. Het begrip van de mensen en hun verlangen zal al onze inspanningen gaan bundelen, versterken en versnellen.

Getest door de Lichtwereld

In mijn vierde artikel liep het een beetje dood. Ik wist niet hoe verder en werd onderbroken door de komst van iemand, wat ik toen aan mijn verhaal gevoegd heb. Je bent organisch bezig of niet. Ik kan nu zien waarom dat zo was: ik had recent te horen gekregen van één van ons  dat we niet met de groep iets geacht werden te doen, maar uitsluitend onze eigen Liefdesweg zouden gaan uitzetten in de wereld. Ik duwde mijn teleurstelling weg en probeerde schrijvend onze nieuwe bestaansgrond te vinden. Die vond ik niet! En ik liet, als ik terugkijk, in het artikel mooi in het midden of we individueel of als groep onze werken gingen neerzetten.

Enkele weken na het schrijven van dat artikel kwam er weer een nieuwe apostel bij mij aankloppen en deze grote zieneres uit onze geschiedenis vertelde mij haar visioen van een grote samenkomst van de apostelen. Ik zag gelijk weer perspectief. Achteraf blijkt hiermee dat het één van de testen van de Lichtwereld voor mij is geweest, waarvan er nog vele voor ons allemaal zullen volgen om ons scherp te maken en te houden. Daarna kwam alles weer in beweging, ook in de groep die ik een verkeerde voorspiegeling van zaken had gegeven.

De Apostelen komen in beweging

Er is een besloten groep op Facebook gestart en daar vinden we tastend door de mistpluimen onze weg met elkaar. Wat wil je: de één staat te springen van enthousiasme en de ander zit nog bij te komen van de schrik. Ben ik dat? Ga ik dat doen? Ons worden mondjesmaat de plannen van boven doorgegeven. Het is beter als we al doende ontdekken wat de bedoeling is. En we zijn een gezamenlijke afstandsmeditatie op zondag begonnen. De afgelopen weken komen we met deze activiteiten in een stroomversnelling van ontwikkelingen terecht.

Inmiddels zijn er 19 apostelen aan mij bekend. We missen nog 5 broeders waarvan we weten dat ze zich bij ons zullen voegen als de tijd daar is. En ik ben zojuist aan de weet gekomen dat ik er morgen weer één zal ontmoeten. Ze komen op allerlei wijze op mijn pad. Na het herkennen van mijn (ex-) vrienden en cliënten volgden er meldingen van mensen zelf via Facebook die mijn artikelen lazen, of viel mijn oog op zomaar iemand en voelde ik dat even door.

Bij vrijwel iedereen zaten er blokkades naar hun incarnatie als apostel en vaak kon dat al op afstand, zodra ik contact maakte, in onze energie verdwijnen. Of ik nodigde iemand uit voor een sessie om even de tijd te nemen om op te ruimen en de incarnatie te doorvoelen. Via een zuster kwamen er een paar door uit haar vriendenkring. En eentje meldde zich door een e-mail aan mij met te zeggen dat ze een boodschap voor mij had van Jezus en Maria M. Ze was een cliënt bij mij geweest en niet spiritueel bezig, dus het was heel vreemd voor haar. Ze werd vanbinnen ertoe aangezet, steeds weer, net zolang tot ze de stoute schoenen aantrok, om het bericht door te geven.

De missie van Maria Magdalena en Jezus, onze missie

Het snuffelen aan elkaar op Facebook is getransformeerd naar belangwekkende energietransmissies waarbij we ons oefenen in het uitdragen van onze kennis en kunde en zo onze bijdrage leveren aan de ontwikkeling van elkaar en van de groep. Bekend werd via het visioen van één van ons dat wij tijdens de lente-equinox van 2020 bijeen zullen komen op één van de krachtplaatsen in Europa. Rond de Lente-equinox is er ieder jaar een doorgang voor directe verbinding met de Lichtwereld! Er zullen meer plaatsen volgen.

Wat we gaan doen bij deze krachtplaatsen en hun verbinding met de wereld, de mensheid en het universum, zal zijn gelijke niet kennen. Wij komen het Startsein van de Gouden Tijd geven. Datgene waar Jezus en Maria Magdalena de blauwdruk voor hebben neergelegd ongeveer 2000 jaar geleden, gaan wij met 24 apostelen tot realisatie brengen. En weer zijn Maria Magdalena en Jezus aanwezig om het hele project te superviseren, vanuit de Lichtdimensie.

Het laatste begint ook op individueel niveau merkbaar te worden, er wordt druk aan ons gespijkerd en getimmerd zodat we er allemaal klaar voor zijn als het zover is. In onze eigen meditaties worden we gewaar dat we transmissies van licht krijgen om op een hogere frequentie te gaan functioneren. We geven gechannelde berichten voor elkaar door. We zijn van grote invloed op elkaar, alleen al door te Zijn. Onze eigen Ontwikkeling is die van de Oudsten der Aarde, daardoor kunnen we elkaars spiegels zijn en geven daarmee persoonlijke ontwikkelingen een zetje. Duidelijk beginnen bij sommigen nu hun grootste incarnaties te ontmantelen en we helpen deze te zuiveren en zich toe te eigenen.

De Groten uit de geschiedenis van de mensheid worden zichtbaar

Het is voor ons allemaal zoeken nog naar onze functie in de groep. Tegelijkertijd weten we, zien we, hoe alles zich prachtig aan het ontvouwen is, zodat iedereen straks vanzelf zijn plek gaat innemen. Er is nog veel in ons wakker te schudden en te ontwikkelen, opdat ieder vanuit zijn/haar eigen essentie als radartje in het geheel gaat meebewegen. En de voortgang daarvan wordt al zichtbaar.

Ik sta versteld van wat er zich nu al manifesteert in de groep. Ik begin de groten uit de geschiedenis van de mensheid te ontwaren in een paar van mijn broeders en zusters en ik weet dat er meer gaan volgen. Machtige heersers van oorlog en vrede, zwarte en witte hogepriesters van Atlantis, de rijken en voortvluchtigen der aarde, alle gezindten en rassen, gaan bij elkaar komen in onze gezamenlijke energieën. En de Jezus en Maria Magdalena van de groep hier op aarde hebben zich inmiddels bekend gemaakt…

Een Keerpunt in de Aardse en Galactische geschiedenis

Ik begin al schrijvende en ontdekkende, de grootsheid en Bedoeling van dit alles te bevatten. Alles komt bij elkaar, echt ALLES van de uitersten van deze duale wereld. We ruimen alle rommel op die we gemaakt hebben en maken plaats voor het nieuwe wat alle voorstellingen die we ervan gemaakt hebben gaat overstijgen. Visioenen en ontelbare voorspellingen van profeten en wijzen in duizenden jaren hebben geleid naar dit ene moment: het keerpunt in de Aardse en Galactische geschiedenis.

Dit is waar Jezus en Maria Magdalena voor hebben getekend. En wij, hun 24 apostelen, gaan het ten uitvoer brengen met medewerking van de HELE Lichtwereld en alle ontwaakte Lichtdragers op aarde. Wij zijn diep dankbaar voor hun niet-aflatende inspanningen. Wordt vervolgd…

———–

Ik heb dit nog niet geschreven of ik spot weer een apostel op Facebook, van één van de andere hoofdreligies, waar ik kennelijk connectie mee mag maken nu ik al schrijvende ontdek dat de religies en leringen middels ons ook bij elkaar gaan komen. Ik ben met deze persoon bevriend op Facebook en kreeg daarnet voor het eerst een link van iets van hem door wat hier geen betrekking op heeft. Ik heb wel een vertaler nodig!

————-                          

Eerdere artikelen uit deze organisch ontstane reeks over het Ontwaken van de apostelen van Jezus en Maria Magdalena:

  1. Maria Magdalena, de hoogste lichtmeester in ons sterrenstelsel!
  2. Ervaringen uit mijn leven als apostel van Maria Magdalena en Jezus
  3. Judas, een ontmoeting met de Verrader en Dienaar van de mensheid
  4. Het Liefdeswerk van de apostelen van Maria Magdalena en Jezus

Lezen over de apostelen van vroeger: Maria Magdalena en Jezus: hun inwijding van de vrouwelijke en mannelijke discipelen. Gabriela en Reint Gaastra-Levin