Selecteer een pagina

Afgelopen week hebben wij een godswonder mogen beleven wat ons heeft doen beseffen dat wij steeds weer in staat worden gesteld om het allerbeste in ons naar voren te halen.  In drie fasen werden alle virussen en grote bacteriën uit het universum verwijderd tezamen met hun bestuurders, de wezens die ons leven op zovele manieren bemoeilijkt hebben, dat wij mensen niet meer weten hoe op te staan uit onze kommer en kwel.

De virussen en bacteriën die hier rondwaarden zijn ontstaan in de tijd van de industriële revolutie waardoor zware metalen zich zijn gaan opstapelen in onze lichamen generaties lang. Recent nog maar is ontdekt dat onze virussen dol zijn op zware metalen en ze kregen de kans zodoende om zich razendsnel voort te planten.

De mens heeft zich geen raad geweten met deze verwoesting van hun gezondheid daar deze wezensvrije wezentjes een ravage kunnen aanrichten en iedere mens op aarde hiermee ongemerkt mee behept is. In ieder van onze grootste ziekteverschijningen hebben de virussen en grote bacteriën hun aandeel gehad in de ontstaanswijze (Medical Medium, Anthony William) en dat is nu niet meer zo.

Deze ziekteverwekkers zijn begeleid en verleid geweest om ons te hinderen daar waar ze maar konden door grotere wezensvreemde wezens die wij zagen als duistere entiteiten. Het is geenszins de bedoeling geweest van al deze schaamteloze werkjes om ons zodanig te hinderen dat we niet meer weten hoe we gezond en gerieflijk kunnen leven. Wat deze duiveltjes beoogden was onze zondvloed te keren en zij deden dat met bestooksels van diverse makelij.

Als we pijn voelden dan werd dit benadrukt en als we onszelf kwelden met negatieve gedachten dan werden deze ons nagejaagd om ons toch maar vooral eraan te herinneren dat wij mensen onszelf uit de modder moeten trekken waar we in vast zijn blijven steken door deze aantijgingen die bij de mensen veel leed hebben veroorzaakt.

Dat we nu verlost zijn van deze kwellingen die ons levens lang nagejaagd hebben is een zegen en we kunnen nu ook beseffen dat zolang wij blijven klagen over pijnlijke voorvallen en hiermee elkaar trakteren onder het genot van een kopje koffie dat we daarmee ook zorgen voor lichamelijke en geestelijke misère. Als we echter beseffen dat ons heelal wordt opgebouwd uit onze positieve gedachtenstromen dan zorgen we ervoor dat onze ongemakken snel zullen afnemen. Babette Gijsen