Onze roeping is er een van grote kwaliteit die vormgegeven wordt daar waar wij onze blik op werpen. Het is ons namelijk gegeven om zelfstandig onze werkzaamheden uit te oefenen en ons Licht te laten schijnen daar waar het de bedoeling is. Je kunt je nu afvragen wat dan wel de bedoeling zal zijn als je toch vrijheid hebt van keuze, maar het is zo geregeld dat wij precies voor hetgeen kiezen wat aan bod is op zeker moment.

Om het wat te verduidelijken kunnen we je een voorbeeld geven van onze roepingen en dat zijn er vele. Op het moment dat je besluit om niet meer de voorkeur te geven aan een bepaalde loop van de omstandigheden kun je gebruik maken van jouw wijsheid om zelf te bepalen wat je nuttig acht om te doen. Dat zou zomaar kunnen getuigen van grote wijsheid, maar het is zo dat als je alles zelf denkt te kunnen bepalen, dat dat weleens anders af zou kunnen lopen dan je voorzien had. Het kan namelijk zo zijn dat wat jij bedacht hebt niet in lijn is met wat het universum voorhanden heeft op het moment dat jij je actie hebt gepland en dat je dan beter had kunnen luisteren naar wat er tegen je gezegd werd over de ideale omstandigheden voor jouw plannen.

Je doet er dus beter aan om te leren luisteren naar hetgeen je ingefluisterd wordt en daar komen wij in het geweer, want wij kunnen je daarmee van dienst zijn. Het is namelijk zo dat wij geneigd zijn om jou te ondersteunen waar het jouw uitlijning met de sterrenconstellaties betreft en dat is alleen mogelijk als je ook daadwerkelijk van plan bent je daar iets van aan te trekken. Op het moment dat jij besluit om te rommelen met het plan Gods is het tijd om jou te laten weten dat je niet op ons hoeft te rekenen waar het de ondersteuning van jouw plannen betreft. Het universum laat jou dan weten dat je moet wachten tot de juiste omstandigheden aanwezig zijn om je plannen te kunnen uitvoeren.

Om je nu een beeld te geven van wat er dan gebeurt kun je je misschien voorstellen hoe het is om een kat een schop te geven die altijd in jouw buurt komt en ook nog eens op het verkeerde moment. Het zal je maar gebeuren dat jij die kat bent die er niets van begrijpt en steeds weer terugkomt om je te laten weten dat hij van goede bedoeling is. Je bent ervan overtuigd dat je iets goeds doet en dat blijkt dan niet zo te zijn en je krijgt ook nog eens een trap na. Het is maar hoe je het bekijkt want het kan ook zo zijn dat je geneigd bent om jezelf op te offeren voor het noodlot.

Ook kan het zo zijn dat je geneigd bent om jezelf voort te stuwen tegen beter weten in en dat je dan steeds besluit dat je nog beter je best moet doen om daar te komen waar wij jou willen hebben. Ook dan kun je je lelijk vergissen en doen wij ons best jou dat duidelijk te maken. Voor het gemak kunnen we jou natuurlijk je gang laten gaan, maar als wij weten dat dat een verkeerde afloop dreigt te krijgen dan kunnen we dat beter voorkomen en fluisteren jou een beter idee in. Mocht je dat nu niet willen horen dan krijg je een genadeloze oplawaai van ons, want wij zijn niet gediend van praatjesmakers die het denken beter te weten dan wij.

Het zal je maar gezegd zijn en je hebt het lef om ertegenin te gaan. Wij staan hier versteld van de eigengereidheid die jullie tentoonspreiden waar het onze adviezen aangaat. En om je nu te behoeden voor een dwaalspoor kun je je misschien ook nog voorstellen hoe het is voor ons als je levenslang bezig bent met het dienen van de Mensheid en je dan op een dag erachter komt dat diezelfde Mens geneigd is om jou te vertellen dat je er beter het zwijgen toe kunt doen en jou met rust moet laten. Het is Godgeklaagd hoeveel moeite wij ons getroosten om jullie te bereiken en hoe vaak wij afgewimpeld worden met smoezen en verhalen van betweterij en onkunde van jullie zijde.

En om het nu nog maar eens duidelijk te zeggen: wij zijn niet gediend van jullie praatjes en het is er ons niet aan gelegen om jullie te behoeden voor valpartijen die jullie zelf veroorzaakt hebben, want hoe je het ook wendt of keert het is niet aan ons om te bepalen hoe jij jezelf truct en dan vervolgens je afvraagt hoe dat nou de bedoeling kan zijn van ons hierboven. Misschien dat je nu geneigd bent te denken dat het onzin is wat wij hier verkopen, maar je kunt er gerust op zijn dat wij alleen jullie ten dienste staan en liegen is voorbehouden aan jullie.

Je kunt in geval van twijfel beter de Goden raadplegen. Zij zijn te allen tijde bereid om jou van een advies te voorzien inzake je plannen, mits jij bereid bent om er je voordeel mee te doen, want het moet gezegd dat er niet goed geluisterd wordt naar onze raadgevingen die voorbestemd zijn. Om nu het een en ander te verduidelijken kunnen we je mogelijk vertellen dat jij daar zit en wij hier en dat wij het stuur in handen hebben en jij bent de inzittende op je eigen route, dus jij vertelt ons waar we heen gaan en wij zorgen dan dat jij er komt, mits je blijft opletten en je focust op de route, want wij weten de weg niet die jij verkozen hebt te gaan, alleen wijzen we je de weg die je kunt nemen om sneller boven te komen en als je er dan niet in slaagt om deze route te volgen dan zijn wij bereid om je te laten gaan in de richting waarin jij verkiest.

Je kunt het ook zo begrijpen: mocht je van plan zijn om onze hulp in te roepen dan laten wij jou meerdere opties zien van de mogelijkheden die jij in je hebt om daar te komen waar het pad het steilst omhoog gaat. Om je te vergewissen van een goede keuze kun je alsnog besluiten om eerst een rondje op de berg te lopen en dan de stoute schoenen aan te trekken, maar zoals je weet is dit een hachelijke zaak daar de kansen verkeken kunnen zijn zodra je besluit om alsnog onze kant op te komen.

Voor het geval je daadwerkelijk staat te springen om actie dan weten wij jou met een gerust hart te vertellen dat er vele mogelijkheden zijn om jouw ascentiepad te vervolgen, het zit namelijk zo dat wij hier precies weten wat je moet doen om daar te komen waar wij je hebben willen. Om nu ongelukken te voorkomen vanwege de steile bergwanden kunnen we je ook nog zeggen dat mocht je vallen er altijd wel weer een instap te vinden is ergens en dat we niet geneigd zijn je daar lang naar te laten zoeken. Het is namelijk zo dat wie risico’s durft te nemen in onze ogen beter af is dan diegene die het aan z’n laars lapt om in actie te komen.

Mocht je nu ertoe neigen te denken dat je deze maatregelen op jouw pad niet nodig hebt, dan kunnen wij je meteen zeggen dat dat niet waar is en we vertellen je dan ook dat je er beter aan doet om ons niet aan je te laten trekken, want voordat je het weet trekken wij jou naar beneden om je te laten voelen hoe het daar is. Het is waar dat onze methoden niet altijd prettig zijn, maar wij hebben de indruk dat jullie je niet laten helpen als wij niet duidelijk zijn in onze bedoelingen met jullie. Het is echter niet gezegd dat wij jullie expres van de berg af laten sodemieteren, maar het is eerder zo dat wij jullie helpen om dat te voorkomen.

Je kunt je er maar beter van vergewissen hoe wij te werk gaan, want dan kun je je beter voorbereiden op onze komst en je doen en laten daar op afstemmen. Het is namelijk zo dat als wij op de proppen komen, je dan zult merken dat je geen tijd meer hebt om te luieren en ook is het zo dat wij dan laten weten dat je er goed aan doet om alles uit te voeren wat wij van je vragen en als je dan niet doet wat wij zeggen dat je dan beter kunt blijven zitten waar je zit, het is namelijk zo dat wij van onbesproken gedrag zijn en dat, mocht jij dat ook willen zijn, je je beter kunt afvragen of jouw lusteloze gedrag ergens toe leidt.

Ook is het zo dat als je de tijd neemt om ons op bezoek te vragen je dan meestal wel zover bent dat je het een en ander kunt aanpassen, omdat wij niet op bezoek gaan bij mensen die niet zover zijn dat ze kunnen kiezen voor een andere weg dan die waar zij op vastgelopen zijn, want hoe je het ook wenst of keert, dat spoor liep dood en nu krijg je een nieuwe optie voorgehouden die je aan kunt nemen of laten liggen. Of je ook het vermogen hebt om daadwerkelijk in actie te komen hangt af van de mogelijkheden die jij creëert om de weg te kunnen leiden naar een zinvol bestaan hier op Aarde zoals voor jou bedoeld is en we kunnen je dan eerlijk zeggen dat het geen koud kunstje zal zijn om daar te komen waar jij onbedoeld naar streeft.

Voordat je nu denkt dat er geen reden is om aan te nemen dat er voor jou zo’n pad uitgestippeld is omdat jij nog niet zover zou zijn, kun je je misschien bedenken dat het ook weleens te laat kan zijn om op comfortabele wijze je bij ons te voegen en dat je dan genoodzaakt zal zijn een en ander te overbruggen. Je kunt je tevens afvragen of het wel de bedoeling is dat je dit artikel leest want als je het goed beschouwt dan was het misschien per ongeluk dat je eraan begon en nu twijfel je of je dit beter terzijde kunt leggen of dat je er misschien per ongeluk in hebt toegestemd dat je het las, want het zou zomaar eens kunnen zijn dat wat niet weet niet deert en ook kun je je nog beroepen op je Hoger Zelf die heus wel weet wat er voor jou noodzakelijk is om je te begeleiden naar het Firmament.

Aan jou is dus de keuze om je grondig voor te bereiden op onze komst in jouw leven en wij zullen je dan begeleiden bij wat wij denken dat er nodig is om jouw doelen te bereiken en je zal dan eeuwig dankbaar kunnen zijn voor wat wij jou vergund hebben om te weten over jouw levensplan. Je doet er goed aan om je nu af te vragen of je ons wil verwelkomen of niet. Wij verwachten dat je ons serieus neemt en dan besluit om ons te volgen zodra we voor jou verschijnen. Mocht het nou zo zijn dat je daar vreselijk ongelukkig van wordt, dan kunnen wij je meteen weer loslaten ondanks dat we denken dat het beter is om jou te dienen. Aan jou dus de keuze.

Wij wensen jou een prettige samenwerking die voor eeuwig bedoeld is zijn vruchten af te werpen en we zien je komst hier tegemoet,

De Goden

Deze artikelen zijn bedoeld om je geest te verruimen en stemmen je tot nadenken terwijl je ze leest en het is dan zo dat ze je trilling verhogen zolang je de moeite neemt en de tijd om je er ook echt in te verdiepen.