Selecteer een pagina

Ik móet deze informatie doorgeven. Het is van groot belang voor onze gezondheid en betreft een openbaring van nieuwe informatie, onder andere over bevrijding van autisme en AD(H)D! Het komt van een hoge Bron, een wezen dat zichzelf als een aspect van God presenteert, namelijk: Mededogen. Het staat in een boek, dat heet Medical Medium van Anthony William, recent in het Nederlands uitgegeven. Het gaat over alles wat we moeten weten om de onbehandelbare en onbegrepen ziekten van deze tijd op te lossen. Ik beperk me hier tot de informatie over autisme en AD(H)D. Het is de schakel die tot nog toe ontbrak in ons begrip van autisme en AD(H)D.

De terugval van autistische mensen

We weten inmiddels dat autistische mensen, vanuit hun leven in Waarheid en met hun unieke kijk op onze problemen, ons een weg banen naar een nieuwe samenleving. Dat blijkt alleen nog niet zo makkelijk vanwege alle klachten en angsten van deze wondermooie mensen. Ik kreeg nogal eens argwanende reacties van autistische mensen op mijn artikelen over de bevrijding van autisme met voorspellingen van terugval. Ik hield me er niet mee bezig. Gaandeweg blijkt dat deze mensen geen ongelijk kregen: een aantal van de door mij gecoachte autistische mensen ‘valt terug’ in klachten en angsten en zal dan weer een ‘rondje’ moeten ‘lopen’ alvorens verder te groeien. Anderen groeien gelijkmatiger naar het openen van zichzelf en het belichamen van hun kwaliteiten, maar ook bij hen is het vaak een worsteling en dat gaf mij vraagtekens. Waarom ziet hun verzet er zo anders uit dan bijvoorbeeld mijn eigen verzet? En opeens zag ik dat boek op mijn beeldscherm! En dat boek vertelt over de aardse, fysieke oorzaak van autisme én van AD(H)D.

Het niet genezen van AD(H)D

Over AD(H)D is zóveel te doen. Er zijn allerlei verklaringen voor en vooral oplossingen, zoals Ritalin, voedingsmiddelen enzovoort. Terecht maken we ons hierover zorgen. We begrijpen nog steeds niet hoe het zit en wat nou echte genezing geeft, zonder bijkomende schade aan het kind of de volwassene. Het Medical Medium laat ons zien dat dé fysieke oorzaken van autisme en AD(H)D één en dezelfde zijn. Dat laat ons begrijpen waarom mensen met autisme bijna altijd ook de diagnose AD(H)D hebben gekregen en waarom de één meer autistisch of AD(H)D-erig is dan de ander. Er blijkt een glijdende overgang van AD(H)D naar autisme. Houd je vast.

De Boosdoener

Het Medium vertelt dat de kern van het fysieke probleem van autisme en AD(H)D is, dat er kwik (en ook aluminium) in de tussenruimte tussen de hersenhelften van het kind is gekomen. Dit gebeurt deels door genetische overdracht en deels krijgt het kind dit mee in de uitwisseling van vloeistoffen in de baarmoeder. Deze tussenruimte is een lege ruimte waarin de energie tussen de hersenhelften vrij kan bewegen, zodat informatie uitgewisseld kan worden tussen deze delen bij kinderen. Met 18 jaar sluit deze ruimte zich; het kwik (en aluminium) raakt dan opgesloten. Door het kwik raken de trillingen tussen deze hersenhelften verstoord, waardoor het kind andere verbindingen leert maken in de hersenen om de wereld toch te leren begrijpen. Andere verbindingen richten zich onder meer meer op het voelen en de intuïtie. Hieruit ontstaan de uniciteit, de artisticiteit, het invoelend vermogen en de diepgang van de autistische mens. En ook in het denken kunnen alternatieve verbindingen ontstaan, waardoor veel autistische mensen sneller kunnen denken.

Kwik

Kwik is een heel naar goedje wat de mensheid al een paar eeuwen met zich meedraagt en waarvan de giftige, ontregelende werking al heel lang gebagatelliseerd wordt. Het hoopt zich op in de darmen en hersenen en wordt steeds gevaarlijker door oxidatie en door het aantrekken van virussen en andere indringers. Vóór het achttiende jaar is kwik nog goed uit de hersenen te verwijderen door de instructies in het boek te volgen. Daarna wordt het moeilijker, maar het is nog wel mogelijk. Het ontlast de overmatige hersenactiviteit en de darmproblemen waar de meeste autistische mensen last van hebben. De talenten en innerlijke gaven zullen blijven bestaan.

De Indigokinderen

Je kunt veel van het kwik en andere zware metalen in je hersenen hebben, of minder. Daar ontstaat de onduidelijke scheidslijn tussen autistisch of niet en autistisch en AD(H)D. De minder aangedane kinderen gedragen zich hyperactief, impulsief en/of alleen overmatig afgeleid en vallen onder de diagnose AD(H)D. Degenen met de zwaarste kwikbelasting zijn de autistische kinderen. Het wordt nu ook begrijpelijk waarom de diagnose autisme meestal gepaard gaat met AD(H)D. Het is deze hele groep kinderen, met AD(H)D en autisme, die door het Medium aangewezen wordt als de Indigokinderen. Ik weet dat autistische mensen vaak zeggen dat ze Kristalkinderen zijn, dus wellicht is dat een aspect van de Indigokinderen.

De Oplossing

Wat een boek is dit! En dit gaat dan nog maar over één van die misbegrepen aandoeningen waarmee we worstelen. En het geeft oplossingen! Voor autisme en AD(H)D ligt een groot deel van de genezing in het ontgiften van zware metalen. Een rijtje van supplementen gaat daarbij helpen en ook een paar soorten fruit en groenten, die speciaal voor het werk gemaakt lijken. Tegelijkertijd kunnen de darmproblemen worden aangepakt, waarover een apart hoofdstuk is opgenomen met ook verbazingwekkende, nieuwe onthullingen over onze spijsvertering. En dan de enorme hang naar snoep van de meeste autistische kinderen. De suikers van snoep bereiken de hersenen niet en juist daar is die enorme hoeveelheid glucose nodig, vier keer zoveel als andere kinderen nodig hebben! Fruitsuikers bereiken de hersenen wél en helpen daar bij het maken van al die alternatieve neuronale verbindingen. Fruit eten dus. En dat willen de meeste van die kinderen natuurlijk helemaal niet!

Wat je kunt doen om te genezen

Lieve mensen, ouders: kóóp dat boek! Het is briljant geschreven en leidt zonder omwegen naar de kern van de problemen. Het voorziet van daaruit in een behapbaar lijstje met doeltreffende en uitvoerbare oplossingen. Laat je overprikkelde kinderen ontgiften en doe zelf ook een kuur! Het wordt tijd dat autisme en AD(H)D tot het verleden gaan behoren en dat we de Indigokinderen (en Kristalkinderen) hun enorme potentieel de wereld in zien brengen.

Je kent allemaal iemand in je omgeving die al lang ziek is of die kwakkelt met van alles. Of je bent het zelf. Als je eerst jezelf en dan één ander dit boek gunt, dan werken we aan een gezonde wereld, eentje waarin we alle ziekten kunnen voorkomen of oplossen. Behalve aan mijzelf geef ik het aan een alternatief genezer die mij hielp en ik geef het aan mijn huisarts, die een oprechte inzet voor zijn patiënten heeft. Ik breng vrienden, cliënten, collega’s en iedereen die het maar wil binnenlaten op de hoogte van dit boek. Laten we allemaal gaan ontgiften van zware metalen. Laten we de komende generaties vrijwaren voor deze akelige last. Ik ben sinds anderhalve week bezig met de aanwijzingen daartoe uit het boek.

Referentie: Medical Medium-Anthony William, copyright 2015; Nederlandse vertaling 2017 bij Bol.com

website: www.medicalmedium.com

Het boek: www.bol.com/nl/p/medical-medium

https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=8405&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fmedical-medium%2F9200000076598680%2F%3Fgclid%3DCj0KCQiArYDQBRDoARIsAMR8s_RNuTmrfZ0Sz1IcFx57Bp1M4I5JEXYlhjp1r8it6UyLcB1oxR60IXQaAqc1EALw_wcB&name=Medical%20Medium&subid=boek