Babette

279B0248-2April 2016. Mijn weg kent diepe dalen en gelukzalige periodes. 16 jaar geleden kreeg mijn leven een vreemde wending, die ik voorvoelde. Ik raakte eerst geïnvalideerd met heftige pijnen, werd daarna ernstig slapeloos en kreeg vervolgens levensbedreigende ziekten. Wel een beetje gek: ik was vanaf mijn jeugd zo gezond als een vis met veel energie en in de tijd dat het drama begon was ik al een jaar stuiterend van liefde, kracht en levensgeluk en leek dat nooit meer te kunnen ophouden. Ik was verlicht, zonder dat ik daar iets van wist, maar wel met het gevoel dat ik had uitgevonden hoe je intens en voor altijd gelukkig kunt leven …. helaas, na 7 jaar slapeloosheid klom ik ten einde raad met mijn bewustzijn vanuit mijn buik terug naar mijn hoofd: ik moest nadenken en dit oplossen!

Lees meer...

 

Dat bleek geen goed idee. Ik maakte een diepe val, nu één die mij én emotioneel én mentaal én fysiek de diepte in sleurde. En na een lange zoektocht naar het waarom, kwam eind vorig jaar aan het licht dat dit alles een groter doel heeft gediend.  Ik heb voor aanvang van dit leven een spirituele taak aangenomen die wellicht wat te zwaar is geweest en waar ik nu van mocht loskomen. Ik ben sindsdien heel snel hersteld van de laatste ziekte en uitputting! Maar dat wil niet zeggen dat ik nu klaar ben op aarde natuurlijk.

Met mijn 19e ontdekte ik telepathische gaven, die steeds weer verdwenen als ik een nieuwe studie begon en ik studeerde tot mijn 38e! Ik was ‘hoogsensitief’ en ‘hoogbegaafd’, maar dat had ik niet door. Ik durfde nooit in mijn volle kracht of licht te gaan staan uit angst onderuit gehaald te worden, wat dan ook regelmatig gebeurde zodra ik per ongeluk mijn hoofd boven het maaiveld uitstak. Ik had niets met spiritualiteit en ook niet met God, maar tot mijn teleurstelling bleek de wetenschap ook niet te voldoen voor de studierichtingen van mijn interesse.

De studie Psychologie en daarna de Postdoctorale Opleiding tot Klinisch Psycholoog brachten voor het eerst richting aan mijn leven. En 279B0192het werken met mensen gaf opeens zin daaraan. Ik kreeg vleugels. Krachten die ik in die tijd in mijn vele banen als psycholoog ontdekte waren een diepdoordringende aandacht, een feilloze intuïtie, het vermogen direct naar de kern van een probleem te gaan en het met mijn pure wil mensen meetrekken door een veranderingsproces heen. (Met dat laatste ben ik wel gestopt in dit Nieuwe Tijdperk waarin de vrouwelijke energie in ere wordt hersteld!) En verder was ik een paar jaar heldersprekend, maar dat vermogen verloor ik weer tijdens de diepe valpartij.

De laatste twee-en-een-half jaar volgde ik intensief spirituele opleidingen bij Elohim Centre in Groningen en Het Huis van Licht in Utrecht. Diep dankbaar kijk ik terug naar hoe deze liefdevolle centra me hebben geholpen de zin in het leven weer te ervaren. Ik deed daar natuurlijk ook de ene verbijsterende ontdekking na de andere over onze ware aard en bestemming. En ik durf eindelijk het Goddelijke in mijn leven toe te laten.279B0790

De tijd is nu aangebroken om mijn essentie te gaan leven en ik voel dat er nog een grote taak ligt te wachten voor mij. Eind 2015 heb ik hierover een visioen gehad, terwijl de uitwerking daarvan pas na een zeker tijdstip mogelijk wordt. Voor nu kan ik mijn vermogen om alles wat donker is naar het licht te brengen in sessies en workshops helemaal manifesteren. De vorm waarin ik dat doe blijkt niet van belang voor het resultaat: ik ben ‘omnipotent’. Tegelijkertijd ben ik weer op de weg terug naar verlichting en dit keer zal ik in veel meer dimensies openen dan voorheen. Het blijft een uitdagende weg vooralsnog, in mijn volle licht gaan staan. Ik heb in ieder geval weer intens plezier in mijn werk en ik nodig jou uit een tijdje met mij mee te lopen!

Ik zie jou. Met mijn liefdevolle aandacht doorsnijd ik al jouw lagen tot op de schitterende kern van wie je werkelijk bent …en verder.  Alle lagen van aanpassing en overleving, alles wat je dwars zit aan deze wereld.

Ik wijs je de weg. Samen met jou breng ik wat nog donker is in het licht. Een nieuwe geboorte kan plaatsvinden. Je unieke gaven en talenten ontwaken, je volledige potentieel wordt zichtbaar. Jij bent de Nieuwe Mens.