Over Babette

279B0248-2

31 december 2019 Wat een roerig jaar was dit. Een jaar op de Veluwe, middenin de bossen van Ede, waar ik ruimte zocht voor mijn ware natuur. Ik vroeg het universum om hulp en kreeg hulp en ik startte met het verbinden van alle 24 apostelen van Jezus en Maria Magdalena. En wat nu, dacht ik, het leek niet genoeg om mijn ziel te bevredigen. Ik vroeg weer om hulp, terwijl ik de laatste apostelen op mijn pad aantrof. Het Kennisboek verscheen in beeld en ik las gedurende de zomermaanden. Mijn trilling werd weer hoger en de workshops werden rijker met het verhogen van onze breincapaciteiten en onze liefdestrillingen.

Terwijl ik artikelen schreef ter ondersteuning van de workshops in samenwerking met de Lichtwereld werd ik onbewust geleid naar het vormen van een kanaal voor een Introductie op Het Kennisboek. Ik schreef vervolgens 24 artikelen voor de vooral voor Nederland bedoelde introductie. Afgelopen twee maanden werd ik naar binnen getrokken voor een compleet nieuwe ontwikkeling.

Bedankt, geweldig mooie mensen die mij bezochten in mijn chalet afgelopen jaar. Het was vervullend om uit te wisselen en te zien groeien en bloeien. En jullie zijn een belangrijke stimulans van mijn eigen groei en bloei. Ik wens iedereen een fantastisch 2020 met zinnenprikkelende avonturen, gelukzalige ervaringen, overstelpend genot en onuitsprekelijk plezier, laten we alles gaan manifesteren wat we in huis hebben en daarin verrassend, uitdagend, veelbelovend en onnavolgbaar succesvol zijn!

Juni 2019 Ik ben er weer! Na een pauze van een half jaar met een verhuizing naar de bossen van Ede, ben ik opnieuw gestart. Het is hier vredig, behaaglijk groen en vooral is er weinig elektromagnetische straling! Ik kan met de bomen praten en laad hier makkelijk weer op. Ik ben weer dieper in mijn lichaam ingedaald en nieuwe plannen beginnen vorm te krijgen. Nog steeds zijn er nieuwe ontdekkingen en wordt duidelijker wat ik kom doen op aarde.

Een paar maanden geleden ontdekte ik een apostel te zijn geweest van Maria Magdalena en Jezus. En dat is nog steeds zo!  Meteen heb ik in het universum een oproep gedaan aan alle 24 apostelen, mannen én vrouwen om met mij contact te zoeken. Al 18 broeders en zusters hebben dat gedaan. Het is bestemd dat we alle 24 bij elkaar komen in 2020 om onze puzzelstukjes bij elkaar te leggen en de missie van Maria Magdalena en Jezus te volbrengen.

Afgelopen jaren hebben mijn krachten en talenten meer vorm gekregen, terwijl sommige weer deels verdwenen. Ik heb de beschikking over zoveel kwaliteiten, dat ik niet kan kiezen! Ik merk dat ik het meest met mijn gevoel werk nu, terwijl ik helder wetend de kern door krijg van wat er in de energie speelt. Ik ontdekte mijn ware leiderschap vanaf de eerste workshop die ik gaf. In mijn energie komt iedereen vanzelf in zijn kracht te staan. Ik hoef daar niets voor te doen!

De laatste tijd voel ik mij steeds meer een helder glas worden. Ik doe steeds minder in sessies, ik ben aanwezig en er gebeurt veel om en door mij heen. Sommigen zeggen dat ze maar contact met me hoeven te maken, telefonisch, per e-mail of “op afstand” en er gebeurt dan veel ‘vanzelf’. In één sessie kunnen mensen vaak al uit hun levensknoop komen en in hun kracht gaan staan.

Ik ben een gezegend mens. Denk echter nooit dat ik een luizenleventje leid. Ik geef álles voor mijn missie, die heet: ‘verlossing brengen bij de mensen’. Het vult alle dagen van mijn bestaan en de weg naar onbegrensde kracht hiertoe blijft een enorme uitdaging.

Mijn liefde voor de mens is onmetelijk groot en voor de aarde evenzeer. Mijn geliefden, hoe van korte duur ook, hebben deze liefde aangetikt, waardoor ik zonder partner en kinderen kan leven en steeds meer helende vermogens krijg. Mijn vervulling is de hereniging met mijn tweelingstraal, waarvan ik hoop dat die in de nabije toekomst mag plaats hebben, als hij zover is.

Op het verlanglijstje staan ook helende reizen, zoals ik ze al met kleine groepjes gemaakt heb. Alles achter je laten om een missie van heling te brengen op de plaatsen die aangewezen worden. Fantastisch om te doen. Zodra ik hier weer tijd voor mag maken ben ik weg!

Vanuit Liefde,

Babette

April 2016. Mijn weg kent diepe dalen en gelukzalige periodes. 16 jaar geleden kreeg mijn leven een vreemde wending, die ik voorvoelde. Ik raakte eerst geïnvalideerd met heftige rugpijnen, werd daarna ernstig slapeloos en kreeg vervolgens levensbedreigende ziekten. Wel een beetje gek: ik was vanaf mijn jeugd zo gezond als een vis met veel energie en in de tijd dat het drama begon was ik al een jaar stuiterend van liefde, kracht en levensgeluk en leek dat nooit meer te kunnen ophouden. Ik had het gevoel dat ik had uitgevonden hoe je intens en voor altijd gelukkig kunt leven met hart en hoofd verbonden en de energie altijd stromend door mijn hele lichaam….helaas, na 7 jaar slapeloosheid klom ik ten einde raad met mijn bewustzijn vanuit mijn buik terug naar mijn hoofd: ik moest nadenken en dit oplossen!

Dat bleek geen goed idee. Ik maakte een diepe val, nu één die mij én emotioneel én mentaal én fysiek de diepte in sleurde. En na een lange zoektocht naar het waarom, kwam eind vorig jaar aan het licht dat dit alles een groter doel heeft gediend.  Ik heb voor aanvang van dit leven een spirituele taak aangenomen die wellicht wat te zwaar is geweest en waar ik nu van mocht loskomen. Ik ben sindsdien heel snel hersteld van de laatste ziekte en uitputting! Maar dat wil niet zeggen dat ik nu klaar ben op aarde natuurlijk.

Met mijn 19e ontdekte ik telepathische gaven, die steeds weer verdwenen als ik een nieuwe studie begon en ik studeerde tot mijn 38e! Ik was ‘hoogsensitief’ en ‘hoogbegaafd’, maar dat had ik niet door. Ik durfde nooit in mijn volle kracht of licht te gaan staan uit angst onderuit gehaald te worden. Dat gebeurde dan ook regelmatig,zodra ik per ongeluk mijn hoofd boven het maaiveld uitstak. Ik had niets met spiritualiteit en ook niet met God, maar tot mijn teleurstelling bleek de wetenschap ook niet te voldoen.

De studie Psychologie en daarna de Postdoctorale Opleiding tot Klinisch Psycholoog brachten voor het eerst richting aan mijn leven. En 279B0192het werken met mensen gaf opeens zin daaraan. Ik kreeg vleugels. Krachten die ik in die tijd in mijn vele banen als psycholoog ontdekte waren een diepdoordringende aandacht, een feilloze intuïtie, het vermogen direct naar de kern van een probleem te gaan en het met mijn pure wil mensen meetrekken door een veranderingsproces heen. (Met dat laatste ben ik wel gestopt in dit Nieuwe Tijdperk waarin de vrouwelijke energie in ere wordt hersteld!) En verder was ik een paar jaar heldersprekend, maar dat vermogen verloor ik weer tijdens de diepe valpartij.

De laatste twee-en-een-half jaar volgde ik intensief spirituele opleidingen bij Elohim Centre in Groningen en Het Huis van Licht in Utrecht. Diep dankbaar kijk ik terug naar hoe deze liefdevolle centra me hebben geholpen de zin in het leven weer te ervaren. Ik deed daar natuurlijk ook de ene verbijsterende ontdekking na de andere over onze ware aard en bestemming. En ik durf eindelijk het Goddelijke in mijn leven toe te laten.279B0790

De tijd is nu aangebroken om mijn essentie te gaan leven en ik voel dat er nog een grote taak ligt te wachten voor mij. Eind 2015 heb ik hierover een visioen gehad, terwijl de uitwerking daarvan pas na een zeker tijdstip mogelijk wordt. Voor nu kan ik mijn vermogen om alles wat donker is naar het licht te brengen in sessies en workshops helemaal manifesteren. De vorm waarin ik dat doe blijkt niet van belang voor het resultaat: ik ben ‘omnipotent’. Tegelijkertijd ben ik weer op de weg terug naar verlichting en dit keer zal ik in veel meer dimensies openen dan voorheen. Het blijft een uitdagende weg vooralsnog, in mijn volle licht gaan staan. Ik heb in ieder geval weer intens plezier in mijn werk en ik nodig jou uit een tijdje met mij mee te lopen!