Tarieven

Het tarief van een individuele of relatiesessie van 1 uur is € 105,-. Als je een minimuminkomen hebt, dan kun je informeren naar een ander tarief. Als de sessie onverwacht langer duurt, dan zal ik even met je overleggen.

279B0793Als het om psychotherapie gaat, dat zit in de basisverzekering .Tot 2018 kun je je nog bij mij aanmelden voor een therapietraject, dat voor maximaal een jaar 100% vergoed wordt, als ik een contract heb met je verzekeraar. Ik heb in 2018 geen contracten meer met verzekeraars. Ze leggen mij inhoudelijk te veel aan banden, waardoor ik niet vrij kan bewegen in mijn werk. Het betekent dat bij een naturapolis gemiddeld zo’n 60% vergoed wordt; je kunt dat navragen bij je verzekeraar. Van mij kun je dan de helft van het gedeelte wat je zelf moet betalen terug krijgen tot 20%. Bij een restitutiepolis heb je in principe vrije keuze van behandelaar. Vraag het echter goed na, want veel van die polissen zijn geen ‘zuivere’ polissen. Voor psychotherapie bij mij heb je een verwijzing van je huisarts nodig voor specialistische GGZ. 

Telefonisch, of in een eerste sessie kan ik bepalen of het om psychotherapie gaat, of om een combinatie van ‘onverzekerde zorg’ en psychotherapie, of om uitsluitend psychotherapie. Klik hier voor meer informatie op mijn website voor psychotherapie.

Het coaching traject voor Asperger mensen valt meestal onder de verzekerde zorg.

Het tarief voor de workshopdagen is €95, vooraf te voldoen op ABN/Amro IBAN: Nl29ABNA0603208215 t.n.v. Babette Gijsen

Afzeggen van een sessie of workshop kan tot op 24 uur van tevoren. Daarna worden de volledige kosten van de sessie of workshop bij jou in rekening gebracht.