Recensies

individuele en relatiesessies. 23 april 2017. Ik kan er kort over zijn omdat de cliënten dat ook waren. De laatste weken heb ik dit gehoord:

  • “Ik ben zo blij dat ik je gevonden heb”
  • “ik ben zo blij dat ik bij jou terecht gekomen ben”
  • “Ik ben zo blij dat ik je ken”
  • “Ik ben zo blij met jou”
  • “Ik ben zo blij dat ik hier gekomen ben”
  • “I’m so glad that I met you”.

Dankjewel mooie mensen, ik ben zo blij met jullie; het is geweldig om mensen zo te mogen zien groeien.

x Babette

 

Workshop Lessen in Meesterschap

Wat een bijzondere avond gisteren. Zo bijzonder dat je dit kunt creëren voor ons. Jouw ruimte is al een krachtplek geworden.

Mooi ook om mee te maken wat X allemaal kan op haar 23 jarig leeftijd. Ze is zo mooi en puur. Nu begrijp ik wat je bedoelt met de kracht van mensen met asperger.

Ik vind het ook heel mooi om zo dicht bij mijzelf te komen. Ik ga er de komende tijd op mediteren en steeds proberen het zwaartepunt te verleggen naar mijn eigen centrum.

Liefs, Anita

Anita

Ik vond de workshop heel fijn. Ik voelde me veilig en werd uitgenodigd om te zeggen wat in me opkomt. Ik vond het geweldig hoe kwetsbaar iedereen zich opstelde. Ik ben nog nooit in een groep geweest waar ik het gevoel heb dat mensen mij zien voor wie ik ben en open staan voor wat ik ze kan brengen. Het gaf mijn zo’n boost zelfvertrouwen dat ik welkom was en iets bij te dragen had en dit helpt me om meer van mezelf te gaan houden. Ik vond het zo leuk om te ervaren hoe iedereen een uniek talent heeft en elkaar hiermee kan helpen. Je ontdekt echt je talenten in zo’n groep. En ik vond het ook heel bijzonder om te merken hoeveel overeenkomsten ik eigenlijk heb met anderen.
Yvon
Yvon

Workshop Engelen en Lichtmeesters in het Voetlicht

en van de eerste workshopdeelnemers vorig jaar:

De avond werd ingeleid door een meditatie van Babette.
Er ontstaat een veilig en vertrouwd gevoel, waardoor we ons makkelijk kunnen openen en overgeven aan dat wat er komen gaat.

Lees meer...
 Al snel voelen we dat de ruimte gevuld wordt door de Engelen en Meesters. Zij willen heel graag helpen en zodra er geroepen wordt zijn ze er  dan ook…..Er komt steeds meer boven. Er is stilte in de groep en dat geeft het gevoel dat ik er helemaal kan en mag zijn.
Ik voel de warmte en omhulling.
Na enige tijd wordt het verdriet minder en langzaam kom ik terug.
Ik voel mij wat vrijer en dat werkt de volgende dagen ook door.

Ik kijk terug op een bijzondere avond.
Ik ben dankbaar voor Babette, de groep en alle Engelen en Meesters die dit proces ondersteund hebben

liefs en groet,

Carla

…Wat mij verbaasde was de duidelijkheid in energie waarmee zich zo een hoog ontwikkeld wezen manifesteerde en dat de beschrijvingen van de deelnemers behoorlijk overeenkwamen. Vervolgens werd het vraagstuk van degene die een vraag hadden, behandeld, dat wil zeggen dat de persoon zelf duidelijk, bijna uitvergroot  en ook vaak fysiek voelde wat er ‘aan de hand’ was. Babette leidde en ondersteunde dit proces met doorvragen, waarbij iedereen werd uitgenodigd om mee te voelen.

Lees meer...
Mij persoonlijk viel een heel mooi geschenk ten dele, waarvan ik dagelijks geniet: Mijn stuitje, dus mijn onderste chakra, is sinds de eerste avond een fijne plek van constant stromende warmte.

Hoewel wij een avond in een groep beleefden was de uitwerking heel individueel. Tegelijkertijd konden wij veel leren en ervaren door ons op de ander in te laten met het doorvoelen van diens vraagstuk.

Bedankt Babette en de lichtwezens voor de mooie avonden,

Ricarda Zielonka

Babette weet een intieme sfeer te creëren en speelt goed in op wat er zich aandoet.
Ze maakt dat je je op je gemak voelt zodat het makkelijker is om dingen te delen.
Heel fijn zo’n ongedwongen sfeer waarna je je energieker voelt en met een gevuld gevoel weer naar huis gaat.

Tot gauw succes en lieve groet,

Saskia

…Met haar door ervaring gerijpte ervaring en spiegeling weet Babette tot de kern der dingen door te dringen. Zij nodigt de leden van de groep uit daaraan bij te  dragen.

Zowel collectief als individueel wordt veel opgeruimd. Zo heeft het mij er toe gebracht mijn beloftes en eden op te zeggen waardoor er in mijn leven nog meer ruimte is ontstaan. Ik geniet er elke dag van! Ik vind het fijn en mooi aan en in de door Babette geleide sessies deel te nemen. Dank je wel Babette!

Dirk